PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Primjer inteligentne ekološke proizvodnje u centru grada …http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/161568/Zbog-eksplozije-tvornice-evakuirano-6-tisuca-ljudi.html%5Bbye%5D

POKRET OTPORA

Alfon, dosadan si više i sam sebi vjerujem.

12:41
Kupnja 3.4527/ Prodaja 11.915
tren.protrgovano 1.176 kom,zadnja cijena 231,00kn
Preporuka -kupujte i samo kupujte jer do idučeg petka kad očekujemo izvještaj,neče više biti tako povoljnih cijena …samo nižih… [thumbsup]

p.s. monolog-nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica ptkm

POKRET OTPORA

Primjer inteligentne ekološke proizvodnje u centru grada …http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/161568/Zbog-eksplozije-tvornice-evakuirano-6-tisuca-ljudi.html%5Bbye%5D

E sad si naso s cim ces me podbadati 😀 ..Ne nasjedam na provokaciju neg mi je trenutno dosadno pa moram odgovoriti

Prvo ovi novinari su totalno nepismeni , kakav bozji Canton i kako "nedaleko od Cantoma" . sluzbeno se provincija zove GuanDong i ovo se dogodilo usred nje a ne "nedaleko"….Drugo "nesreca" se desila u Guangzhou, znas li koliko je 6000ljudi zanemarivo mali broj u tom gradu? Jesi li ikada bio tamo? Ako pogledas s prozora stana na cestu u svakom trenutku vidjet ćeš više od 6000ljudi u kojem god dijelu Guangzhoua bio (grad ima cca 15 milja stanovnika) ….Takoder u Guangzhou je vece prosjecno dnevno zagađenje zraka nego da 5 petrokemija radi okolo Kutine, toliko je smoga da kad pogledaš u nebo ono je sivo !

Nadalje, baš si našao zemlju s kojom češ uspoređivati PTKM i primjenjivanje ekoloških standarda..Pa čovjeće znaš li ti da ovdje kada odeš u bolnicu sestra koja ti vadi krv najvvjerojatno neće uopće koristiti rukavice ? Ovdje zasada ne postoji nešto što se zove "ekologija" iako se u velikim gradovima sve više i više počinje paziti na istu..Ak pokusavas podbadati daj bar budi upućen u tematiku.

Za kraj..Pa svaka industrija zagađuje, postoji mnoštvo aktivnih i pasivnih načina za smanjenje emisija štetnih plinova, čađe i ostalih nusproizvoda izgaranja no nemožeš nikada imati 100% filtriranje zato i postoji nešto što se zove "dozvoljene granice". Neke stvari postaju štetne tek pri večim koncentracijama stoga ako ih ispuštaš u manjim koncentracijama nemaju nikakvog utjecaja na okoliš.

Nego 20h je odo se spremat za van, i molim te drugi put ak pokusas s ovom tematikom podbadati daj se barem prvo informiraj.

...

Za izvjesce si promasio mjesec.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Hao Ren sve 5 [thumbsup]
I meni je bilo malo dosadno …pa sam probio led…nadam se da će naše kolege imati što pročitati kad se vrate s posla …a poneki i nešto naučit npr
-evakuacija 6000 ljudi je zanemariv broj i ne košta ništa
-lokacija u centru grada izgleda pun pogodak,nemožeš fulat
-"dozvoljene granice "znači tone nedozvoljenih štetnih tvari bačenih u okolinu u više godina i dozvoljene su dok ih udruga ili pojedinac ne tuži i odere iz gača -već viđeno
-Černobil mi je sluč.pao na pamet jer imamo primjer ljudske pogreške(jeli tako tvrtko!)

Glede upučenosti …moram ti reći da zbog posla kojeg obavljam i riješenja …Ministarstva zaštite i okoliša koje posjedujem vrlo sam upučen…ali o tome ćemo drugom prilikom ,odoh i ja ,a sad bi već mogao i na jedno pivce (za živce) [thumbsup]

POKRET OTPORA

Ovaj se……ko grlica. Samo pravi "pilu" na grafu:

224,28 1 224,28 23.3.2012 12:51:22

marcello

U ponedjeljak kreće isplata milijardu kuna poticaja, uj, hoj! 😀

Što.Zar i Gnojara dobiva poticaj?Zar nije dosta što smo je mi porezni obveznici sanirali već deset puta.I što plaćamo preskupi plin da bi ona poslovala.

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

http://www.agroklub.com/poljoprivredne-vijesti/poticaji-u-poljoprivredi/796/ [yawn]

POKRET OTPORA

Što.Zar i Gnojara dobiva poticaj?Zar nije dosta što smo je mi porezni obveznici sanirali već deset puta.I što plaćamo preskupi plin da bi ona poslovala.

Kolega, zapamtite – samo je na ovoj dionici moguće imati i jare i pare.

Petrokemija plaća preskupi plin da se vi ukućama ne bi smrznuli-znači obratno od onoga što ti misliš. Filozofija cijele Europe je da industrija treba plaćati jeftiniji plin jer kao takva jedino može osigurati radna mjesta stanovništvu….ako stanovništvo ima bagatela plin a industrija skupi onda na kraju ni to stanovništvo više nema gdje raditi jer je ugrožena industrija odnosno radna mjesta. Zar nije samo po sebi logično?

New Report

Close