treba samo vidjeti gdje će se ova klackalica zaustaviti. ponovo vam kažem da će petrokemijno vrijeme tek doći…nije tu samo gnojivo u pitanju, u pitanju je i godišnji konzum plina od preko 700 mil m3, a to je više nego što GPZ isporući svojim potrošaćima u godinu dana!!! cijena plina pada već mjesecima…nema špekulanata koji bi dizali cijenu kao što je slućaj sa benzinom…nešto su probali ameri pa su se sada zahebali i ne znaju što će sa zalihama prirodnog plina. ja da imam toliko love, preuzeo bi definitivno petrokemiju i to sada a ne kroz godinu dvije…i garantiram vam da bi nakon toga za petrokemiju proizvodnja gnoja bila sekundarna djelatnost, a energetski management primarna [smiley2][smiley2]
zadnja 171 prva prodaja 177,36.
sve je ovo umjetno osim bezobrazluka uprave PTKM. Slažem se u potpunosti sa svim što je napisao Beholder
mislim da je genralni dio panike polako prošao. sad se strasti polako smiruju i mislim da nakon ovoga neće još daleko prema dole.
mislim da je genralni dio panike polako prošao. sad se strasti polako smiruju i mislim da nakon ovoga neće još daleko prema dole.
Vidiš, volio bih da si u pravu, ali sumnjam. Kako se margin call zove nakon pada od 5%-10% ovisi o banci i kako se računa zaključna cijena od dana ranije, tako je sutra moguće očekivati još neki pad. Treba polako pričekati daljnji razvoj situacije.
jedan sam od onih koji je pogođen ovom situacijom..trenutno,al ne mislim prodavati dionice još dugo jer jednostavno vjerujem da ova tvrtka sa preustrojem i novom upravom ima dobru budućnost! pozdrav
Ak se mene pita, dno je dosegnuto, sve u svemu, dobro je nešto ubosti na ovoj rasprodaji..[smiley2]
Nemojte odmah turati optimizam, a što ako dotakne 150,00 kuna, kako ćeš onda pravdati post jer koliko se sjećam vikalo se daje 200,00 kuna dobra cijena za dokup.
sad je krenula tarapana, zadnja 181,79 ko ima srce i malo riskira moći će gadno zaraditi
Usudio bih se reći da sada slijedi odbijanac iliti povratni udar a idućih dana lagano klackanje dok se ne ustabili na neko vrijeme a na nivou do 200.kunića.
Na 170 smo dosegnuli dno, mnogi su vidjeli odličnu priliku za kupnju i brzo je to krenulo prema gore.
davorin: Vidiš, volio bih da si u pravu, ali sumnjam. Kako se margin call zove nakon pada od 5%-10% ovisi o banci i kako se računa zaključna cijena od dana ranije, tako je sutra moguće očekivati još neki pad. Treba polako pričekati daljnji razvoj situacije.
Msilim da to više neće bitno utjecati jer sad na kupnji od 177,50 do 170 ima oko 5300 komada što smatram dovljno snažnom potražnjom za očuvanje ovog praga od 170 kn. Tak da bi se osudio raći da je to to, eventualno kakva blaga promjena tijejkom sutrašnjeg dana!