PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Lojtrice, jesi ti skinuo ono po 264?
evo ti citat, zanemari ono maskiranje sa emocijama i čitaj između redova.živjeli skrbnički računi [thumbsup]

"A također, znam da će možda (nažalost) mnoge oči biti uprte u mene, da li ću, ako potražnja za PTKM bude velika prodavati ili kupovati … ne znam. Možda je moguće da se ponašam ‘profesionalno’, pa skratim tu poziciju ako mi jako raste? Možda je moguće da se ponašam emocionalno, pa pojačavam. Tko zna?"

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

http://www.jutarnji.hr/prodajom-imovine-vlada-zeli-u-2012–zaraditi-2-milijarde-kuna/1015268/

vlada razmišlja da i Petrokemija ide u prodaju!!!

Opet si izvukao iz konteksta. nemam vremena ali nek ljudi odu na njegov blok i vide da nigdje nije napisao da će možda prodavati ptkm. Moram ići….

Lojtra,

ti si toliko puta vec pokazao nerazumjevanje osnovnihs tvari pogotovo na temi ADPL da mislim kako bas nema rasprave s tobom nego evo LoodyAlen ti je ljepo citirao jedan dio, a i ja sam ostao s WTF kad sam na mailu procitao clanak koji mi je frend fwdao posto ja nemogu na eclecticu odavde…

Nije me briga sto XY radi nit to utjece na moje odluke, a mislim da nebi trebalo na nicije no ostao sam WTF nakon cjelotjednog pranja OMFova i likovanja o rastu danas i onda ovakav clanak…Meni isrkeno pase,imam PTKM i zelim ju jos po sto manjoj cijeni , moj komentar je samo komentiranje dogoadaja nije nagovor na kupnju/prodaju

Vjerujem da ce PTKM u privatizaciju to je i jedna od razloga zasto sam ju kupio u prilicnoj kolicina (druga najveca pozicija poslije ADPL) no mislim da je ovo u Jutarnjem bila patka i da bi HANFA trebala malo istraziti sve ovo (pritom ne mislim na to da istrazi samo XYa nego i one sve kupnje prosli tjedan i nagli rast cijene pred vjest)..bilo bi zanimljivo vidjeti tko je kupovao tko prodavao i kakve veze te osobe imaju s Jutarnjim listom

Autor ima dionice PTK nije angovor na kupnju ili prodaju

...

3,3 mil prometa u pola sata trgovanja prosjek 255,00 kn

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Da jučer na poljoprivrednoj emisiji je prikazan viro koji več kreće u sadnju repe cca 2800 ha puta 500kg umjetnog gnoiva a gdje su još ostali,,,tako da nemora biti samo rjeć o privatizaciji,,,, [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Činim mi se da mali stvarno nemaju love, a oni koji su trebali davno su kupili PTKM-R-A i sad čekaju da ih veliki dignu.

Vidjet ćemo kad budemo usporedili stanje prije petka sa stanjem na CD-u za 4 dana tko je sve kupovao i prodavao ptkm-r-a

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

3,3 mil prometa u pola sata trgovanja prosjek 255,00 kn

Taj prosjek puno znači onima koje ste vi i slični namagarčili pa su ušli na 265 a sada je na 240 a veliko je pitanje gdje će biti sutra.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Lijep promet ovdje danas!

100% meni je dosta [bye]…

Nemam PTKm i nije nagovor na prodaju ni na kupnju 🙂

Taj prosjek puno znači onima koje ste vi i slični namagarčili pa su ušli na 265 a sada je na 240 a veliko je pitanje gdje će biti sutra.

Noć je još mlada, prijatelju, noć je još mlada…

Lijep promet ovdje danas!

4 milje u sat vremena prosjek 253.53 kn

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

New Report

Close