PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kao mlad i nadobudan ulagač uvijek bi uletio među prvima na takve vijesti da bi par sati nakon toga shvatio da se netko (!?opa)u isto vrijeme obilato iskrcavao…isprva nema logike ali kako vrijeme odmiče shvatiš da si uletio u paukovu mrežu

Kao star i iskusan igrač, izletio na 200, a da nisi, možda bi se do kraja idućeg tjedna mogao istovariti na 300.

A nije da ti svi mi ovdje nismo govorili da je takvo in-out zezanje s podcijenjenim dionicama đavolja igra. I sad, ako se PTKM proda po 600, ti nećeš zaraditi čak ni "pišljivih" 100 posto od 300 do 600, jer ako ti je na 200 bila preskupa, kakva ti je tek na 300.

Ali eto, bit će dobro ako nešto iz ovoga naučiš. Jer, za jedno pet do deset godina zasigurno će se pojaviti nova PTKM. Samo treba biti strpljiv.

Alfon, u pravu si i ja baš ne vjerujem u to…..[lol] U ponedjeljak niti prodajem a niti kupujem.

PETROKEMIJA

Radimir Čačić: Priča s Petrokemijom mogla bi biti teška nekoliko stotina milijuna eura Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 24.03.2012. – 11:07:32

http://www.seebiz.eu/radimir-cacic-prica-s-petrokemijom-mogla-bi-biti-teska-nekoliko-stotina-milijuna-eura/ar-30258/

http://www.poslovni.hr/vijesti/cacic-ce-u-moskvi-sastanciti-s-ruskim-ministrima-i-direktorima-200223.aspx

marcello

Čaćić spominje vrijednost od par stotina milja eura. Dakle minimalno se radi o 400 milja eura.To znači najmanje 900 kuna po dionici. Ako je referenca kupovina BASF-ove tvornice od strane EUROCHEMA onda je to oko 1570 kuna. Ovo mi je dalo nadu da u ovoj zemlji još uvijek ima neke pameti i da kreće nabolje. živjeli sestre i braćo dioničari kutinskog diva. Živjeli vrijedni radnici u Kutini koji su najzaslužniji za ovo.

ajde prestani srati i navlačiti ovako bestijalno ljude….čačić po običaju lupeta i nikad se od toga ništa ne ostvari, ali naravno da tebi drukeru ovako nešto dođe ko as na desetku da se iskipa u ponedjeljak naivcima koji nasjednu na tvoje laži

Sve što pišem je osobno mišljenje, ne invest. savjet!

Čaćić spominje vrijednost od par stotina milja eura. Dakle minimalno se radi o 400 milja eura.To znači najmanje 900 kuna po dionici. Ako je referenca kupovina BASF-ove tvornice od strane EUROCHEMA onda je to oko 1570 kuna. Ovo mi je dalo nadu da u ovoj zemlji još uvijek ima neke pameti i da kreće nabolje. živjeli sestre i braćo dioničari kutinskog diva. Živjeli vrijedni radnici u Kutini koji su najzaslužniji za ovo.

ajde prestani srati i navlačiti ovako bestijalno ljude….čačić po običaju lupeta i nikad se od toga ništa ne ostvari, ali naravno da tebi drukeru ovako nešto dođe ko as na desetku da se iskipa u ponedjeljak naivcima koji nasjednu na tvoje laži
[/quote]

Ti misliš da ćemo mi koji smo više godina u ovoj dionici iskrcati ako uhvatimo +20-30%?
Pokušaj prikriti gorčinu što nisi u dionici [lol]

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Tresu se brda,a na kraju se neće ni miš rodit.

Upamtite nakon PTKM Ruse zanima turistički sektor, dakle ulaskom Ruskog kapitala pomjeraju se granice. Ipak neki su bili slijepi na PTKM pa su stalno pisali protiv, Čačić je poslušao razum i primjenio ono što smo svi znali na ovome forumu stoga ovdje je riješena priča, u ponedjeljak možemo očekivati i preko 200 posto rasta cijene……

Ovo nije nagovor na kupnju i prodaju……

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Upamtite nakon PTKM Ruse zanima turistički sektor, dakle ulaskom Ruskog kapitala pomjeraju se granice. Ipak neki su bili slijepi na PTKM pa su stalno pisali protiv, Čačić je poslušao razum i primjenio ono što smo svi znali na ovome forumu stoga ovdje je riješena priča, u ponedjeljak možemo očekivati i preko 200 posto rasta cijene……

Bit će uspjeh ako u ponedjeljak cijena skoči 20%.

Nema od tih planova s rusima ništa.Ni Sanader ni Mesić se nisu usudili raditi dogovore s rusima jer im amerikanci i EU to nisu odobrili.

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

Bit će uspjeh ako u ponedjeljak cijena skoči 20%.

Ako skoči 200 posto poslušaj savjet 🙂 koji sam dao gore ! 🙂

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Big nitko nije spomenuo da ruse zanima ptkm!!!
Već da če čačić NAVODNO njima ponudit priliku za ulaganje u ptkm,turizam,energetiku itd
…a to ti je slično(samo malo na nižem nivou) kao kad ti odeš u banku i ponudiš njima ˇˇposlovnu suradnjuˇˇ,odnosno zatražiš kredit .Oni te odmjereod glave do pete, nasmiju i zahvale,a ti prilikom odlaska imaš osiječaj kao da si dobio vritnjak u guzicu…
Inače cijela priča s rusima u vrijeme ispunjavanja obaveza prema EU mi ne drži vodu…
Iduče godine služb.pristupamo u EU i postajemo punopravna članica …a tu ima puno kvaka glede preuzetih obaveza /zabrana tj regula
pa recimo jednu banalnu stvar čačić trenutno ne može u NO INE dok ne dobije odobrenje iz eu.
Smiješno ,ali istinito.
Cijela pompa s rusima,na kraju će dobit težinu jednog maturalnog proputovanja …

[thumbsup]

POKRET OTPORA

…a to ti je slično(samo malo na nižem nivou) kao kad ti odeš u banku i ponudiš njima ˇˇposlovnu suradnjuˇˇ,odnosno zatražiš kredit .Oni te odmjereod glave do pete, nasmiju i zahvale,a ti prilikom odlaska imaš osiječaj kao da si dobio vritnjak u guzicu…

Možda je to kod tebe slučaj, ali evo recimo meni je prije par dana iz Erste banke stigla ničim izazvana dopisnica da sam dobio kredit i da ga mogu aktivirati u roku od 24 sata. Tebi, veliš, takvi dopisi ne dolaze? To je zato što ne znaš cijeniti ono što imaš. Mislim, prodati PTKM na 200 i to mjesec dana nakon što si je kupio po 200… Stvarno tebaš bit talent… 😀

u ponedjeljak možemo očekivati i preko 200 posto rasta cijene……

a ja ću tebe u ponedjeljak u 8,00 prijaviti HANFI pa da vidimo što ćeš im reći na ove notorne manipulatorske lažI????????

New Report

Close