PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo je win-win ako ide privatizacija. Nema greske. Ova vlada nije tako glupa kao prosla da ce propustiti ovakvu priliku.

Kako to mislite nije glupa kao prošla?

Pa i prošla Vlada je željela prodati Ptkm pa nije uspjela zbog loše cijene.
[/quote]

Mislio sam generalno.. ne vezano za Petrokemiju.

Prosla Vlada je bila uvjerljivo najlosija koju smo imali. Vrhunac nesposobnosti. Naravno, pocevsi od premijerke.

sprema se odbijanac (prema gore)….

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

Nakon što vam ostane samo vuna a istu nebudete mogli prodati jer su kvotu popunili ovi što friziraju na otoku Pagu imate u Parizu obrt koji vunu posebnom metodom reciklaže pretvaraju u PERIKE!!!

[kiss]

čemu takva halabuka oko nas u ptkm ? čemu interes za ptkm onoga koji nema ptkm?
i još ima obraza reći da će to padati, da će nas ošišati (btw, već ima mil kuna ošišanih u pola sata)….!?
pa mene valjda hoće, idem danas kod frizera…
[/quote]
pa oni te ljubazno upozoravaju na mogući gubitak
jednako kao što ti njih kroz svoje napise ljubazno upozoravaš na mogući dobitak

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

Na zatvorenoj sjednici Vlade nije se govorilo o mogučnosti privatizacije Petrokemije.

Odabir, a ne prilika, neka određuje vašu sudbinu. Selection, not chance, determines your destiny let.

Sorry ljudi, al’ ja se iskrcao. Prosjek mi je oko 170kn i zao mi bilo gledati kako mi se topi zarada.
I dalje vjerujem u ovu dionicu i da ce ju privatizacija vinuti u nebesa, al’ isao sam malo spekulirati. Vrijeme ce pokazati jesam li u krivu ili sam pametno postupio.
Moj feeling je da ce u nedostatku vijesti dionica lagano kliziti dolje svaki dan, a onda ponovo eksplodirati na gore kad dobijemo neku sluzbenu potvrdu, a ne kao do sada samo nesto sto se moglo iscitavati izmedju redova.
Vratit cu se sigurno na nekim nizim razinama da popratim s vama rast u nebesa. [thumbsup]

jel to bilo testirano dno na 327 kn? onda može opet na 380 kn? [lol]

forumsko pisanje nije financijsko savjetovanje za ulaganje na tržištima kapitala

ne vidim stvarno neki veliki razlog zasto netko non stop pise da kao netko manipulira cijenom pa stavlja kao neke tisucice da se istrese..ne razumijem uopce sto to znaci.?pa valjda svatko sam odlucuje koja cijena mu je dobra za ulaz a koja za izlaz..ili za cuvanje pozicija.konkretno ja imam ptkm,drzim ju i to je moja odluka,citam i poslovni i jutarnji ali odluku donosim sam.kupovao sam ju i po 200 i po 100 kn al to uopce nije bitno.nisam ju sada prodao iz razloga sto vjerujem u tu pricu,u taj sektor i sve najbolje sto se moze dogoditi s petricom.zar se kod nas ne moze vjerovati u nesto bolje,vece,visocije.?zar je to grijeh? jesam li ja mozda ovca sto nisam prodao? ili sto sam dokupio..znaju li ovdje ulagaci da je to jedan od top sektora danas u svijetu.? da ako ovako nastavimo svi cemo zavrsiti na selu saditi krumpire na tuđim njivama?opet se vracamo na poljoprivredu….i uvjek nazad ptkm i đubar.

Na zatvorenoj sjednici Vlade nije se govorilo o mogučnosti privatizacije Petrokemije.

pa zasto bi se i govorilo ako to nije bila točka dnevnog reda? bilo je samo ovo:
Dnevni red zatvorenog dijela sjednice:
1. Pregled zakonskih i podzakonskih prijedloga kojima se hrvatsko zakonodavstvo usklađuje s pravnom stečevinom Europske unije, za I. kvartal 2012. godine
2. Kadrovska pitanja
http://www.vlada.hr/hr/naslovnica/sjednice_i_odluke_vlade_rh/2012/19_sjednica_vlade_republike_hrvatske

moja je procijena da će proći jedno 2-4 tjedna, potom će Vlada reći kako je napravljena studija i sve je proučeno, tako da im nitko ne može reći da je ovo ishitrena odluka…da to rade tjedan poslije Čačićeva posjeta je glupo….a kasnije od 4 tjedna, jednostavno nema se vremena, treba se nešto raditi i događati….to je moje mišljenje…ništa nisam prodao…niti hoću…čekam tender.

Tako je prijatelju, ispravno zaključuješ, testirano je dno a sad gore. [thumbsup]

Odabir, a ne prilika, neka određuje vašu sudbinu. Selection, not chance, determines your destiny let.

Mislim frende da si prenaglio, pogledaj ništa se danas ne gubi, i ne dobija.

Zanimljiv ovaj balon. Cijena ista kao na jucerasnjem zatvaranju.

Bas je zaronila Petrokemija danas!!!

Vidite da postoji sasvim dobra podrska na kupnji. Nema tu balona.

zna li netko mozda koliko kosta zemlja na kojoj je tvornica? koliko su za vrijeme juge potrosili novaca za gradnju tvornice? koliko je u međuvremenu jos ulagano u tvornicu? koliko kosta edukacija vrhunskih radnika koji rade tamo? koliko kosta uhodano poslovanje koje ima ptkm? koliko ce kostati sirenje proizvodnje 30 do 40% ? imaju li oni i luke sibenika? mogao bi do sutra…i sve to zajedno samo 120 mil eura.???? malo sutra….

New Report

Close