PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U vijestima u podne ni riječi o Ptkm, čak ni o Čačiću. Svakog čuda 3 dana dosta, slijedi povratak na 200 kn. Ptkm, Podravka i ine firme se privatiziraju već 20 g. a nikad ništa od toga. [bye]

po onome što je sinoć govorio u D HTV3 moglo bi se reći da mu je netko iz Zagreba javio što treba reći , a ne ono što je dogovorio,

malo je za svoju bahatost djelovao nesigurno i služio se napisanim papirom, što nije uobičajeno za njegovo pod A———————–, pod B———————–, pod C ————————–
[/quote]

…ma i ja sam primjetio, čovjek nije mogao sakriti sreću i zadovoljstvo. Točno se vidjelo da na jednoj strani hoće toga puno reć, a na drugoj puno reć, a ništa ne kazati. Ali čim je spomenuo da južni tok ima velike šanse da ide kroz hrvatsku za mene je sve bilo jasno… Nadam se da nije bio tako ushićen u odnosu na svoje privatne i osobne probleme, za što mu ja želim svu sreću, kao i ostalim ljudima.

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Jeste treba privatizacija biti u prvom planu ali poslovanje od PTKM je odlično, u inozemstvu cijene gnojiva su kao i u RH, a u 4q ptkm je imala velike zalihe koje su značile gubitak u 4q, kako sam i ranije napisao ne bi me čudilo de ptkm u ovome 1q ima i preko 100 milijuna Kn dobiti, što bi moglo biti još odlična poruka za strane investitore jer će se po svemu ptkm privatizirati pred ljeto…..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/184642/Ministar-cacic-je-ocito-povukao-rucnu.html

Iako su, kako kaže, svjesni da je ‘ručna povučena’ radnici su na oprezu. Tvrdi da ne dramatiziraju, ali i poručuju kako su dobro organizirani, solidni i čvrsti. ‘Ako smo još 1998. Tuđmanu rekli ‘ne može tako’, danas smo to spremni reći bilo kome’, zaključuje Željko Klaus

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

Klausu je odzvonilo, jer biti u NO i stvoriti one gubitke, i omogućiti krađu nutarnjih rezervi od 300 milijuna Kn i ništa ne reći, te još 300 milijuna radi kupovine enormnih zaliha inputa po max cijenama, to nije znanje to je uništavanje vrijednosti, po njemu bi radnici davno završili na cesti, a ptkm je preživjela zbog brige malih dioničara koji su tražili profitabilno poslovanje ,ptkm privatizacijom ima potencijal da postane regionalni div u krugu 2000 Km

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Ma zamislite da sutra dioničari KNZM,LURE,ATGR,ADRS…odluče prodati tvrtke nekom novom gazdi,i zatim da radnici dižu balvan revoluciju protiv prodaje?Nevjerojatna smo mi država,pola koraka u komunizmu a pola u kapitalizmu…dvije različite ekonomije su na djelu u ovoj državi.

"Only dead fish swim with the stream"

Dobra mora se priznati

Aktualni politički trenutak mogao bi se za dvadesetak godina na političkim znanostima proučavati kao vrlo specifičan. Nikada ranije osoba kojoj nad glavom visi višegodišnja zatvorska kazna, a rejting joj je ispod izbornog praga nije bila u prilici odlučivati o toliko važnih stvari. Čestitke, premijeru!

Vaš link

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Ma zamislite da sutra dioničari KNZM,LURE,ATGR,ADRS…odluče prodati tvrtke nekom novom gazdi,i zatim da radnici dižu balvan revoluciju protiv prodaje?Nevjerojatna smo mi država,pola koraka u komunizmu a pola u kapitalizmu…dvije različite ekonomije su na djelu u ovoj državi.

Nije isto. Svatko ima pravo raditi sa privatnim vlasništvom što želi. Pa isto tako i svi vi koji imate ptkm , slobodno kupujte ili prodajte, ja nemam ništa protiv toga, ali druga je stvar da se strahovito druka na prodaju državnog udjela. Zamislite, prodavati nešto što je napokon počelo dobro raditi, zarađivati značajan novac. Pa zašto????

Ugledajte se na slovence, oni su uspijeli spriječiti prodaju privatne imovine, a kamoli državne. Puna podrška legendarnom Klausu!

Obranili smo državu od neprijatelja, kako onda nebi jedno tvornicu, o čijem poslovanju ovisi cijela Kutina

Jednom smo odlučno rekli NE!

Nikada ranije osoba kojoj nad glavom visi višegodišnja zatvorska kazna, a rejting joj je ispod izbornog praga nije bila u prilici odlučivati o toliko važnih stvari.[/b]

Nikad ranije? Da, istina, Sanader je bio popularniji i odlučivao je o puno više stvari.

Donji limit je 230 kn ako nekoga zanima.

Nije isto. Svatko ima pravo raditi sa privatnim vlasništvom što želi. Pa isto tako i svi vi koji imate ptkm , slobodno kupujte ili prodajte, ja nemam ništa protiv toga, ali druga je stvar da se strahovito druka na prodaju državnog udjela. Zamislite, prodavati nešto što je napokon počelo dobro raditi, zarađivati značajan novac. Pa zašto????

Ugledajte se na slovence, oni su uspijeli spriječiti prodaju privatne imovine, a kamoli državne. Puna podrška legendarnom Klausu!

Obranili smo državu od neprijatelja, kako onda nebi jedno tvornicu, o čijem poslovanju ovisi cijela Kutina

Jednom smo odlučno rekli NE!

[/quote]
Dioničari su vlasnici PTKM i nitko drugi,u ovom slučaju i vlada koja je legalno izabrana od strane Hrvatskog naroda.
Glupost je razmišljati da bi privatizacija automatski značila i propast PTKM.Država je loš vlasnik,dokazano.

"Only dead fish swim with the stream"

I što imaju Slovenci od toga što su zaštili državni kapital

NLB u gubicima, potrebna dokapitalizacija
Mecator meta kupnje od strane KOnzuma i ostalih fondova
Telekom slovenije (daleko najlošiji monopolist iz Ex-Yu)

jedno veliko ništa

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Puče ”NOMINALA” hahaha, napit će mu se Ba kitsch krvi opet..

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

New Report

Close