PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako se osjeća onaj prodavač na 262 kn neki dan???
Baš mi ga je žao, malo se požurio jer ste mu oprali mozak, vi i novinari :((

Plačeni oglasi i intervjui na tv ,drukovi iz "neslužbenih "vladinih izvora …,privatizacija ispod stola itd nakraju završavaju ovako :

http://www.business.hr/dogadjaji/svilanu-prijeti-10-godina-zatvora-zbog-selebajevog-mita-za-4-emisije-na-novoj-tv

Autohtoni hrvatski proizvod… [bye]

… jel to onaj program čačića javno privatno partnerstvo. izgradnja škola ,zatvora…

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

upravo probijene sve euforije iz 2007.
možda i IGH uhvati 15000
a INGR 400kn [thumbsup]

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

4 mil u pola sata, puče 380

jasno mali ulagači.

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Opa, mali zbilja rasturaju, još će me natjerati da pomislim da tu ima i nekih slonova. Ali ne, mislim da slonova još nema, njihovo tutnjanje se tek čuje iz daleka, i malo trubljenja iz surle svakih malo… oni tek stižu. Osim ako netko nema dokaze da su slovni već tu?! Imati ćemo za 3 dana sve crno na bijelo kada se bude moglo u SKDD vidjeti današnje stvarno uzbudljivo trgovanje.

Nalazimo se na ATH!! Prva dionica koja je to postigla je naša Petrice, zar nije to lijepo! 😉

Poveznica je jasna Alfon. Hočeš reči da Svilan i Šelebaj kupuju dionice P. [tongue] [tongue] [tongue]

marcello

A sad adio! [bye]

LEAVE THE WORLD BEHINED

Opa, mali zbilja rasturaju, još će me natjerati da pomislim da tu ima i nekih slonova. Ali ne, mislim da slonova još nema, njihovo tutnjanje se tek čuje iz daleka, i malo trubljenja iz surle svakih malo… oni tek stižu. Osim ako netko nema dokaze da su slovni već tu?! Imati ćemo za 3 dana sve crno na bijelo kada se bude moglo u SKDD vidjeti današnje stvarno uzbudljivo trgovanje.

Nalazimo se na ATH!! Prva dionica koja je to postigla je naša Petrice, zar nije to lijepo! 😉

Ina je odavno na ATH

Plačeni oglasi i intervjui na tv ,drukovi iz "neslužbenih "vladinih izvora …,privatizacija ispod stola itd nakraju završavaju ovako :

http://www.business.hr/dogadjaji/svilanu-prijeti-10-godina-zatvora-zbog-selebajevog-mita-za-4-emisije-na-novoj-tv

… jel to onaj program čačića javno privatno partnerstvo. izgradnja škola ,zatvora…
[/quote]

Izgleda da cacic nije učio… na greškama Sanadera!? [thumbsup]

POKRET OTPORA

4 mil u pola sata, puče 380

jasno mali ulagači.

pa di je 380, 400 ili 500 kuna od troškova pravljanje kapaciteta koje PTKM ima od 1000 kn…plus:
-osvajanje novog tržišta
-postoječa infrastruktua
-udio u Luci Šibenik…

Samo vi djelite Šonjke tko me poslušo prodao 25 kn skuplje!!!

A sad ciao!

[kiss]

LEAVE THE WORLD BEHINED

[/quote]

Izgleda da cacic nije učio… na greškama Sanadera!? [thumbsup]
[/quote]

kako nije ? pa ako bude bolji standard u zatvorima, možda i njemu bude bolje… i on ima eventualnu prijetnju zbog Mađarske… zlu netrebalo.

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

New Report

Close