Kako se osjeća onaj prodavač na 262 kn neki dan???
Baš mi ga je žao, malo se požurio jer ste mu oprali mozak, vi i novinari :((
Plačeni oglasi i intervjui na tv ,drukovi iz "neslužbenih "vladinih izvora …,privatizacija ispod stola itd nakraju završavaju ovako :
Autohtoni hrvatski proizvod… [bye]
… jel to onaj program čačića javno privatno partnerstvo. izgradnja škola ,zatvora…
upravo probijene sve euforije iz 2007.
možda i IGH uhvati 15000
a INGR 400kn [thumbsup]
4 mil u pola sata, puče 380
jasno mali ulagači.
Opa, mali zbilja rasturaju, još će me natjerati da pomislim da tu ima i nekih slonova. Ali ne, mislim da slonova još nema, njihovo tutnjanje se tek čuje iz daleka, i malo trubljenja iz surle svakih malo… oni tek stižu. Osim ako netko nema dokaze da su slovni već tu?! Imati ćemo za 3 dana sve crno na bijelo kada se bude moglo u SKDD vidjeti današnje stvarno uzbudljivo trgovanje.
Nalazimo se na ATH!! Prva dionica koja je to postigla je naša Petrice, zar nije to lijepo! 😉
Poveznica je jasna Alfon. Hočeš reči da Svilan i Šelebaj kupuju dionice P. [tongue] [tongue] [tongue]
Opa, mali zbilja rasturaju, još će me natjerati da pomislim da tu ima i nekih slonova. Ali ne, mislim da slonova još nema, njihovo tutnjanje se tek čuje iz daleka, i malo trubljenja iz surle svakih malo… oni tek stižu. Osim ako netko nema dokaze da su slovni već tu?! Imati ćemo za 3 dana sve crno na bijelo kada se bude moglo u SKDD vidjeti današnje stvarno uzbudljivo trgovanje.
Nalazimo se na ATH!! Prva dionica koja je to postigla je naša Petrice, zar nije to lijepo! 😉
Ina je odavno na ATH
Plačeni oglasi i intervjui na tv ,drukovi iz "neslužbenih "vladinih izvora …,privatizacija ispod stola itd nakraju završavaju ovako :
… jel to onaj program čačića javno privatno partnerstvo. izgradnja škola ,zatvora…
[/quote]
Izgleda da cacic nije učio… na greškama Sanadera!? [thumbsup]
4 mil u pola sata, puče 380
jasno mali ulagači.
pa di je 380, 400 ili 500 kuna od troškova pravljanje kapaciteta koje PTKM ima od 1000 kn…plus:
-osvajanje novog tržišta
-postoječa infrastruktua
-udio u Luci Šibenik…
Samo vi djelite Šonjke tko me poslušo prodao 25 kn skuplje!!!
A sad ciao!
[kiss]
[/quote]
Izgleda da cacic nije učio… na greškama Sanadera!? [thumbsup]
[/quote]
kako nije ? pa ako bude bolji standard u zatvorima, možda i njemu bude bolje… i on ima eventualnu prijetnju zbog Mađarske… zlu netrebalo.