PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

cartmann: ” Kao sto sam napisao sinoc, a danas ponovio (prekopirao), time sto stavis 3000 kom na par kn ispod prodaje ces samo rastjerati prodaju, sto je ocito i bio cilj “kupca” koji je, kao sto sam takodjer napisao, i ispunio, jer je od tih 3000 do podne uzeto tek par stotina kom. tj. cijeli promet je ispod 200k kn, a cijena je otisla gore 6%. ” Po običaju niste u pravu kolega, uspio je kupiti namjeravanu količinu na ovaj način [smiley2]

to je klasika kupovanja u vrijeme depresije na burzi, ali naučiće to cartmann mlad je još

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

to je klasika kupovanja u vrijeme depresije na burzi, ali naučiće to cartmann mlad je još

Al nije baš ugodno kad je demantiran jedva sat vremena nakon tog posta [smiley1]

cartmann: ” Kao sto sam napisao sinoc, a danas ponovio (prekopirao), time sto stavis 3000 kom na par kn ispod prodaje ces samo rastjerati prodaju, sto je ocito i bio cilj “kupca” koji je, kao sto sam takodjer napisao, i ispunio, jer je od tih 3000 do podne uzeto tek par stotina kom. tj. cijeli promet je ispod 200k kn, a cijena je otisla gore 6%. ” Po običaju niste u pravu kolega, uspio je kupiti namjeravanu količinu na ovaj način [smiley2]

nemojte trcati pred rudo… mozda nije uspio podignuti cijenu na taj način nego je ipak kupio [smiley2]
(samo otvaram i tu mogućnost da ne biste slavodobno likovali prebrzo)

nema mi druge nego se zae..ti

mika: ” to je klasika kupovanja u vrijeme depresije na burzi, ali naučiće to cartmann mlad je još ” Al nije baš ugodno kad je demantiran jedva sat vremena nakon tog posta [smiley1]

e sad me zanima njegovo objašnjenje…
[smiley9]

nemojte trcati pred rudo… mozda nije uspio podignuti cijenu na taj način nego je ipak kupio [smiley2] (samo otvaram i tu mogućnost da ne biste slavodobno likovali prebrzo)

Da je želio podići cijenu onda bi počistio cijelu prodaju s manjom količinom i manje potrošenih novaca nego što je sad kupio.
A zašto bi likovali zbog ovoga?

Elvar: ” nemojte trcati pred rudo… mozda nije uspio podignuti cijenu na taj način nego je ipak kupio [smiley2] (samo otvaram i tu mogućnost da ne biste slavodobno likovali prebrzo) ” Da je želio podići cijenu onda bi počistio cijelu prodaju s manjom količinom i manje potrošenih novaca nego što je sad kupio. A zašto bi likovali zbog ovoga?

neko je kupio veći paket po za njega dobroj cijeni i to je to. (odlično je to odigrao). ja zbog ničeg ne likujem

Službeno otvaranje…..
Premijer osvrnuvši se na plinofikaciju Hrvatske, za 22. studenoga najavio je otvaranje magistralnog plinovoda Pula-Karlovac. “Time će biti povezana cijela zapadna i sjeverna Hrvatska i sada idemo prema Lici i Dalmaciji…..
Izvor:premijer Vlade RH

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Da je želio podići cijenu onda bi počistio cijelu prodaju s manjom količinom i manje potrošenih novaca nego što je sad kupio. A zašto bi likovali zbog ovoga?

A možda je već prepun Petrokemije pa nije htio više kupovati nego postaviti blok da ga manji nalozi preskoče, a kupnja se povuće. Na njegovu žalost, netko je to jedva dočekao i uvalio mu još smeća.
[smiley2]

Pozdrav

Vec je Vorda rekao, kad netko stavi nalog na kupnju 10x veci od prosjeka i to nekoliko kn ispod prodaje jasno je da zeli potaknuti ljude (prodavatelje) da se upitaju zasto netko kupuje 3000 i povuku naloge za prodaju iscekujuci mozebitne pozitivne vijesti ili jednostavno da odustanu od prodaje. I ujedno povuce pohlepne da ga prate s istim ciljem i postave naloge za kupnju iznad njegovog.

Samo sto mu u ovom slucaju nije uspjelo pa sad ima (jos) 3000 dionica firme za koju njen predsjednik uprave kaze da bi sljedece godine lako mogla u stecaj. Bas me zanima hoce li uspjeti nesto iskemijati (napumpati) da ne ispusi i tih 3000.

A ne bi me zacudilo ni da se radi o “supruzi”, koja je intervenirala s 1900 kom kad je vidila da mali uzimaju vise od ocekivanog.

” I meni se čini da ovaj želi sakupiti veću količinu što jeftinije ali mu baš ne uspijeva. A Cartmanna bi samo pitao tko je ovim nivoima ili prošli tjedan čak iznad 200 kn kupio vrlo značajne količine. To nisu bili mali. Ovi što su jučer prodavali su bili mali.

da nije moglo jeftinije..hm.. pa dobro nek vam bude.
i ostane zabilježeno (slikano danas u 11:01h – ako želite usporediti sa stanjem na kraju današnjeg trgovanja (600 komada na prodaji već se nudi ispod 186)
[smiley11]

Malo sam pratio danas. Nije se baš dalo nešto kupiti na 180 a kamoli ispod 180 kn. Dakle, ako si htio kupiti 3000 komada danas trebao si ponuditi upravo 185 što se pokazalo kao fer cijenom pošto su se i kupac i prodavač složiti da je to OK.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

New Report

Close