@INDIAN – Jurčić, to je onaj koji je prodao Inu? Pa ne mogu vjerovati da je PTKM strateški važnija od Ine. Bit će Kutina Zagrebu isporučuje plin, a ne obratno. 😀
izlaz za PTKM je dokapitalizacija sa mirovinskim fondovima i EBRD.
Jurčić je u pravu!
Petrokemija ostaje u Hrvatskim rukama, radnici zadovoljni, prošireni kapaciteti…win-win pozicija!
bit će nesretan samo onaj špekulant koji stavlja ove tisućice duboko u pozadinu bida!
navlakački nalog na kupnji na 286 kn (1000 komada) ..pratit ćemo koliko će ostati tamo
Kakve bahate izjave se ovdje mogu pročitat,,, da ti pamet stane …
Zbog gladi za lovom radite paniku među zaposlenicima …
NESVJESNO ćete "potjerat" radnike na ulicu ….
Koga če čačič zaposlit u ptkm ako oni zaustave proizvodnju ,mozda ove iz državne uprave …!?
Sami sebi pilite granu na kojoj sjedite!
Ako se dogodi štrajk,generalno ste svi dugoročno u minusu, pa vi i dalje nastavite cvrkutanje …
[thumbsup]
… i to je predviđeno i ima lijeka – radna obaveza ! Država većinski vlasnik pa i tako može zaštiti svoje interese!!!
[/quote]
HA,HA i ti si smiješan,koji strani kapital će ući u firmu gdje radnici štrajkaju!?
Ocijeni dionice u tim trenucima ti neću ni pričat… [bye]
pobježe navlakač na 280 kn [lol] [bye]
Lopina ti očito nisi slušao Čačića rekao je sam za PTKM same svjetske kompanije se javljaju ali i EBDR, a nisu bili obznanili da ju prodaju jer nisu ju bili niti razmatrali! i upravo zbog ponuda njihova percepcija se promijenila jer sada znaju kolika je vrijednost ptkm…….
[/quote]
Slušao sam.Ali nije cilj samo prodaja Petrokemije već i ulaganje.Ovdje su moguća različita iznenađenja.Najbolja varijanta je kupnja PTKm uz javnu ponudu i kasnija dodatno ulaganje novog vlasnika.Međutim,tada bi to za novog vlasnika bilo preskupo.Ovdje postoji i podvarijanta da novi
vlasnik uđe u dokapitalizaciju i na taj način preuzme PTKM i sa istim kapitalom ubije dva zeca tj.
dobije i vlasništvo i da ta sredstva investira u PTKM ,a ona treba investicije.Jedino žestoka konkurencija od strane privatnih kompanija bi mogla biotno podići cijenu dionice.Čačić je pokazao
da je mudar,napravio je veliku marketinšku kampanja ,a uložio je ništa.To je za sada odlična taktika
ali odustajanja ne smije biti,jer će u protivnom kontra efekt na cijenu dionice biti ubitačan.
Koga če čačič zaposlit u ptkm ako oni zaustave proizvodnju ,mozda ove iz državne uprave …!?
Ako se dogodi štrajk,generalno ste svi dugoročno u minusu, pa vi i dalje nastavite cvrkutanje …
[thumbsup]
… i to je predviđeno i ima lijeka – radna obaveza ! Država većinski vlasnik pa i tako može zaštiti svoje interese!!!
[/quote]
HA,HA i ti si smiješan,koji strani kapital će ući u firmu gdje radnici štrajkaju!?
[/quote]
Nego kad budeš bježao uskoro iz ptkm,,,nemoj slučajno uložit tu gdje sam ja ,da ne bi bilo da ću još i zaradit na tebi… [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
[thumbsup]
[/quote]
[/quote]
… samo ti još balvani fale, ako nema u Kutini ima u Kninu. Oni imaju iskustva pa ako nedaš ruskog strateškog partnera imat ćeš kninskog strateškog partnera ! Vjeruj mi oni su vrhunski imaju volje, snage i iskustva [tongue]
one 3000 komada sa bida su već utekle.
ja ne razumijem da HANFA dopušta takve manipulacije svaki dan!!
to je prostro nevjerojatno, to traje već mjesecima, a u zakonu piše sve o manipulaciji fingiranjem kupnje i da se to dopušta zaista mi nije jasno.
Očito HANFA ima drugačije kriterije.
[bye]
Nego kad budeš bježao uskoro iz ptkm,,,nemoj slučajno uložit tu gdje sam ja ,da ne bi bilo da ću još i zaradit na tebi… [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
Tko zna, možda si već zaradio na njemu kad si prodavao PTKM po 200. 😀
SAmo što ti je to negativna zarada.