PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.poslovni.hr/vijesti/santini-tvrtke-u-stecaju-treba-dati-radnicima-ne-privatizirajte-petrokemiju-200630.aspx

"Poljoprivredi treba čitav niz tehnoloških procesa, opreme i obrazovanih ljudi, kojih u pravilu nemamo. Najvažnije svjetske multinacionalne korporacije su iz područja hrane. Jako se zavaravamo ako mislimo da je pitanje prehrane čovječanstva riješeno…Šanse vidi u učinkovitijoj poljoprivredi i zadržavanju Petrokemije.

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
i vani vladaju crveni…. [thumbsup]

POKRET OTPORA

Neko se opasno naljutio pa istresao po bidu i sada je pun keša ?

Koja je fora sa ovim stavljanjem bidova i onda bježanjem? Zar to ne spada u manipuliranje na tržištu?
Tko to radi i kakvi su interesi onoga tko radi? Može li netko to objasniti, tko se razumije?
Hvala

navlakač koji je glumio kupca s 3000 komada na 280, pa na 270 kn, sad je podvio rep i pobjegao s kupnje! [bye]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

u Hrvatskoj vlada pravilo,sve što se može prodat i (uzet 10%…opa!?) nije strateški važno!
Dakle…hmm…. [thumbsup]

POKRET OTPORA

Koja je fora sa ovim stavljanjem bidova i onda bježanjem? Zar to ne spada u manipuliranje na tržištu?
Tko to radi i kakvi su interesi onoga tko radi? Može li netko to objasniti, tko se razumije?
Hvala

U čemu je problem, čovjek možda vidi da može kupiti niže ili je kupio nešto drugo, pa nema para za ovu kupnju, teško dokaziva manipulacija

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Mislim da bi sljedeću nedjelju ipak mogao osvanuti članak :rusi dali ponudu za petrokemiju! [thumbsup]

… ova ti je do sada najbolja !!!
100-tka [smiley]
[/quote]

Tvrtko u nedjelju je prvi april,he,he [thumbsup]
[/quote]

nije nego prvi travanj [smiley]

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Alfon, umjesto da trkeljas po forumu i gubis vrijeme zivcirajuci se sto si prodao na 200kn, bolje da si ponovo zavrtio koju dionicu PTKM ovih dana i shortao. Mogao si fino zaraditi. Privatiziralo se ili ne ovu firmu, sada ili kasnije, cinjenica je sa se dalo dobro zaraditi ovih dana.
Pametni su trgovali, a ostali tipkali.

Mislim da bi sljedeću nedjelju ipak mogao osvanuti članak :rusi dali ponudu za petrokemiju! [thumbsup]

Ipak ste se uspjeli ukrcati po nominali:)

KLAUS IZ PETROKEMIJE:
Opasnost je prošla, al’ bit ćemo spremni!

http://danas.net.hr/hrvatska/klaus-opasnost-je-prosla-al-bit-cemo-spremni

Ma Klaus nabija cijenu – Mi smo protiv……ali ako dođe ponuda koja se ne može odbiti bit ćemo prvi u redu i SPREMNI za prodaju!

Čovjek ima jače živce od većine — za njega je 300 sitnica!

kupnja je zbrisala-da netko lupi 1000 komada po bidu,cijena bi pala na 240 kn. bit će sutra opasan dan za dioničare PTKM [undecid]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

New Report

Close