Opet je bio pokušaj štopanja, ali glad za dionicama je veći!!! Očito da netko traži veću količinu dionica, npr. bolje sada kupovati jako aktivno i dolaziti do udjela koji će kasnije moći preprodati većim igračima po znatno većim cijenama
Ovo nije nagovor na kupnju i prodaju 🙂
ovo je bilo kirurški. Vidjelo se da na 330 više nema snage za dolje, pa je postavljen nalog od 2000 komada za obranu. Svaka čast, tako se to radi
pa kažem ja idemo u jednom danu na 3 bv ..da se ne mučimo puno :)…pa ondada čekamo na premiju….
sve je to malo u šali [cool]
Sada je skoro 2 BV
Onaj stanac je računao u akviziciji na 200-220 Kuna, ali sada je PTKM 50% skuplja.
Na jednu dionicu – dva kupca .
A i treba znati tko su ti kupci 🙂 , ako su oni za koje ja očekujem da jesu, onda će oni sve dionice pokupiti s tržišta
kako god bilo sve sam prodao jer već više puta sam požalio što poslije strelovitog rasta nisam na vrijeme prodao jer uvijek je bilo da poprilično padne (HDEL prije koju godinu, INGR-a nedavno i još neke…) a sada kako bude svima želim dobro a ako padne ja opet kupujem… [thumbsup]
špekulanti će tržiti na kraju trgovanja, to je normalno…
ali neće to puno dole… pogledajte omjer prodaje i kupnje… [thumbsup]
kako god bilo sve sam prodao jer već više puta sam požalio što poslije strelovitog rasta nisam na vrijeme prodao jer uvijek je bilo da poprilično padne (HDEL prije koju godinu, INGR-a nedavno i još neke…) a sada kako bude svima želim dobro a ako padne ja opet kupujem… [thumbsup]
HDEL, INGR, "streloviti rast", pa ti si stvarno neki špekulant. Ništa protiv špekulanata, ali super je što se uklapaš u moju teoriju iz jednog od prethodnih postoav gdje sam pretpostavio da su nas špekulanti danas napustili i želimo im sretan put i već unaprijed dobrodošlicu kad nam se ponovno vrate! 😀
izlazim…da kupim jeftino sve što je crveno….al je shoping… i love this game…its just to be in time..
5.500 komada i to skrivenih na 2 kn na kupnji. Ovo stavrno kupuju koji dosad u životu nisu kupili dionicu. [shocked]