PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dionica ptkm je explodirala na čačicevu izjavu"privatizacijska priča teška nekoliko stot.mil.eura "

Upravo tako. A da je PTKM na 200, onda ne možemo pričati o “stotinama milijuna eura”. Prema tomu, drugar, progutaj ponos i kupuj na 300, još uvijek stigneš na vlakić.

Dionica ptkm je explodirala na čačicevu izjavu"privatizacijska priča teška nekoliko stot.mil.eura "

Upravo tako. A da je PTKM na 200, onda ne možemo pričati o "stotinama milijuna eura". Prema tomu, drugar, progutaj ponos i kupuj na 300, još uvijek stigneš na vlakić.
[/quote]

Ja da kupujem po 300,a vaš kolega je platio oglase ..o navodnoj privatizacij…digao margin …i sad će to utopit "pametnima "na 300!
Lijepo zamišljeno…ali mene nebu ovdje još neko vrijeme
Možda i kupim kad dođu ti FANTOMI Rusi-he,he… [thumbsup]

POKRET OTPORA

Dobri su mi ovi komentari tipa, bila dobit bio gubitak to je win-win situacija.
Ne znaš onda što je bolji win – što veća dobit ili što veći gubitak?

Legendarno [rolleyes]

Upravo tako. A da je PTKM na 200, onda ne možemo pričati o "stotinama milijuna eura". Prema tomu, drugar, progutaj ponos i kupuj na 300, još uvijek stigneš na vlakić.
[/quote]

Ja da kupujem po 300,a vaš kolega je platio oglase ..o navodnoj privatizacij…digao margin …i sad će to utopit "pametnima "na 300!
[/quote]

Čekaj malo ”naš kolega koji je platio oglas” je imao prigodu utopit na 3xx već 2 tjedna na ogromnoj likvidnosti. A on još podebljavao poziciju. Tako da ispadaš smješan.

PS po meni najbolja situacija bi bila lagani gubitak, mislim da Čačić upravo to čeka kao konačan argument kojim će poklopiti eventualne nezadovoljnike..

Ali ni dobit nije loša. [rolleyes] Da, klasičan win-win

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Dobri su mi ovi komentari tipa, bila dobit bio gubitak to je win-win situacija.
Ne znaš onda što je bolji win – što veća dobit ili što veći gubitak?

Legendarno [rolleyes]

Pretpostaljam da je bolje ulagati u dionice koje imaju loose-loose situaciju… 😀 :p

Ne nego mi je čudno da se s jedne starne očekuje dobit pa je fenomenalno jer poduzeće radi izvanredno pa ga se onda Vlada neće htjeti odreći a ako radi loše pa napravi gubitak onda je to super jer će ga Vlada utopiti nekome uz puste milijone eura.

Kažem, legendarno

[/quote]

[/quote]

Čekaj malo ”naš kolega koji je platio oglas” je imao prigodu utopit na 3xx već 2 tjedna na ogromnoj likvidnosti. A on još podebljavao poziciju. Tako da ispadaš smješan.

PS po meni najbolja situacija bi bila lagani gubitak, mislim da Čačić upravo to čeka kao konačan argument kojim će poklopiti eventualne nezadovoljnike..

Ali ni dobit nije loša. [rolleyes] Da, klasičan win-win
[/quote]

pajdo ti je prodavao, a uostalom ja mu ništa ne vjerujuem. lik je pumpao atmosferu cijeli vikend i onda u ponedjeljak rekao da će on malo i prodavati.legendarno!
sve te transakcije treba HANFA istražit, pogotovu skrbničke!!!

Ž.E.LJ.K.O K.L.A.U.S.-uno di noi! Nakon Matije Gubeca-novi borac za pravicu malog čovjeka!!!Hvala ti Željko za sve, Bog te poživio i nagradio!

Ne nego mi je čudno da se s jedne starne očekuje dobit pa je fenomenalno jer poduzeće radi izvanredno pa ga se onda Vlada neće htjeti odreći a ako radi loše pa napravi gubitak onda je to super jer će ga Vlada utopiti nekome uz puste milijone eura.

Kažem, legendarno

Pa nije to baš neka prevelika zagonetka, ako se prisjetimo Čačićeve izjave da PTKM ima premali povrat na kapital. Ako znaš da je plin 50% troška, a da ga netko može osigurati po jeftinijim cijenama, onda je jasno da je u planu ulazak strateškog partnera.

A kad se već čudimo, meni doista nije jasno da postoje forumaši koji dugo vremena prate Petrokemiju, a još uvijek nisu shvatili osnove. Pa nije to nuklearna fizika.

Ta me priča pomalo podsjeća na priču o strateškom ulagaču u Kaštelanske staklenike, a kojeg će dovesti Čobanković.
Naravno od svega nije bilo ništa, kao i obično kad nešto ovisi o političarima.
To su mokri snovi nekih ljudi, stvarnost je međutim nešto drugačija. Otpori privatizaciji o kojoj pričaju njih par su toliki da je vi u dogledno vrijeme nećete vidjeti.
Ovo što gledamo u zadnje vrijeme su navlačenja momentum ulagača. Value investitori su to već prodali.

Ta me priča pomalo podsjeća na priču o strateškom ulagaču u Kaštelanske staklenike, a kojeg će dovesti Čobanković.

Zato i nije na 600, već samo na 300…

Da ali je špranca skoka ostala ista.
Političarski štosevi preko kojih se cijena naglo digla i sad slijedi dugo toplo ljeto i distribucija momentum playerima.
Već viđeno bezbroj puta.

Naravno od privatizacije neće biti ništa, jer niti ima zainteresiranih niti to Čačić smije prodati bez da pita Todorića za dopuštenje.

Dionica koja na temelju glasina i plačenog oglasa odradi rast od preko 50%
nijednog pametnog investitora ne može uvijerit u održivost iste..odnosno da je to njezina fer vrijednost!
Dionica koja je rasla samo zahvaljujući jednom ulagaču,nikako ne može biti argument da ju neki rus kupi (privatizira )po visokoj cijeni…
Dionica tvornice druge generacije kakve u EU zatvaraju…
Dionica koja je od vječitog gubitaša, prošle godine prerasla u dobitaša(!?) u svijetu biznisa može značit samo jedno—šrot firma kakvih ima vani na lopate
Dionica ptkm spada u visokorizično ulaganje ,pa nikad-nikad ne treba zaboravit da ista na glasine ima vrlo velike oscilacije rast/pad
Jedina dobra stvar u ovom trenutku za dionicu ptkm , je da u ovoj državi .rvata ima puno ovaca …

p.s
svi vi koji i dalje vjerujete čačicu u privatizacijske milione eurića …ne dajte se omest… [thumbsup]

POKRET OTPORA

New Report

Close