PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sve u svezi Petrokemije ovisi o plinu tj količinama i cijeni.

Obzirom da će 16.04. na sjednici HERE-a dobiti dozvolu za obavljanje energetske djelatnosti opskrbe plinom mene zanima:

Jesu li našli dugoročnog dobavljača plina
Koja je cijena
Je li LNG u pitanju

Jasno da ne bi išli u opskrbu da ne postoji suglasnost Vlade.

nisu samo Rusi i Norvežani u pitanje nego i Židovi.

U dvodnevni posjet Hrvatskoj večeras stiže jedan od najimućnijih i najutjecajnijih američko-izraelskih poslovnih ljudi u svijetu. Riječ je o Itshaku Tshuvi, vlasniku hotela "Plaza" u New Yorku te naftnih i plinskih polja na obalama Izraela.
http://www.vecernji.hr/biznis/vlasnik-hotela-plaza-new-yorku-izraelskih-naftnih-polja-stize-rh-clanak-396822

Da li su i oni ušli u prvih deset ili se skrivaju u pustinji, kao Norvežani u fjordovima,ili Rusi u tajgama?
Zaklela se zemlja raju ,da se tajne sve doznaju.

U dvodnevni posjet Hrvatskoj večeras stiže jedan od najimućnijih i najutjecajnijih američko-izraelskih poslovnih ljudi u svijetu. Riječ je o Itshaku Tshuvi, vlasniku hotela "Plaza" u New Yorku te naftnih i plinskih polja na obalama Izraela.
http://www.vecernji.hr/biznis/vlasnik-hotela-plaza-new-yorku-izraelskih-naftnih-polja-stize-rh-clanak-396822

Je, je i Papa je najavio dolazak, ali više neznam dali u RH ili Petrokemiju direktno …..
[/quote]

Lijepo sam napisao prije neki dan čačić ide kod rusa tražit milostinju…
prodao vam je priču o velikim planovima vlade ,velike investicije i projekti ,a jedan od ekskluzivnih privatizacija Petrokemije teška višestotina miliona eurića..".moš mislit"!

Vratio se s šupljom pričom, pričalo se,govorilo se ,interesirali su se …spremni su ulagat …itd sve što smo več čuli i prije 10 godina !?
A gdje je u toj priči ptkm !?-Nigdje ,sad odjednom ptkm nije bila predmet razgovora …Hmmm,misli da nas sve može praviti budalama i vrtiti oko malog prsta …toliko o njegovom karakteru i projektima
Potrošio je novce poreznih obveznika ,a iste pizdarije mogao je obavit telefonskim razgovorom.
…………………………
Interesantno , nakon svih pustih obečanja o ulasku stranog kapitala …naša vlada radi po svom starom običaju ,nerada i novih zaduživanja ,,,Linić nam sada ide kod Amera žicat lovu(opa) i to ni manje ni više nago dva tjedna…
Čudi me da neki …nisu i od ovog posjeta napravili "spektakl",pa nahranili svoju maštu o ulasku stranog kapitala u ptkm!
[bye]

POKRET OTPORA

kako ti je vrijednost dionica iz tjedna u tjedan veća ako su prošli tjedan vrjedile 380-350-335 a danas več 315 kuna [shocked]
da si prodo prošli tjedan i ušo u nove brzorastuće dionice bio bi u plusu ohoho a ovak šipak
bez novih vjesti ovo če past debelo ispod 300 kuna ne zaboravimo da je prije nekolko nedjelja bilo na 180 kuna… [undecid]

ovo nije poziv na prodaju ili kupnju dionica petrokemije

1. govorim o tjednom trendu promjene cijene, ne o dnevnom… do sada je on bio pozitivan
2. ovaj tjedan možda će biti korektivan što je i normalnom obzirom da je zatišje i pad svjetskih TK
3. u plusu sam i na 250, a na 300 sam u velikom plusu
4. pad ispod 300 ne očekujem i nemam potrebe paničariti, pogotovo zato što je vrlo moguće daljnje zaoštravanje situacije oko PTKM…
5. i ne kraju, molim te reci mi koje su to brzorastuće dionice (pretpostavljam da ne misliš na PTKM pa me baš zanima) …? [lol]

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

Kad krenete zazivati Hanfu a bit će skoro samo da imate da netražite okolo:

HANFA
Centrala:
Tel.: 01 6173 200
Fax: 01 4811 406
e-mail: info@hanfa.hr
10000 Zagreb, Miramarska 24b

Aj živili!

LEAVE THE WORLD BEHINED

Baš kao što kolega kaže, u plusu sam svakako, a target mi je toliko visoko da me ne zanima je li 300 ili 400. Sad je pitanje stila, da li želite uzeti nekih 20% i juriti dalje u neizvjesnost (neću nabijati nikom na nos određene primjere kako to zna završiti, čisto iz solidarnosti) ili pričekati izvjesnu privatizaciju i ozbiljno kapitalizirati svoj ulog.

Ne znam tko stoji iza ogromne kupnje, ali po stilu trgovanja vidim da itekako zna što radi.

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

kako ti je vrijednost dionica iz tjedna u tjedan veća ako su prošli tjedan vrjedile 380-350-335 a danas več 315 kuna [shocked]
da si prodo prošli tjedan i ušo u nove brzorastuće dionice bio bi u plusu ohoho a ovak šipak
bez novih vjesti ovo če past debelo ispod 300 kuna ne zaboravimo da je prije nekolko nedjelja bilo na 180 kuna… [undecid]

ovo nije poziv na prodaju ili kupnju dionica petrokemije

1. govorim o tjednom trendu promjene cijene, ne o dnevnom… do sada je on bio pozitivan
2. ovaj tjedan možda će biti korektivan što je i normalnom obzirom da je zatišje i pad svjetskih TK
3. u plusu sam i na 250, a na 300 sam u velikom plusu
4. pad ispod 300 ne očekujem i nemam potrebe paničariti, pogotovo zato što je vrlo moguće daljnje zaoštravanje situacije oko PTKM…
5. i ne kraju, molim te reci mi koje su to brzorastuće dionice (pretpostavljam da ne misliš na PTKM pa me baš zanima) …? [lol]
[/quote]

1 – super onda možeš govorit i o godišnjem trendu promjene cjene opet bi bio u plusu a to što je za to vrijeme hrpa dionica odradila rast i imaš propuštenu zarada nije važno
2 – a ne bi bio korektivan zato što nema vjesti i nije ništa sigurno da će se petrokemija privatizirat i zato što je narasla u zadnjih 10 dana preko 70 posto
3 – pogledaj točku 1 jesi u plusu al za to vrjeme si propustio zaradu na drugim dionicama…
4 – ja pad ispod 300 očekujem sigurno da kraja tjedna a možda i danas več obrana neče moć izdržat vidićemo danas do koliko ide dole al biće dobro za jednodnevni trejd koji se usude
5 – pogledaj na kojim temama pišem pa češ vidit gde će bit rast možda ne danas ali jako brzo a za danas gledaj zvečevo

ovo nije poziv na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama na dionicam se mogu izgubit novci

[bye]

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

Što se tiče gospodina Čačića i njegovog odlaska u Rusiju, siguran sam da to nije farsa, nemojte mislit da gajim bilo kakve osobne simpatije prema njemu, ali mislim da bi da se samo njega pira Petrokemiju prodao odmah sutra, sjetite se samo on je bio ministar kad je Ivica Račan prodaval obiteljsko srebro INU, sam je tada bio u drugom ministarstvu, znači nisu mu te stvari nepoznate, uradio bi on to sigurno.

Je, je i Papa je najavio dolazak, ali više neznam dali u RH ili Petrokemiju direktno …..
[/quote]

Lijepo sam napisao prije neki dan čačić ide kod rusa tražit milostinju…
prodao vam je priču o velikim planovima vlade ,velike investicije i projekti ,a jedan od ekskluzivnih privatizacija Petrokemije teška višestotina miliona eurića..".moš mislit"!

Vratio se s šupljom pričom, pričalo se,govorilo se ,interesirali su se …spremni su ulagat …itd sve što smo več čuli i prije 10 godina !?
A gdje je u toj priči ptkm !?-Nigdje ,sad odjednom ptkm nije bila predmet razgovora …Hmmm,misli da nas sve može praviti budalama i vrtiti oko malog prsta …toliko o njegovom karakteru i projektima
Potrošio je novce poreznih obveznika ,a iste pizdarije mogao je obavit telefonskim razgovorom.
…………………………
Interesantno , nakon svih pustih obečanja o ulasku stranog kapitala …naša vlada radi po svom starom običaju ,nerada i novih zaduživanja ,,,Linić nam sada ide kod Amera žicat lovu(opa) i to ni manje ni više nago dva tjedna…
Čudi me da neki …nisu i od ovog posjeta napravili "spektakl",pa nahranili svoju maštu o ulasku stranog kapitala u ptkm!
[bye]
[/quote]

Odabir, a ne prilika, neka određuje vašu sudbinu. Selection, not chance, determines your destiny let.

pogledaj na kojim temama pišem pa češ vidit gde će bit rast možda ne danas ali jako brzo a za danas gledaj zvečevo

ovo nije poziv na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama na dionicam se mogu izgubit novci

[bye]

gledam zvečevo… i čitam tvoju zadnju rečenicu… šefe… [lol]

"Petrokemija i dalje na meti – razotkrivamo – Tko je Rinkovec? Nevjerojatno zanimljive poveznice!"
http://www.business.hr/ulaganja/reagiranje-romana-rinkovca-bakic-je-sistematski-ispustio-dijelove-mojih-preporuka

* Važeći podaci za uredovni dan 10.04.2012 .

9. ZAGREBAČKA BANKA D.D. (92963223473) 27.771 0,83 Skrb. račun -2.214
10. PBZ D.D. (02535697732) 23.867 0,71 Skrb. račun – 200

čiji je ovo skrbnički ovaj od ZABE?
hvala

Ž.E.LJ.K.O K.L.A.U.S.-uno di noi! Nakon Matije Gubeca-novi borac za pravicu malog čovjeka!!!Hvala ti Željko za sve, Bog te poživio i nagradio!

promet 2,5 mil… jel’ to i dalje kupuju mali ? [lol]

New Report

Close