PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kažna kupnja beže ko zecovi na sigurnu udaljenost da ih slučajno netko ne poklopi kad se iskrcava [bye]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

3000 i 1000 komada ima ista osoba. Lagano se spuštaju kako im se ask približava. Vjerojatno ne bi kupili ni na 200kn.

pocastilo mu prvi nalog…
a sad ce i drugi ak nebude oprezan
ups….
pobjeze za 5 kn dole…

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

INDIAN to ti se zovu kriminalci,kako nas vani nazivaju od milja"zločinačko-kriminalna organizacija "
vuk dlaku mijenja -čud nikada —-većina naših političara ljeva ruka desni đep!
Sva sreća po običnog radnika da idemo u EU jer bi nas ovdje "satrli" s zemljom [bye]

POKRET OTPORA

navlakač sa 3000 komada pobjegao je sa 280 na 270 kn…uskoro će na 250 kn [lol] [bye]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

3000 i 1000 komada ima ista osoba. Lagano se spuštaju kako im se ask približava. Vjerojatno ne bi kupili ni na 200kn.

Ako vidi da će mu proći, on ih bez problema makne.. Je li to manipulacija?

kad bi maknuli lažnjake s kupnje bilo bi 3000/13000 kupnja/prodaja ukupna.

žalosno je kakvo smo tržište.
treba ukinuti skrbničke račune, skrivače i automatske naloge, a ne ovako da se manipulira i pljačka male ulagače

http://www.kucilooro.com/forum/11-kutak-za-retardirane-investitore

Ako vidi da će mu proći, on ih bez problema makne.. Je li to manipulacija?
[/quote]

Nekima je sve manipulacija, A takvima je bolje da ne sudjeluju na burzi, već da se uče. Ja sam svoje odluke odavno donio. Nisam ušao ispod 200, što je promašaj. No nema razloga da ulazim ni sada na vrhu. Naravno odgovaralo bi mi kao i svima da dođe princ na bijelom konju i ponudi 1000kn po dionici.

Hahaha zazivanje Hanfe, ukidanja skrbničkih računa, automatskih naloga, manipulacija i plačka malih ulagača.. Sve je tu [lol]

Nakon jučerašnjeg intervjua Čačića, te njegovog gostovanja u Otvorenom, jasne su 3 stvari:

1. PTKM nije od strateškog interesa, privatizacije će biti, to je svima jasno, i to skoro što god mu to značilo
2. Postoji priličan niz zainteresiranih
3. Nikakva službena odluka još nije donesena, ali to smo znali i čistim uvidom na http://www.vlada.hr. Ne znam što ste mislili, da će on kad sleti iz Moskve reći prodano rusima, sad ću obavjestiti Milanovća..

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Hahaha zazivanje Hanfe, ukidanja skrbničkih računa, automatskih naloga, manipulacija i plačka malih ulagača.. Sve je tu [lol]

Nakon jučerašnjeg intervjua Čačića, te njegovog gostovanja u Otvorenom, jasne su 3 stvari:

1. PTKM nije od strateškog interesa, privatizacije će biti, to je svima jasno, i to skoro što god mu to značilo
2. Postoji priličan niz zainteresiranih
3. Nikakva službena odluka još nije donesena, ali to smo znali i čistim uvidom na http://www.vlada.hr. Ne znam što ste mislili, da će on kad sleti iz Moskve reći prodano rusima, sad ću obavjestiti Milanovća..

Igrate se tu za burek umjesto da zaradite ozbiljne novce.

1. privatizacije ce biti.
2. zakon o preuzimanju je jasan.

Ako zelite ozbiljne novce onda treba cijenu dionice dignut na barem 60-70EUR i tu je drzat par mjeseci zbog tromjesecnog prosjeka. To ne moze ni xy sam. Trebamo svi zajednicki radit pa ce teci med i mljeko kako lopina prica.

Nije bolest sve što boli

EU: Dobro razmislite je li ministrima mjesto u NO-u Ine, odustanite od poreza mobilnim operaterima Autor/izvor: SEEbiz / HRT
Datum objave: 28.03.2012. – 18:51:34
BRUXELLES – Dobro razmislite je li ministrima mjesto u nadzornom odboru Ine, privedite kraju privatizaciju brodogradilišta i odustanite od dodatnog oporezivanja mobilnih operatera, glasi sažetak glavnih primjedbi koje će biti u izvješću Bruxellesa o spremnosti Hrvatske za europsko članstvo, otkriva visoki izvor iz vanjskopolitičke službe Europske unije, a prenosi hrt.hr. Naime, Bruxelles razumije da je Ina strateški važna za Hrvatsku, ali ipak ne gleda blagonaklono na imenovanje ministara Radimira Čačića i Slavka Linića u nadzorni odbor kompanije. Također, Bruxelles će upozoriti na činjenicu da porez za pružanje usluga u mobilnim mrežama nije u skladu s europskim zakonima.

Visoki izvor iz vanjskopolitičke službe Europske unije kaže i da će se u izvješću o ispunjavanju europskih obveza Hrvatske naći primjedba o nedovršenoj priči s privatizacijom brodogradilišta.

Ne bude li to pitanje riješeno do ulaska Hrvatske u EU, škverovi će morati vratiti 10 milijardi kuna, koliko su dobili kroz državne potpore. Ne vrate li novac, ići će u stečaj, što će biti loša vijest za radnike, ali i za proračun iduće godine, ističe izvor, usput kritizirajući i nedostatak stranih ulaganja u Hrvatskoj.

Sve te primjedbe mogle bi se naći u skorom izvješću i monitoring-tablicama za Hrvatsku koje će Europska komisija predstaviti članicama oko 20. travnja.

Izvor ocjenjuje da će opći ton travanjskih monitoring-tablica biti pozitivan, ali ističe kako je važno da Vlada ozbiljno odradi posao za redovito godišnje izvješće koji Bruxelles o Hrvatskoj priprema u listopadu, javlja Hrt.hr.

Jučer sam vam spomenuo Amere i EU strateški partneri koji će ubuduće kontrolirat i poteze naše vlade i odredit tko i s koliko love može ulagati u Hrvatsku ,pa tako i ti famozni rusi… [thumbsup]

POKRET OTPORA

Koji ste vi paničari…

Zaslužujete da pogubite novce 🙂

Izgleda da je dionica svoje odradila, nema više žestine.

New Report

Close