PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pola poticaja je isplačeno pola isplate još slijedi [thumbsup]

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

izgleda da će se danas lomiti koplja na 350…

plivajući nalog od 300 komada na asku štopa cijenu… dobar znak ! [cool]

ali, evo.. već ga je netko gricnuo…

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

Sjećate se kako je guru NB moljakao mirovince da uđu u PTKM kako bi se mogao iskrcat.
Kad je vidio da ne ide,okrenuo se planu 21.
Šta će mu mirovinci kad ima male ovčice koje striže zadnjih par dana.
Nakon t+3 će samo svojoj sekti objaviti na blogu,ja izašao a tko uspije nek iskače.
I onda uplatii jednu obilnu donaciju za izbore onima koji su mu ovo sve omogućili.
To se zove transparentnost,čak bi i Transparency international trebao pohvaliti takvo financiranje izbornih kampanja.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Kažete da veliki kupuju! veliki vam i prodaju…sve je to jedna velika igra,

tkao sam i ja mislio do jučer, ali ovo definitivno nisu mali igrači, niti špekulanti. danas je već premašen veliki jučerašnji promet i to na rekordnim razinama cijene! u zadnjih 5-6 dana promet je oko 130.000 dionica i negdje blizu 40 milja kuna!
nešto se zbiva u pozadini, a ako ispadne da je preuzimanje, onda bi ova cijena mogla otići x2
[/quote]
INGR se prelomila na najvećem prometu, CROS također, BLJE isti tako,…uglavnom ima primjera koliko te volja a svima je bila zajednička retorika:"tko radi ovakve promete", "protrgovano xx % tvrtke", "ovo nisu mali igrači", "ovo kupuje netko veliki", "akumulacija","preuzimanje" …itd. a na kraju se od svega dogodilo jedno veliko ništa i masa zapelih u preskupoj dionici …do sada, sva zbivanja oko dionici PTKM koja raste isključivo na bazi netransparentnih glasina i naručenog marketinga upučuju upravo na špekulaciju…

Kako god, meni OK ali samo za trejd [cool]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

kako varaju jadne ljude

U petrokemiji je važno znati odnose između trenutne valuacije i stvarne tržišne vrijednosti poduzeća, a posebno je važno znati
Важно знать русский!

ja govorim pa ruski!
Jeg snakker norsk! Jeg elsker Petrokemija. Jeg vil ikke selge den fo(s prijeglasom)r 1000 HRK.

ako kupuju veliki pa di su te velike transakcije

pa nisu ni veliki glupi, što bi trebali? staviti nalog od 100000 komada na kupnju pa si podizati cijenu, ovo rade profesionalci, malo digni, pa onda istresanje i panika trejdera i tako stepenicu po stepenicu. Koliko su već komada dobili na cijeni od 250 do 350 a da su neki dan to povukli u jednom nalogu morali bi očistiti cijeli ask i nebi skupili ni pola koliko su ovako skupili…

ma kakav cash-r-a, 100% in

Kažete da veliki kupuju! veliki vam i prodaju…sve je to jedna velika igra,

tkao sam i ja mislio do jučer, ali ovo definitivno nisu mali igrači, niti špekulanti. danas je već premašen veliki jučerašnji promet i to na rekordnim razinama cijene! u zadnjih 5-6 dana promet je oko 130.000 dionica i negdje blizu 40 milja kuna!
nešto se zbiva u pozadini, a ako ispadne da je preuzimanje, onda bi ova cijena mogla otići x2
[/quote]
INGR se prelomila na najvećem prometu, CROS također, BLJE isti tako,…uglavnom ima primjera koliko te volja a svima je bila zajednička retorika:"tko radi ovakve promete", "protrgovano xx % tvrtke", "ovo nisu mali igrači", "ovo kupuje netko veliki", "akumulacija","preuzimanje" …itd. a na kraju se od svega dogodilo jedno veliko ništa i masa zapelih u preskupoj dionici …do sada, sva zbivanja oko dionici PTKM koja raste isključivo na bazi netransparentnih glasina i naručenog marketinga upučuju upravo na špekulaciju…

Kako god, meni OK ali samo za trejd [cool]
[/quote]
slažem se sa opisom situacije,sve je već viđeno masu puta.
daytrading i ništa više.
a naš guru NB prebacuje snage u KORF .sada će rusi i norvežani kupovati rivijeru ili babin kuk.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

ovo rade profesionalci, malo digni, pa onda istresanje i panika trejdera i tako stepenicu po stepenicu.
[/quote]
Istina, i po stilu trgovanja čini mi se da se radi o istom većem kupcu od početka jačeg porasta cijene.

Tri naloga po 1.500 komada na 1,00 KN kupnje (ne MAGME već PTKM)

[sealed]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

ovo rade profesionalci, malo digni, pa onda istresanje i panika trejdera i tako stepenicu po stepenicu.
[/quote]
Istina, i po stilu trgovanja čini mi se da se radi o istom većem kupcu od početka jačeg porasta cijene.
[/quote]
evo, nisu mogli dovoljno kupiti ispod 350 i sad povisuju bid… !

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

New Report

Close