najnovije/današnje novosti, očitovanja (?) …
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=PTKM-R-A
Svi čitaju …nitko ne komentira …bivšu sestrinsku firmu DINA PETROKEMIJA!
Lijep primjer privatizacije na hrvaški način,nevjerovatno potentna firma koju nije uništilo tržište nego ljudski pohlepni faktor…
http://www.business.hr/ekonomija/od-petrokemijskog-bossa-do-mizernih-jedan-posto-u-diokiju-cime-je-cacic-pritisnuo-jezica
Žele li radnici i dioničari ovakvu sudbinu ishitrene privatizacije procijenite sami.
Žele li radnici i dioničari novog vlasnika čije ime ni vlada ni uprava Petrokemije još "ne zna"(opa)!?
Moje skromno razmišljanje id eu smjeru da je HANFA osim što je stavila dionicu PTKM na promatranje …morala poduzet korake da ispita vjerodostojnost referata koji se osvanuo u prošlu subotu i sve njegove izvore -vladine i nevladine i obavijestit dioničare…
Ako je sve regularno,trebamo biti obaviješteni!
Ako nije ……zna se protokol!
Ako se ne reagira ostavlja se mogučnost špekulantima da rade što god ih je volja … [bye]
ps. trenutna situacija liči na kupovinu u supermarketu -bez računa …
Svi čitaju …nitko ne komentira …bivšu sestrinsku firmu DINA PETROKEMIJA!
Lijep primjer privatizacije na hrvaški način,nevjerovatno potentna firma koju nije uništilo tržište nego ljudski pohlepni faktor…
http://www.business.hr/ekonomija/od-petrokemijskog-bossa-do-mizernih-jedan-posto-u-diokiju-cime-je-cacic-pritisnuo-jezica
Žele li radnici i dioničari ovakvu sudbinu ishitrene privatizacije procijenite sami.
Žele li radnici i dioničari novog vlasnika čije ime ni vlada ni uprava Petrokemije još "ne zna"(opa)!?
Moje skromno razmišljanje id eu smjeru da je HANFA osim što je stavila dionicu PTKM na promatranje …morala poduzet korake da ispita vjerodostojnost referata koji se osvanuo u prošlu subotu i sve njegove izvore -vladine i nevladine i obavijestit dioničare…
Ako je sve regularno,trebamo biti obaviješteni!
Ako nije ……zna se protokol!
Ako se ne reagira ostavlja se mogučnost špekulantima da rade što god ih je volja … [bye]
ps. trenutna situacija liči na kupovinu u supermarketu -bez računa …
… de više oladi i prestani se briniti za druge. Bio je jedan uvaženi kolega sličan tebi kojeg je budućnost petrokemije debelo demantirala. Bome će i tebe. O svim dobrim i lošim stvarima imaju ljudi kojima je to na neki način svakodnevni život ,pa smo ti i ja slabo pozvani da se brinemo za njih. Nemoj biti veći katolik od pape. Klikni na link dolje, šuti, gledaj, slušaj i pamti . Aj ti na jednu kratku prije doručka !
Tvrtko ,prije podne popijem samo jednu kavicu…nego da nam nisi ti ti taj famozni tzv. izvor iz vlade !?
Inače ljudi u vladi razgovaraju u vladi ,uprava PTKM u svojim prostorijama ,a mi đabalebarimo ovdje i ne vidim razlog zašto bi ti to smetaloi drugačije mišljenje od tvog- osim, ako se nisi nakrcao na temelju dezinformacija …auu ,onda ti nije lako [bye]
Glede Klausa i njegovog brata …hmm bolje da ne pričam…ali znam puno više samo nesmijem -"kazat" [thumbsup]
Tvrtko ,prije podne popijem samo jednu kavicu…nego da nam nisi ti ti taj famozni tzv. izvor iz vlade !?
Inače ljudi u vladi razgovaraju u vladi ,uprava PTKM u svojim prostorijama ,a mi đabalebarimo ovdje i ne vidim razlog zašto bi ti to smetaloi drugačije mišljenje od tvog- osim, ako se nisi nakrcao na temelju dezinformacija …auu ,onda ti nije lako [bye]
Glede Klausa i njegovog brata …hmm bolje da ne pričam…ali znam puno više samo nesmijem -"kazat" [thumbsup]
…vjeruj mi ja sam vječita oporba i ništa mi nesmeta. Ne volim silu i pusto silovanje bilo kad se brani nešto dobro ili napada loše!! Pametnom jednom dosta, onima drugima nikad neće biti dosta pa to govori više o onome tko je nešto rekao ili napisao.
Glede političara moj moto je ovaj :
"KADA BI LJUDI BILI ANDELI, TADA NE BI TREBALA
POSTOJATI NIKAKVA VLAST. KADA BI ANDELI
VLADALI LJUDIMA, NE BI TREBALO NIKAKVE
VANJSKE NI UNUTARNJE KONTROLE. AMBICIJA
POJEDINACA TREBA BITI TAKO USMJERENA DA SE
SUPROSTAVLJA AMBICIJI. STOGA RAZLICITE "SLUŽBE"
TREBA TAKO RAZDIJELITI I TAKO UREDITI DA SVAKA
MOŽE BITI KOCNICA DRUGOJ, KAKO BI PRIVATNI
INTERES MOGAO POSTATI ZAŠTITNIKOM JAVNIH PRAVA "… sretno !
Danas je PTKM na dobrom putu da se vrati na polazne pozicije od prije nekoliko dana izgleda. Blago onome koji na vrijeme izleti.
Prodao 400 kom na samom otvaranju…
Pa još 740 kom par minuta poslije …sve iznad 260…meni dovoljno…
Ostalo još nešto kao dugoročno 🙂
Vračam se opet poslije ili za par dana po nadam se nižoj cijeni…
Evo copy post od ponedjeljka pa da se malo pohvalim sa jednom od mojih većih zarada i pogodaka ove godine …
Zarada čistih 69 000 kn …
Naravno uskoro sam opet unutra 🙂
Jedino mi žao ovih privat. investitora koji su to kupovali u toj euforiji,al šta ćeš ,neki ljudi nikad ne nauče…
To su standardne akcije trejdera i muljatora PRIJE završetka svakog tromjesečja. Nadignu plašljive i naivce da prodaju kako bi po objavi (sad već uobičajenih pozitivnih) rezultata zgrabili čim veči profit. Jednostavno….Netko će zasuziti nakon objave rezultata Q-I a netko se široko smješiti. [shocked]
Do kraja prvog kvartala još samo par dana!
Da ima neka količina na prodaji ali nema je……… netko će pomisliti da cijena pada….. [lol]
Iznad 237 Kn tek neka količina
Tvrtko sve okay… [thumbsup]
ps. nisam ti ja dao čvrgu-komad
…svejedno mi je, nisam opterećen time !