Evidentna je promjena trenda, na 250 – 260 višemilijunski promet, a sada ispočetka čekajući rezultate!
E da, dali je PTKM počela sa proizvodnjom, jel to remont traje već 15 dana!?
… kolega privatizacije ne treba ni biti, ako več hoćeš. No PTKM nije ničija prčija, pa ni Klausova. Ja smatram da je uvaženi gospodin neke stvari odradio dobro, e sad da li je to radio iz uverenja ili zbog vlastitog interesa. Kolegi je država kao i svim uposlenicima bivšim i sadašnjim prodala 12% firme po povlaštenim uvijetima i nije bilo nikakvih prigovora od Klausove ili neke normalne strane. Nije bilo reakcije gospodina Klausa kada je dio radnika “prodao” svoje dionice kapitalistima, nijke bilo bune kada su od Ježića kupljenne sirovima za 300 mil. po najvećoj cijeni, nije bilo reakcije pri po potpisivanju ugovora sa INOM o isporuci i cijeni plina. Ako ti misliš da je to ispravno i to je legalno, a da li je u redu ostavimo javnosti da ocijeni i procjeni. Ja sam naj veći ljevičar kada su radnici i radnička prava u pitanju, a ono što me iritita još više od toka kada ugledni građani ove države koji se voze u skupocijenim automobilima, nose fina odjela, troše ko ruske lade, kupuju netretnine po Zagrebu, Jadranu, inozemstvu,glume gospodu, a u stvari su obični lopovi i kriminalci. Pogledaj Barišića, Mačeka, Protegu, Svilana, šelebaja,… to su svi klošari i propalice. Ovo kolega u PTKM liči na to. Ne želim ja nikome zlo, al brate ideš u menzu da jedeš sa radnicima i ostavljaš sliku dobrog direktora, a za tri dana na ulazu u svoj stan sretneš mladog englesog princa i kažeš mu susjed čestitam, nadam se da će biti muško. A onda čuješ odgovor hvala susjed, vidimo se na ljeto na Hvaru!!
konačno je u ovoj jadnoj Hrvatskoj, napaćenoj i opljačkanoj pobijedio mali čovjek!
Željko Klaus-jedan od nas!!vječna mu slava i hvala!
a vi koji prizivate privatizacije, samo i isključivo radi svog interesa, da bi uzeli koju kunu, sramite se!
ovo je relikvija relikvijarum nekad slavne hrvatske industrije i treba ju čuvati kao oko u glavi!
što niste slali mailove kad je INA cijedila Petricu i naplaćivala joj skupi plin?
zapitajte se u čijem su vlsništvu te firme kojima bi vi to prodavali, jer eto država ne može.
tko je vlasnik Gazproma?
tko je vlasnik Yare??
DRŽAVA, drugovi!
pošaljite mail i njima da privatiziraju, inače ćete ih zvati komunistima.
a ionako nisu zainteresirani za Petrokemiju, to je sada jasno, sva sreća
… da su kod druga Putina napravili državnom poduzeću ono što su napravili u PTKM – u najmanju ruku završili bi u Sibiru ili bi ih našli u hotelskoj sobi gdje su mjenjali žarulje, a onda im se naglo izmakla stolica ipod njih. Kao što vidiš kod nas se aktivira Stožer za obranu…, a onda to netko vidi i postavi se na čelo Stožera zato što snijeg pada – sve radi svojih građana. Bože da je Sibir u Hrvatskoj,al bi bilo stožera iz ovog ili onog razloga.
[emo_palacg]
Otprilike može se zaključiti opet ništa od pustih najava.
Otprilike može se zaključiti opet ništa od pustih najava.
Otprilike danom potpisa ugovara za plin ptkm je krenula u proces privatizacije. I to od strane GAZPROMA da ne bi bilo zabune.
Još samo treba napraviti deratizaciju susjeda sultana od Bruneja i proces privatizacije dobiva konačnu formu.
Možda ti je sad jasnije.
Sve mi je jasno, jasno da je opet prazna priča.
… i još nešto. Kako je gospodin Željko Klaus izjavio da on mrzi svaki kapital, postavljam mu pitanje zašto voli Josipa Jagušta ? U tisku se navodi da gospodin Jagušt ima kažu 4 stana u Zagrebu i jedan stančić u elitnom dijelu Londona 6-7 mil funti, to mi je malo čudno!!!! Srećom ja volim sve i Jagušta i Klausa, a i Milana Badića, a volim i Stožer, posebno onaj iznad Kupresa !!!!
kolega Tvrtko
SVI osim Lebowskog ste drukali za privatizaciju!
nemojte da Vam izvlačim postove od petka i vikenda!
svi osim njega ste bili spremni da svi radnici za godinu dvije završe na ulici da bi vi zaradili koju kunu sad i odmah!
JADNO!!
kolega Mika je ovo privatizirao već 2006. ako se sjećam dobro?
već je onda po njegovoj priči sve bilo dogovorito s Rujama!
…ali Hrvatska još nije propala dok ima ljudi poput Ž.Klausa.
prosperitet ove firme je u jefitnijoj sirovini i efikasnosti.
Ta dva preduvjeta su bitna da dionica opravda ovu, a moguće postigne i veću cijenu.
Džabe svo napucavanje i pumpanje na burzi, drukanje i reklama preko interneta, foruma, blogova i medija. Od privatizacije (hvala Bogu) nema ništa, mislim da je to sad svima jasno. Stvoren je dojam da Rusi, Kinezi, Ameri samo čekaju ko zapete puške da nam isplate milijarde, ali eto, ne da Vrdoljak. Kao da su svi željni naše Petrice…a pitanje bi li iko to i htio kupiti, a za cijenu da ne pričam, ako bi dobili knjigovodstvenu vrijednost od 200injak kn, puna šaka brade!
Dakale držimo se onog zbog čega smo i kupili dionice:
nade da se može i hoće bolje! a onima koji su kupili skupo ostaju tužbe jer su bili navučeni i zavedeni, da kupuju precijenjenu investicijsku klasu!
Imam dionice PTKM i ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju, ovo je samo osobno i iskreno mišljenje!
… evo dobili smo odgovor na jedno pitanje. I ova izjava je za antologiju gluposti.
Jedno je njegov privatan imovinski status, a drugo je upravljanje i rukovođenje, ali evidentno jest da je gubitak od 180 milijuna loš rezultat ljudi u Petrokemiji. Pitanje je i zašto smo imali skuplji plin i zašto je trebalo toliko dugo da se otvori tržište plina i dođe jeftiniji izvor’, ocijenio je Linić.
Ministre netko je potpisao taj ugovor, ja nisam.Netko je to trebao kontrolirati i nadzirati, ja nisam. Živilo samoupravljanje “mune ko mune, a kolektivna odgovornost”. Ma dajte mu nagradu i otpremninu. Ne samo njemu čitavoj upravi i svim bivšim i sadašnjim NO.
Bravo fi(Š)kalni ministre ! da ste bili odvjetnik Gotovine, on bi izašo van za 15 dana !!!