PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

TA je ovog puta, čini se, zakazala.

nije zakazala, nego TA može funkcionirat jedino na dionicama sa čvrstim fundamentima i tamo gdje nema politike (i navlačenja)….

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

TA zakazala?
znači mislili ste da će uz ovakve grafove prema gore?

Sutra smo na 170 kuna, drugi tjedan na 150, i po mojim procjenama tu ćemo ostati neko vrijeme. Trebali ste slušati na vrijeme jer ovaj pad ne prestaje.

Da, a ovih 3000 kom je stavljeno tek tako, bez nekog argumentiranog razloga.Dno je postignuto, cijena će laganini gore ovih dana. treba je pratiti medije, kad se objavi jedna mala dobra vijest evo nas opet preko 200.Poruka sviim imateljima je strong hold i dokup, ako se ima keša.[smiley2][smiley2]

Lijep nalog od 3000 komada a na prodaji do 188 jedva 1000 [smiley2]

točno. na kupnji u rasponu od 175-180 kn ukupno je 4570 naloga…dok je na prodaji u rasponu 185-188kn 1039 naloga….[smiley2]

Scio me nihil scire

TA je ovog puta, čini se, zakazala.

ovo mi je jedan od najboljih “štoseva”..da TA nikad nije “zakazala” kad dionica doživi nagli rast?[smiley9][smiley14]

Da, a ovih 3000 kom je stavljeno tek tako, bez nekog argumentiranog razloga.Dno je postignuto, cijena će laganini gore ovih dana. treba je pratiti medije, kad se objavi jedna mala dobra vijest evo nas opet preko 200.Poruka sviim imateljima je strong hold i dokup, ako se ima keša.[smiley2][smiley2]

Razlog postoji, samo je pitanje kakav.

Pravi investitor nikad ne bi stavio takav nalog par minuta prije zavrsetka trgovanja i to nekoliko kuna ispod prodaje, jer je i djeci jasno da s njim moze samo rastjerati prodaju, nista drugo. I to jos gdje je zadnja transakcija po 178kn. Ozbiljan investitor bi polako cistio do 190, pa cak i 200, jer ako racuna na zaradu tad mu je svejedno kupovao po 180 ili po 185kn. Na kraju krajeva, ne bi da ce time sto je stavio nalog na 180kn uspjeti kupovati po toj cijeni, odmah nakon naloga je pobjegla prodaja, a sutra, osim ako nema dogovorenih transakcija, bi po zdravoj logici trebala pobjeci jos vise.

..ajde da se vratimo malo plinu….ehehheh….nakon svih ovih odv/nav-lačenja….

7. studenoga 2006. – Predsjednik Vlade s istarskim gospodarstvenicima – Novosti

|Novosti|Hina

dixi, 07.11.2006. u 21:35
….Osvrnuvši se na plinofikaciju Hrvatske, za 22. studenoga najavio je otvaranje magistralnog plinovoda Pula-Karlovac. “Time će biti povezana cijela zapadna i sjeverna Hrvatska i sada idemo prema Lici i Dalmaciji. Do 2010. trebala bi biti gotova plinofikacija do Splita, a onda dalje do Dubrovnika”, rekao je Sanader….

Kad vidim crveno pretvaram se u bika

U Poslovnom klubu proglasili Petrokemiju jednom od 5 najstabilnijih i najsigurnijih dionica za investitore u vremenu iščekivanja Ine na trziste zbog izuzetne likvidnosti [smiley1]

ADRS, ERNT, PODR, VIRO i PTKM – perjanice naših burzi (prema izjavi Ž. Karduma)

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

ADRS, ERNT, PODR, VIRO i PTKM – perjanice naših burzi (prema izjavi Ž. Karduma)

predložio bih novi index koji tvore ponderirane vrijednosti navedenih dionica – KARDEX [smiley2]
Sala, nikad mi nije bio jasna silna dramaturgija nastupao kao i visprenost spomenutog gospodina u komentarima vezanim za domaća tržišta kapitala. [smiley10]
btw, da li moze proci jedan dan bez pojavljivanja g. Galinca na HTVu? Sorry, malo OT.

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

.. Razlog postoji, samo je pitanje kakav. Pravi investitor nikad ne bi stavio takav nalog par minuta prije zavrsetka trgovanja i to nekoliko kuna ispod prodaje, jer je i djeci jasno da s njim moze samo rastjerati prodaju, nista drugo. I to jos gdje je zadnja transakcija po 178kn. Ozbiljan investitor bi polako cistio do 190, pa cak i 200, jer ako racuna na zaradu tad mu je svejedno kupovao po 180 ili po 185kn. Na kraju krajeva, ne bi da ce time sto je stavio nalog na 180kn uspjeti kupovati po toj cijeni, odmah nakon naloga je pobjegla prodaja, a sutra, osim ako nema dogovorenih transakcija, bi po zdravoj logici trebala pobjeci jos vise.

konačno..malo pričamo o pravim “tricks of the trade”.To nije pravi kupac, slažem se.I sjećam se da sam već vidio slične naloge na strani kupnje pod kraj dana, mislim 31.10. nije bitno..bilo je to u trenutku kada je izgledalo da će cijena naglo pasti ispod 200 kn (kupnja se povukla nisko i bila je slaba).Naprotiv, mislim isto što i onda, tj. da netko želi malo podići (nagomilati, napraviti “piramidu”) naloge za kupnju da bi..ali to je samo nagađanje[smiley12]

New Report

Close