Pa u kojoj je Vladi bio Čačić kada je prije godinu dana najavljivao privatizaciju ???
Vrdoljak kaže da niti ne razmišljaju !!!
Da nije u međuvremenu došlo do kakvog puča a da nisam primjetio !?
Ja što imam- imam i to ne prodajem u panici, ne žuri mi se čekati ću,
ali žao mi je ljudi što su prodali ili će prodati s gubitkom.
A najviše mi je žao što imamo ovako odrješitu i hrabru Vladu koja će nas ovakvim stavom sigurno izvući iz krize.
A kakve ce izjave i clanci biti sutra, preksutra?
U svakom slucaju, zanimljiv tjedan za PTKM.
ajdmo sad nazad na 250kn….pa koje su to igrice[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
A ljudi još jučer sam ovdje naveo da se netko iskrcava prije objave FI-a na začuđjujuće velikom volumenu i cijeni. Svaka čast brokerima, naućili i oni u ovoj krizi kako se upravlja portfeljom (prvenstveno svojim).[emo_smijeh]
A kakve ce izjave i clanci biti sutra, preksutra?
U svakom slucaju, zanimljiv tjedan za PTKM.
Pa evo već s desne strane “Vrdoljak i Linić sutra se sastaju s predstavnicima Gazproma”.
A ljudi još jučer sam ovdje naveo da se netko iskrcava prije objave FI-a na začuđjujuće velikom volumenu i cijeni. Svaka čast brokerima, naućili i oni u ovoj krizi kako se upravlja portfeljom (prvenstveno svojim).[emo_smijeh]
ej a neko ne napisa da se neko ukrcava…ko je pogodia?[emo_smijeh]
Da mi je netko jučer postavio pitanje za danas: 10%+ ili 10%- ne bih ni sekunde dvojio, ali eto i to je Burza.
Vlada RH i njeni ministri su glavni uzročnici nestabilnosti na tržištu kapitala i to treba imati na umu. Izjave koje direktno utječu na cijenu dionice kontrolira HANFA i svatko je podložan njihovoj provjeri ali ministri ako što takvo provale,
tko će njima zamjeriti …