PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

axy na mojnovac…
http://www.mojnovac.net/forumi/showpost.php?p=569263&postcount=13377

jel se to uvlačiš?a ona tvoja kampanja o nekakvoj knjizi? [sealed]

http://www.poslovni.hr/vijesti/petrokemija-odusevila-generalnog-direktora–fertilizers-europea-200734.aspx

…. gosi polako dolaze !!! [smiley]

valjda ih neće dočekati sa onom parolom drugovi i drugarice dobro došli u naše preduzeće !!!!

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

ne kažem ni ja da je klausu pravu kad se protivi privatizaciji, jednostavno mi je ljigavo i odvratno Investitorovo blaćenje i vrijeđanje Klausa i ta promjena ploče u roku 3 mjeseca… na takve stvari moram reagirati ma tko god bio u pitanju…

Ti očito ne mijenjaš mišljenje kada te netko verbalno tuče, laže i pri tome ne bira sredstva da uzme tvoju imovinu! I kaže sve je to naše!!
[/quote]

To uopće nije istina, ja nisam nikad čuo klausa da brani gospodinu investitoru da raspolaže svojim dionicama i da traži od njega da njemu da te dionice. pa to bi bio kriminal!
evo, neka gospodin investitor ponudi svoj paket rusima i vidjeti ćete da se klaus neće buniti, slobodno će ih prodati!

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

http://www.poslovni.hr/vijesti/petrokemija-odusevila-generalnog-direktora–fertilizers-europea-200734.aspx

…. gosi polako dolaze !!! [smiley]

valjda ih neće dočekati sa onom parolom drugovi i drugarice dobro došli u naše preduzeće !!!!

Pristigli ženici laskaju udavači… 😀

… ma nije blaćenje, ako čovjek kaže da "mrzi kapital", a vozi se u tuđoj skupocijenoj limuzini

ma hajte, kolega, prodao vam je gospodin investitor priču o tom audiju i sad je se držite ko pijan plota…
i čak da je to i istina, zar je to najgore što možete izvuči protiv klausa?

ne kažem ni ja da je klausu pravu kad se protivi privatizaciji, jednostavno mi je ljigavo i odvratno Investitorovo blaćenje i vrijeđanje Klausa i ta promjena ploče u roku 3 mjeseca… na takve stvari moram reagirati ma tko god bio u pitanju…

Ti očito ne mijenjaš mišljenje kada te netko verbalno tuče, laže i pri tome ne bira sredstva da uzme tvoju imovinu! I kaže sve je to naše!!
[/quote]

To uopće nije istina, ja nisam nikad čuo klausa da brani gospodinu investitoru da raspolaže svojim dionicama i da traži od njega da njemu da te dionice. pa to bi bio kriminal!
evo, neka gospodin investitor ponudi svoj paket rusima i vidjeti ćete da se klaus neće buniti, slobodno će ih prodati!
[/quote]

… ako tako gledamo zašto se gospodin Klaus buni ako eventualno neki drugi vladnik hoće prodati svoje dionice. Klaus nije vlasnik niti bakićevih, niti vlasnik Vladinih, odnosno svih ostalih građana Republike Hrvatske, osim na način da je i on građanin RH koji je kroz izbore dao legalitet i legitimitet da ova Vlada upravlja imovinom svih nas. Nije li tako, ako se samo tako gleda ?

Upravo tako.
Klaus samo radi svoj posao i to dobro koliko vidim mnogima je poremetio planove, a za dobrobit kompanije odnosno zaposlenih.

Kompanije, pa tako i PTKM ne postoje radi sebe radi papira registriranog kod Trgovačkoga suda, već svaka kompanije isključivo postoji zbog radnika, zbog čovjeka odnosno njegovog osnovnog prava ili prava na život kroz rad, a za razliku od HT-a npr.

navlakač sa 270 kn pobjegao na 230 kn!
sprema li se to novi pad dionice PTKM??? [shocked]

… ako tako gledamo zašto se gospodin Klaus buni ako eventualno neki drugi vladnik hoće prodati svoje dionice. Klaus nije vlasnik niti bakićevih, niti vlasnik Vladinih, odnosno svih ostalih građana Republike Hrvatske, osim na način da je i on građanin RH koji je kroz izbore dao legalitet i legitimitet da ova Vlada upravlja imovinom svih nas. Nije li tako, ako se samo tako gleda ?

apsolutno, ali to nije razlog da gospodin investitor po čovjeku sad pljuje i vrijeđa ga a do prije 3 mjeseca ga je dizao u nebesa? da li buffet vrijeđa i omalovažava ljude koji mu se ne sviđaju u svojim pismima dioničarima? i zašto bi ja njemu nakon toga vjerovao u bilo što što on napiše i kaže… on je običan manipulator…

http://www.poslovni.hr/vijesti/uz-dobre-pripreme-petrokemija-moze-biti-privatizirana-za-6-do-12-mjeseci-200712.aspx

Kopernikarski obrat poslovnog dnevika. Meni je ovo više nego smješno !!!! [lol]

http://www.poslovni.hr/vijesti/uz-dobre-pripreme-petrokemija-moze-biti-privatizirana-za-6-do-12-mjeseci-200712.aspx

Kopernikarski obrat poslovnog dnevika. Meni je ovo više nego smješno !!!! [lol]

To je nekako i realno , ovo 6 -12 mjeseci , naravno ako se Vlada odluči na privatizaciju.

Evo navlakač se vratio , 1000 kom. na 272 kn.

New Report

Close