Petrokemija nema osnovno sredstvo za rad,a to je plin i može ovako funkcionirat "samo"dok je država većinski vlasnik.Dok država ne osigura i drugi dobavni izvor plina
moram priznati da ne razumijem ovo, što to znači samo jedan dobavljač? da li to znači da su i Ledo ili AD Plastik ili Podravka ugroženi jer imaju samo jednog dobavljača električne energije a to je HEP?
[/quote]
koje ti gluposti pišeš,kao prvo miješaš kruške i jabuke ,ako ne znaš razliku među energentima onda si slobodno u auto umijesto benzina utankaj plin -tebi je to ionako svejedno + plin ti je i jeftiniji … [thumbsup]
…nakon toga knjigu o tržišnoj ekonomiji u ruke… [bye]
http://hr.seebiz.eu/kemijska-industrija/petrokemija-revidirani-rezultati-30-ozujka/ar-29935/
NAJAVE Petrokemija: Revidirani rezultati 30. ožujka Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 21.03.2012. – 10:36:29
KUTINA – Nadzorni odbor Petrokemije će u četvrtak 29. ožujka 2012.g. razmatrati revidirane rezultate poslovanja za 2011. godinu, za Petrokemiju, d.d. i Grupu Petrokemija. Petrokemija će revidirane rezultate poslovanja za 2011. godinu objaviti u petak 30. ožujka 2012. godine.
O mogućoj privatizaciji Petrokemije zasad nema službenih informacija.
[bye]
… onda po tvojoj ( ili njihovoj)izjavi ima neslužbenih informacija. citiram "zasad nema službenih informacija". Precizan odgovor i izjava bi bila da nema nikakvih informacija od strane većinskog vlasnika !!!
[/quote]
Lijepo piše…čak i izvor teksta !Nego eto ispada da se netko ipak samo "šalio",a ovi koji su šopingirali preko 200 kn kupili mačka u vreći po već ko zna koji puta … [thumbsup]
http://hr.seebiz.eu/kemijska-industrija/petrokemija-revidirani-rezultati-30-ozujka/ar-29935/
NAJAVE Petrokemija: Revidirani rezultati 30. ožujka Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 21.03.2012. – 10:36:29
KUTINA – Nadzorni odbor Petrokemije će u četvrtak 29. ožujka 2012.g. razmatrati revidirane rezultate poslovanja za 2011. godinu, za Petrokemiju, d.d. i Grupu Petrokemija. Petrokemija će revidirane rezultate poslovanja za 2011. godinu objaviti u petak 30. ožujka 2012. godine.
O mogućoj privatizaciji Petrokemije zasad nema službenih informacija.
[bye]
… onda po tvojoj ( ili njihovoj)izjavi ima neslužbenih informacija. citiram "zasad nema službenih informacija". Precizan odgovor i izjava bi bila da nema nikakvih informacija od strane većinskog vlasnika !!!
[/quote]
Lijepo piše…čak i izvor teksta !Nego eto ispada da se netko ipak samo "šalio",a ovi koji su šopingirali preko 200 kn kupili mačka u vreći po već ko zna koji puta … [thumbsup]
[/quote]
… piše službenih informacija, ne piše nikakvih informacija. Osim službenih ima i onih neslužbenih, pa onda iz izvora bliskih vladi, pa onda iz dobro obavještenog izvora koji želi ostati anonimam. Precizan odgovor bio bi nemamo nikakvih informacija!!!!!
… i ne koristi životinje u negativnom kontekstu da bi potkrijepio svoje činjenice. Tužit će te udruge za zaštitu životinja !!!!
moram priznati da ne razumijem ovo, što to znači samo jedan dobavljač? da li to znači da su i Ledo ili AD Plastik ili Podravka ugroženi jer imaju samo jednog dobavljača električne energije a to je HEP?
[/quote]
koje ti gluposti pišeš,kao prvo miješaš kruške i jabuke ,ako ne znaš razliku među energentima onda si slobodno u auto umijesto benzina utankaj plin -tebi je to ionako svejedno + plin ti je i jeftiniji … [thumbsup]
…nakon toga knjigu o tržišnoj ekonomiji u ruke… [bye]
[/quote]
kao prvo, u auto se bez problema može tankirati plin, očito niste čuli za LPG (ili UNP) ali evo ja ću vas prosvijetliti…
drugo, lijepo ste napisali da petrokemija nema osnovno sredstvo za rad, znači po vama bi oni trebali imati nalazište plina u sklopu tvornice da bi bili energetski neovisni? ili mislite da će netko zavrnuti pipu jednom anticikličkom potrošaču rekordnih količina plina? i tako propustiti nekoliko stotina miljuna kuna dobiti? što, ucjenjivati će ih nabijanjem cijena? zar mislite da postoji samo jedan pravac dobave plina? niste čuli za interkonekciju prema mađarskoj?
Tvrtko evo tebi br.tel. pa ti njega pitaj….a nama prenesi što je točno trebalo pisat… [thumbsup]
INFORMIRANJE I ODNOSI S JAVNOŠĆU (PETROKEMIJAdd)
Tel:o44/647-013
Tvrtko evo tebi br.tel. pa ti njega pitaj….a nama prenesi što je točno trebalo pisat… [thumbsup]
INFORMIRANJE I ODNOSI S JAVNOŠĆU (PETROKEMIJAdd)
Tel:o44/647-013
…kolega može se komunicirat i mailom
e-mail: uprava@petrokemija.hr
i to službeno i neslužbeno !!!
aj više oladi idi na gablec i pivo !!!
Zamarate se nepotrenim stvarima. Mene zapravo baš briga za tu privatizaciju (a vi svi kao pobenavili samo o tome). To je samo šlag na torti. To je jedna mogućnost, koja ima jednu svoju vjerojatnost, čini se sada značajno povećanu, i to je to – dobro je da postoji kao mogućnost, nije zapravo bitno da se brzo ostvari, neka stoji kao opcija do daljnjega i ja bih bio vrlo zadovoljan! 😉
Mislim da ako se još malo čeka da se kasnije može dobiti veću cijenu tj. idealno bi zapravo bilo da to još neko vrijeme "samo visi kao opcija" (možda usput diskretno obavijesti potencijalne kupce da mogu to očekivati), a konkretna akcija baš odmah sada u tom smjeru čak vjerojatno i nije ono optimalno.
Petrokemija već posluje kvalitetno i sama, i bolje da malo ojača još pa onda recimo krajem godine početi neke korake u smjeru privatizacije… mislim da bi to bilo idealno, za sada je bitno samo ostvariti solidne poslovne rezultate (i evenutalno ostvariti neki diskretni kontakt s potencijalnim kupcima, prije nego se i stvarno raspiše međunarodni natječaj i sl.). To je moj skromno mišljenje. Ne kažem da je najpametnije, ali sigurno da nije baš pametno niti toliko se zamarati time "gdje su konkretne informacije, kada, kako, zašto…", mislim da se bolje strpiti jer jasna je vrijednost, to nas zanima, znamo koga i koliko to mora zanimati, a "materijalni dokazi" o provođenju nekih "diskretnih kontakata" mislim da su pretjerani za očekivati ih u ovoj fazi, jer kakvi bi to bili "diskretni kontakti" kada bi svi o njima sve znali. Pustimo to našoj Vladi, nešto valjda i oni znaju dobro odraditi, neka tu prodaju pripreme kvalitetno i profesionalno.
Zamarate se nepotrenim stvarima. Mene zapravo baš briga za tu privatizaciju (a vi svi kao pobenavili samo o tome). To je samo šlag na torti. To je jedna mogućnost, koja ima jednu svoju vjerojatnost, čini se sada značajno povećanu, i to je to – dobro je da postoji kao mogućnost, nije zapravo bitno da se brzo ostvari, neka stoji kao opcija do daljnjega i ja bih bio vrlo zadovoljan! 😉
Cijena je takva kakva je ali najbitnije stvari dolaze……….
Ne mora svaki gap biti popunjen. Iako mi se u jednom trenutku danas cinilo da ce ovaj biti popunjen.
Ako nema potvrde o datumu privatizacije …a još ga nema ,onda to ide tamo gdje mora ići (tako piše u knjizi!)A pošto je knjiga prodana u tisuće primjeraka psihologija pametnjakovića će odradit svoje
[thumbsup]
http://hr.seebiz.eu/ZSE/zagrebacka-burza-dioki-nastavlja-let-petrokemija-i-dalje-u-padu/ar-29955/
[/quote]
[bye]
Cijena je takva kakva je ali najbitnije stvari dolaze……….
[/quote]
Točno, hebala vas privatizacija, hoću dividendu da si kupim npk za vinograd [pray]