PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovako je izgledala prošla "privatizacija koju smo čekali godinama" [thumbsup]

Vrlo poučan graf,ja bi nadodao ovako je izgledala prošla "šala"!
[thumbsup]
ps.dobit zagarantirana ,kao na poker aparatu [bye]
[/quote]

Koliko ovakvih "privatizacija" treba da ljudi nauče lekciju?Ova dionica ima nekoliko razloga za kupnju,al zadnji od njih je eventualna privatizacija.čitava priča ova dva dana oko PTKM pozivala je na oprez,al neki jednostavno ne mogu protiv sebe.Jučer su se lole iskrcale pohlepnima.

Btw ; Volio bio vidit taj graf od Loodyja.Gdje je?

[thumbsup]
[/quote]

… a kako ovo protumačiti ? [tongue]
[/quote]

gledanje u graf na moju žalost ponekad ne znači ništa ,na malom tržištu s malkoc više love možeš uz pomoć marketinga i dva tri prava poteza doslovno izut masu iz gača…
Masa je osiromašena,bez posla i još uvijek lakovjerna o brzoj zaradi,pohlepa radi čuda zna to svaki dripac koji želi na ljudima zaradit.Ukorumpiranoj državi sve je moguče ,pa i članak o privatizaciji gdje imamo čisti primjer nebrige i neodgovornosti odgovornih …koji se još uvijek nisu u stanju oglasit …
A i što bi kad masa odrađuje u njihovu korist [bye]

POKRET OTPORA

Uglavnom, još nije stigao nikakav demant iz Vlade. Mislim da su prilično zadovoljni odjekom koji je izazvala vijest, ono nije se digla masa sa nebulozama o rasprodaji obiteljskog srebra i slično. Dakle, probni baloni uspješno odaslani.

Nešto veliko će morati prodati, a siguran sam da će to prije biti PTKM, nego CROS ili HPB koje bi bila stvarno apsolutna glupost prodati.

Vidim naveliko se špekulira o mogućnosti navlakuše da određeni igrači izađu. Zanimljivo. Znači da je jučer ”navučeno” investitora za 7 mil kn… Budimo realni, u pitanju su vjerojatno isključivo fondovi kao kupci, a sumljam baš da su oni podložni nekakvoj špekulaciji na nivou Jutarnjeg lista.. Više je nego očito da se nešto sprema..

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Nešto veliko će morati prodati, a siguran sam da će to prije biti PTKM, nego CROS ili HPB koje bi bila stvarno apsolutna glupost prodati.

Po mom mišljenju, neće tu bit ili-ili. Ako radiš proračun s +0,8% BDP-a, a tjedan dana nakon toga shvatiš da će bit -2% BDP-a, onda imaš novu rupu koju moraš zapunit.

Dakle, opet IMHO, ne samo da će vlada prodavati CROS i HPB, već i PTKM i ostalih 29 firmi, većma turističkih, sudeć po medijima.

Vlada nema prostora za drčnost.

Privatizacija je bila i pred 5 godina pa vidimo kdje smo

http://limun.hr/main.aspx?id=212642&NadID=212460

Po mom mišljenju, neće tu bit ili-ili. Ako radiš proračun s +0,8% BDP-a, a tjedan dana nakon toga shvatiš da će bit -2% BDP-a, onda imaš novu rupu koju moraš zapunit.

Dakle, opet IMHO, ne samo da će vlada prodavati CROS i HPB, već i PTKM i ostalih 29 firmi, većma turističkih, sudeć po medijima.

[/quote]
[bye] [yawn] [bye]

Uglavnom, još nije stigao nikakav demant iz Vlade.

demanti čega???? pa jasno je u članku pisalo da je "neimenovani izvor iz vlade" rekao da nikakva odluka o početku prodaje PTKM nije donesena! što bi ona vlada trebaka demantirat!?!?
a to što ste vi drukeri 2 dana tvrdili suprotno dok ste se iskrcavali, to je druga priča (za HANFU, USKOK …)

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

demanti čega???? pa jasno je u članku pisalo da je "neimenovani izvor iz vlade" rekao da nikakva odluka o početku prodaje PTKM nije donesena! što bi ona vlada trebaka demantirat!?!?
a to što ste vi drukeri 2 dana tvrdili suprotno dok ste se iskrcavali, to je druga priča (za HANFU, USKOK …)
[/quote]

Pričekajte da se visokopozicionirani dužnosnik iz vlade iskrca, onda ide demantij ljudi moji!

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Privatizacija je bila i pred 5 godina pa vidimo kdje smo

http://limun.hr/main.aspx?id=212642&NadID=212460

A koliki je bio vanjski dug RH u to vrijeme, a koliko kamate? A koliko PTKM vrijedi ako ne bude privatizacije?

Mnogo je pitanja, a malo odgovora…

[/quote]

Pričekajte da se visokopozicionirani dužnosnik iz vlade iskrca, onda ide demantij ljudi moji!

[/quote]

Ma demantija neće niti biti , ako je sve ovo igra novinara i / ili nekih investitora samo će se priča zaboraviti i preći na novu igru ( i nove žrtve ).

[/quote]

Koliko sam ja čitaoi pratio ovih godina …a čitali ste i svi prisutni pa zaboravili uvijek je išla priča nakonCROS u prodaju je trebao ići KONČAR ili KOEI i točka . [thumbsup]

POKRET OTPORA

Koliko sam ja čitaoi pratio ovih godina …a čitali ste i svi pa zaboravili uvijek je išla priča nakonCROS u prodaju je trebao ići KONČAR ili KOEI i točka . [thumbsup]

Koliko sam ja čitao forum, vi ste ispali na 200, a čekate 150 da uletite. Sretno vam. 😀

[thumbsup]
[/quote]

… a kako ovo protumačiti ? [tongue]
[/quote]

gledanje u graf na moju žalost ponekad ne znači ništa ,na malom tržištu s malkoc više love možeš uz pomoć marketinga i dva tri prava poteza doslovno izut masu iz gača…
Masa je osiromašena,bez posla i još uvijek lakovjerna o brzoj zaradi,pohlepa radi čuda zna to svaki dripac koji želi na ljudima zaradit.Ukorumpiranoj državi sve je moguče ,pa i članak o privatizaciji gdje imamo čisti primjer nebrige i neodgovornosti odgovornih …koji se još uvijek nisu u stanju oglasit …
A i što bi kad masa odrađuje u njihovu korist [bye]
[/quote]

…prvo poučan graf, a onda gledanje u graf ne znači ništa. da vi niste naš premijer Zoran Milanović u SDP-eu jedno, a onda kod gazde, svog prvog podpredsjednika ,u HNS-u za istu stvar sve suprotno !!!

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

New Report

Close