ekipa, idemo počistiti ovog H na 285 kn? mislim da mu je ostalo max oko 800 komada, to u minutu rasturimo [cool]
http://www.poslovni.hr/vijesti/petrokemija-postala-clan-hr-psora-201752.aspx
SAd više nema šanse nikakve da se ovo proda .. hebiga, izgleda da je netko imao insajd ovih dana ili ? [proud]
bid je sve jači…sprema li se to povratak na jučerašnjih 300 kn?
jel’ zato cijena trenutno raste raste ?
ili netko nešto zna?
Moj dojam je da smo imali jednog ili dva vecih koji su se iskrcavali zadnjih dana no cini se da je taj iskrcaj zavrsio….Mozda i grjesim pisem samo dojam
Posjedujem PTKM-R-A i nije nagovro na kupnju/prodaju
ajme kakvi skrci i strasljivci …pa treba malo vece kolicine potegnut da bi se pokrenuo veci rast…ccc
[cool]
a mali i dalje s**uckaju po bidu [shocked] [lol]
A na 285 nije niko htio prije cca 45 min….
dokupio sam malo niže,da si dignem prosjek
Danas – katastrofalan dan na Petrokemiji. Još će mi pobiti "teoriju". Koma 😀
Ja se tu danima divim "likvidnostima", kako sada mogu i svi oni koji se inače žale da nam je burza plitka i nikakva kupovati/prodavati koliko god žele, a što sad ovo danas?! Koji to vrag prodavačima odjednom da su cijeli Božji dan tek jedan bijedni milijunčić uspjeli polupati po ovom bidu "čeličnih živaca"? 😀
Sve ove dane se lijepo skupljalo i skupljalo, pametno se igraju sa ovim špekulatnima i drugim prodavačima (i onima zastrašenima koji su navrat-nanos krenuli van) oprezno malim nalozima mrvicu po mrvicu pa dok ne natuku 5-6 milijuna do kraja dana. Zato se ja i stalno zezam, "mali", a možda i jesu mali, a možda "samo malih naloga", ne znam kome i odakle toliki milijuni svaki dan, ali to je bila prava trgovina kakvu dugo nismo viđali na ZSE!
A danas, ovi što kao prodaju otišli na godišnji? Ili su još uvijek tu nedje samo popili jednu šljivovicu za hrabrost da ih više niti al-Qaeda ne bi mogla zaplašiti a ne ovi naši "teroristički drukeri"???! A špekulanti, što s njima, oni končano svi izašli ili su oni u svojoj prevtrljivosti opet okrenuli ploču ili što?
Zašto danas ovako mali promet? Zašto danas skupljačima čeličnih živaca ipak dosadilo tamo čučati na tim svojim jučer postignutim razinama pa digli ponude na "čak ovoliko"? Zar i danas nije mogao jedan lijepi "psihološko-poticajni" minisuć, crvenilo, klizilo, kako li to sve kažu, pa da se onda "ne samo danas nešto skupi" nego "da se ima osnovu i za sutra ih na dalje cijediti još malo po malo"? 😀
Evo i po asku već udaraju koliko to sada vidim, nisam imao vremena gledati trgovanje danas, samo vidim da drastično drugačija situacija nego jutros a s prometom ste me stvarno razočarali!!!
Još samo treba da nas HT u zadnji čas, pa i ovaj danas živnuli ERNT i slični preteknu po prometu danas, kao da se vratila neka prošla vremena [lol]
Nešto su slabe likvidnosti danas. Stvarno sam razočaran – ne može to tako! Želim vidjeti povratak 5-6 milijunskih iznosa, da budemo dionica kako spada, a ne ovakva nelikviduša
Bacio sam pogled na promjene TOP10 u ADPLu i primječujem ponovno XY -10 000komada…. Osobni dojam mi je da je XY idalje jedan od najvecih kupaca ovdje, a da ADPL s kojim je u debelom plusu prebacuje kao kolateral na skbrnički za margin kredit kojim onda kupuje ii barem samo pokušava "braniti" cijenu PTKM….Doduse bilo bi zanimljivo pogledati promjene u strukturi dionicara i tko se to tako jako iskrcavao zadnja tri dana te tko je to sve pokupovao (mislim da XY nije, jer se vidjelo u jednom trenu da se odustaje od obrane i pusta istovarivaca da se istovari dokuda zeli).
Sve u svemu mislim da nemamo drugih večih kupaca zasada tu ili ih je bilo prije no sada su kupili sto su namjeravalo- Svejedno mislim da ako XY kupuje na margin to opet pokazuje i koliko je cvrsto uvjeren u pricu oko privatizacije…. Moje misljenje o njemu je da svasta je no glup nije i sumnjam da bi samo tako riskirao s marginima bez nekih informacija ili stvarno cvrstih uvjerenja u privatizacijsku pricu.
Za kraj pitanje..Zna li netko gdje je SKDD stao s implementacijom dohvata knjige dionicara online? Ovaj trenutni sistem je totalno nefer prema nama koji ne zivimo u HR jer kada zatrebam knjigu dionicara moram u najmanju ruku gnjaviti nekgo od frendova tko istu posjeduje da odlazi u SKDD i gubi vrijeme, a nije bas ljepo ljude svako malo gnjaviti pogotovo kodovakvih prica kao sto je trenutno PTKM…Prije par mjeseci sam bio u SKDD i tamo su mi rekli da ce to biti "uskoro",no to uskoro nikako da dođe
Autor posjeduje PTKM-R-A, ovo nije nagovor na kupnju/prodaju
Transadria prodaje Luku Šibenik, zainteresirani Petrokemija i Luka Rijeka
http://www.seebiz.eu/transadria-prodaje-luku-sibenik-zainteresirani-petrokemija-i-luka-rijeka/ar-32136/
Autor/izvor: SEEbiz / Novi list
Datum objave: 14.04.2012. – 14:20:10
RIJEKA – Transadria će prodati vlasnički udio od 50 posto luke Šibenik na javnom natječaju, po početnoj cijeni od 24 milijuna kuna, objavio je na skupu zaposlenika tvrtke stečajni upravitelj Transadrie Zdravko Čupković.