PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hao Ren sve 5 [thumbsup]
I meni je bilo malo dosadno …pa sam probio led…nadam se da će naše kolege imati što pročitati kad se vrate s posla …a poneki i nešto naučit npr
-evakuacija 6000 ljudi je zanemariv broj i ne košta ništa
-lokacija u centru grada izgleda pun pogodak,nemožeš fulat

Jel se ti samo pravis blesav ili ? Panyu distrikt nije niti blizu centra Guangzhoua , a ovdje evakuacija 6000 ljudi znaći evakuacija radnika iz tvornice jer prave i velike tvornice ovdje imaju po 10 000+ radnika ..Da si ikada bio Guangzhou znao mu je radijus cca kao od Karlovca do Ivanića , a ti tu pričaš o "centru grada" kao da nešto eksplodira u Ivaniću, a Jutarnji stavi naslov "eksplozija u blizini Trga bana Jelačića!"…U bitiovo uopce nije za ovu temu pa ću tu stati s raspravom

O tvojoj neupučenosti u pojmove "onečišćenje" i "zagađenje" uopće neću razgovarati.

Laku noć

...

Prvo sam se lijepo nasmijao… [thumbsup] drugo nisam ti ja zabio kolac,aber čvrgu…
Treće…he,he pa centar grada je asocijacija sa Kutinom!Petrokemija se nalazi parsto metara od glavnog semafora u centru Kutine cca 25 tisuća stanovnika …
Takva se postrojenja sele u ind.zone -van grada ,to su prave ekološke bombe ,pa zato sam i usporedio s Černobilom,gdje su standardi sigurnosnih zaštitabili postavljeni na puno viši nivo nego ga ima ptkm .
Čitao sam da ptkm još ne radi s punim kapacitetom,jesi li vidio kako tamo dimi,zapravo ne dimi nego suklja …i ovako me žgaravica peće a samo sam protutnjao autom kroz Kutinu što bi tek bilo da suklja punom snagom!?

Postavlja se i pitanje privatizacije ,tko će to kupit ako će imat problema s zelenima…

[rolleyes]

POKRET OTPORA

http://www.poslovni.hr/vijesti/brodosplit-prodan-divu-za-3-maj-cacic-spas-trazi-u-rusiji-200132.aspx

…Poslije Azerbejdžana ode drug Radimir u majčicu Rusiju.Prvi podpredsjednik protiv prvog predsjednika. Nek tamo bude nadobudan kao i kod kuće i bit će kako kažu misice ‘It’s OK’ ili još bolje neka drugu Putinu kaže i zahvali mu kao njegova kukurikuuuuuuuu kolegica Ingrid Antičević Marinović http://www.youtube.com/watch?v=mXS5Yr0I_F8

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

USTAJ NARODE NA NOGE.IGRA JE POČELA.AJMOOOOOOOOOOOOO

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Upravo smo čuli o kavoj se vrijednosti radi. Dakle velika privatizacijska priča kreće vrijedna par stotina milja eura. I to gle čuda govori se o našoj miljenici.

Upravo smo čuli o kavoj se vrijednosti radi. Dakle velika privatizacijska priča kreće vrijedna par stotina milja eura. I to gle čuda govori se o našoj miljenici.

mika, daj pojasni, gdje se i što govori

Dakle prije 20 minuta na 3 dnevniku Čaćić je rekao da ide u Rusiju u nedjelju sa velikom privatizacijskom pričom vrijednom par stotina milja eura i da se radi o Petrokemiji.
Dakle nismo mi svi baš takve budale.

Alfon kad čuješ ove vijesti samo polako i popi malo čaja prije nego što reagiraš.

živjeli.

e dečki, ja nemam petricu, ali ako tako bude SVIMA VAM OD SRCA ČESTITAM!

Dakle prije 20 minuta na 3 dnevniku Čaćić je rekao da ide u Rusiju u nedjelju sa velikom privatizacijskom pričom vrijednom par stotina milja eura i da se radi o Petrokemiji.
Dakle nismo mi svi baš takve budale.

Alfon kad čuješ ove vijesti samo polako i popi malo čaja prije nego što reagiraš.

živjeli.

Nadam se da nije mislio o dini petrokemiji

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Mika, čula i ja rekao je Petrokemija.

vid'la žaba...

ima on šta nuditi rusima,pa ipak je tamo stjecao partijski staž kao mladić.

moj prijedlog mu je da da nadje kupca za : brodogradilišta,željezaru sisak,adriachem,bilokalnik drvo,kamensko,itex,i ostale propale firme a ima ih cijela lista.

a da pusti na miru firme koje mogu same preživjeti i pozitivno poslovati,kao petrokemiju i dioki.
naši lumeni znaju samo prodati dobre firme i maznuti proviziju a ne znaju naći ulagača za one koji su upale u probleme,a većinom zbog lopovluka.

a najbolje je prodati todoriću za 1 kunu,kao npr. agrolaguna,vupik,belje,pik vrbovec itd,oprostiti im dugove usput,tako da gazda I.T. može opet založiti njihovu imovinu i dignuti kredite na Agrokor a kompanije koncerna bratski daju korporativna jamstva da će umjesto njega vratiti te kredite.znači i mali dioničari tih njegovih firmi.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Čaćić spominje vrijednost od par stotina milja eura. Dakle minimalno se radi o 400 milja eura.To znači najmanje 900 kuna po dionici. Ako je referenca kupovina BASF-ove tvornice od strane EUROCHEMA onda je to oko 1570 kuna. Ovo mi je dalo nadu da u ovoj zemlji još uvijek ima neke pameti i da kreće nabolje. živjeli sestre i braćo dioničari kutinskog diva. Živjeli vrijedni radnici u Kutini koji su najzaslužniji za ovo.

New Report

Close