Koliko sam ja čitaoi pratio ovih godina …a čitali ste i svi pa zaboravili uvijek je išla priča nakonCROS u prodaju je trebao ići KONČAR ili KOEI i točka . [thumbsup]
Koliko sam ja čitao forum, vi ste ispali na 200, a čekate 150 da uletite. Sretno vam. 😀
[/quote]
150 pod extremnim uvijetima …
190-200kn fer vrijednost dionice
ako izvještaj za 1q ne bude na razini očekivanja ,a još se i otkrije nova nepovoljna cijena plina ,moglo bi sve u suprotnom smjeru …
Na tržištu već duže vrijeme imamo samo jednog igrača -kupca ,"samo jednog"valjda je svima jasno šta to znači za vaš kapital…može povuć gore koliko želi,a može i spustit pa se nakrcat na dnu… [thumbsup]
Koliko sam ja čitao forum, vi ste ispali na 200, a čekate 150 da uletite. Sretno vam. 😀
[/quote]
ako izvještaj za 1q ne bude na razini očekivanja ,a još se i otkrije nova nepovoljna cijena plina ,moglo bi sve u suprotnom smjeru …
Na tržištu već duže vrijeme imamo samo jednog igrača -kupca ,"samo jednog"valjda je svima jasno šta to znači za vaš kapital…može povuć gore koliko želi,a može i spustit pa se nakrcat na dnu… [thumbsup]
[/quote]
iščitava se tvoja želja da se ukrcaš na dnu [lol]
Okreče mi se želudac na ovakve naslove… [lol] [lol] [lol]
-nakon niza drukerskih,flegma i bez imalo srama šlag na kraju
http://hr.seebiz.eu/ZSE/zagrebacka-burza-izvlacenje-zarade-iz-petrokemije-i-viadukta-indeksi-u-blagom-padu/ar-29841/
Poanta:-Vuk sit ,a ovce na broju! [bye]
…za sada transakcije izgledaju ovako. Pa nek ljudi sami zaključuju što i kako hoće ! osobna imovina pa će osobno i odgovarati za svoje poteze. Kao što je otišla dolje tako može još brže i gore … ????
[/quote]
[/quote]
[/quote]
cazo,nemamo mi iste startne pozicije i ciljeve.Tebi npr.nije dovoljno ni da ptkm odleti na 360,00kn jer si u minusu pa se naša komunikacija svodi na igru gluhog telefona …
Jedno je rast na temelju činjenica ,a drugo na temelju špekulacija
Jesi li voljan našem kolegi juri555 otkupit dionice ptkm po cijeni koju je on platio-cca 264kn po komadu..!?
Inače nitko sretniji od mene da cijena ptkm raste i dalje ,ali na zdravim osnovama … [thumbsup]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
cazo,nemamo mi iste startne pozicije i ciljeve.Tebi npr.nije dovoljno ni da ptkm odleti na 360,00kn jer si u minusu pa se naša komunikacija svodi na igru gluhog telefona …
Jedno je rast na temelju činjenica ,a drugo na temelju špekulacija
Jesi li voljan našem kolegi juri555 otkupit dionice ptkm po cijeni koju je on platio-cca 264kn po komadu..!?
Inače nitko sretniji od mene da cijena ptkm raste i dalje ,ali na zdravim osnovama … [thumbsup]
[/quote]
Nema potrebe, prosjek mi je smjesan… [lol] [lol] [lol]
Osim toga ja sam sa puno komada bio unutra zadnjih par mjeseci…a znam neke sta su sve prodali na 200….maheri… [thumbsup]
Čudi me da se ne javlja ni jedan tehničar da potvrdi ili odbaci mogučnost prve potpore na cca 215kn!?
[rolleyes]
ps.naravno u pitanju je gap [thumbsup]
Ne mora svaki gap biti popunjen. Iako mi se u jednom trenutku danas cinilo da ce ovaj biti popunjen.