PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ulaganje stranog kapitala treba ubrzati upravo zbog ovih stvari

http://www.business.hr/ekonomija/s-p-potvrdio-rejting-hrvatske-ipak-postoji-33-za-snizavanje-rejtinga-iduce-godine

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

5.500 komada i to skrivenih na 2 kn na kupnji. Ovo stavrno kupuju koji dosad u životu nisu kupili dionicu. [shocked]

joj, dobro ti znaš da su nalozi spremni za realizaciju.. koji si ti glumac… [lol]

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

Cestitke svim imaocima ove dionice. Napokon smo udarili u ATH.
Joj, joj. A pazite ovo (u attachiranom file-u), kako se stvara dojam velike potraznje …

hehe smiješno, bila su tri komada po par tisuća…samo ne razumijem čemu H

Joj, joj. A pazite ovo (u attachiranom file-u), kako se stvara dojam velike potraznje …

Ima i na asku onih od 1000kn. Tako da jedno poništava drugo, pa ostaje ono što je i na prvi pogled jasno – potražnja je puno jača od ponude.

špekulanti će tržiti na kraju trgovanja, to je normalno…
ali neće to puno dole… pogledajte omjer prodaje i kupnje… [thumbsup]

kako rekoh, zadnja 335,42 !
i dalje je omjer kupnje i prodaje je 2:1
i to bez onih naloga 5.500H koji su neke bunili i koji su sumnjali da oni samo podižu količinu na kupovnoj strani…

Mislim da je svima jasno da je danas poslije 15 sati bilo vrijeme za izlazak sa većom količinom. Eventualno još sutra do podne, za one sa manjim količinama!

valjda se neće tu nešto izjaloviti.
da mi je sad vidjeti onoga koji je kad je s 260 pala na 230 pisao "da mi je sad vidjeti onoga koji je kupovao na 260".

…dobro nam ide ali nebi tu trebali biti bez opreza…ATH…nije tek tako ….pogotovo ne špekulativni ATH… 🙁

da bi jedni dobili moraju drugi gubit …samo je bitno kad ulazis i izlaziš..sve ostalo je game for play

ovo nije nagovor na kupnju ..i nikaku na podaju perice…

Mislim da je svima jasno da je danas poslije 15 sati bilo vrijeme za izlazak sa većom količinom. Eventualno još sutra do podne, za one sa manjim količinama!

Mislim da je svima jasno da ste danas prodali.

Ima i na asku onih od 1000kn. Tako da jedno poništava drugo, pa ostaje ono što je i na prvi pogled jasno – potražnja je puno jača od ponude.
[/quote]
Neki ljudi stvarno nemaju pametnije posla u životu nego se zajeb… s tim nalozima po 1 kn i po 1400 kn (sada je prešao na 1400, više ne prodaje po 1000, valjda se boji da ga ne poklopi slučajno).

Zato to gledajte nakon što prođe trgovanje, tada se obično povuku oni sa najnižim i najvišim nalozima na kupnji i prodaji pa imate valjda neko "realno" stanje stvarnog omjera tekuća kupnje/prodaje.

Čini mi se da su se sada povukli i da je omjer kupnje i prodaje nešto što ima nekog realnog smisla. To su male količine, ali čisto kao "omjer", mislim da je znakovito, da će se u trgovanju u sličnom omjeru povećati stanje i jednog i drugog.

Spektakularan dan, kako sam i najavio jutros.

Bid 10126 / Ask 5497

Tako je izgledalo pred sam kraj trgovanja, i to bez nekih ekstravagantnih naloga..

Da zaključim: Nema prodaje. Ni blizu.

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Mislim da je svima jasno da ste danas prodali.
[/quote]
bravo saki !

New Report

Close