PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Može li mi netko kazati koja je trenutna fair vrijednost cijene dionice Petrokemije prema postojećim tržišnim uvjetima? Hvala

Rapisali ste se rajo o lipama, kunama, drahmama… a nego niste jos odogovrili na moje pitanje.

Ponoviću opet: Koliko vrijedi SADA PTKM?

Ne juče, ne sutra, nego upravo SADA
[/quote]

http://zse.hr/userdocsimages/financ/PTKM-fin2011-1Y-NotREV-K-HR.pdf

Prema ovome oko 650 000 000 kn cijela d.d., odnosno oko 190 kn po dionici , prema clanku u Jutarnjem listu isto tako . Hmm .. ja se ne bih ovdje upuštala u egzibicije .. po meni , preskupo ..
[embarass] [kiss]

Likovi sa dobrim ocjenama i drukovima protiv rasta, više nego evidentno ne posjeduju dionice PTKM, i predstavljaju tipični hrvatski JAL. Uopće ,gdje su bili prije ovog članka, nije ih bilo ni blizu ove teme,a kamo li da imaju ove vrijedne dionice! [thumbsup]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Likovi sa dobrim ocjenama i drukovima protiv rasta, više nego evidentno ne posjeduju dionice PTKM, i predstavljaju tipični hrvatski JAL. Uopće ,gdje su bili prije ovog članka, nije ih bilo ni blizu ove teme,a kamo li da imaju ove vrijedne dionice! [thumbsup]

Ova dionica špekulante nije zanimala, upravo jer je cijena bila fixna i kontrolirana ali sada ih ova dionica jako zanima. Ako špekulanti žele ući u ovu dionicu morati će to napraviti po drastično većoj cijeni….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Sve mogu shvatiti ali priče o privatizaciji nikako.
O tome se priča zadnjih dvadeset godina, ej! 20??

3 puta čitao sam članak i nigdje ne piše da je donijeta odluka vlade da se krene u privatizaciju, dapače piše da je izvor iz vlade rekao da još o tom nije zauzet konačan stav, a drukeri koji su unutra pišu kao da je sve već riješeno.očito, žele se sutra iskrcati temeljem ovog naručenog članka [bye]

jasno je da članak nije nikakva nova, konkretna informacija, nego razmatranje mogućih pravaca privatizacije u RH, ali drukerima koji su zaglibili u ovoj dionici i to je dovoljno da pokrneu neviđenu kampanju ne bi li danas navukli naivce po kojim bi se iskrcali [bye]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

Uh, koliko vas nije u ovoj prici. Jos. [smiley]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

3 puta čitao sam članak i nigdje ne piše da je donijeta odluka vlade da se krene u privatizaciju, dapače piše da je izvor iz vlade rekao da još o tom nije zauzet konačan stav, a drukeri koji su unutra pišu kao da je sve već riješeno.očito, žele se sutra iskrcati temeljem ovog naručenog članka [bye]

jasno je da članak nije nikakva nova, konkretna informacija, nego razmatranje mogućih pravaca privatizacije u RH, ali drukerima koji su zaglibili u ovoj dionici i to je dovoljno da pokrneu neviđenu kampanju ne bi li danas navukli naivce po kojim bi se iskrcali [bye]
[/quote]

… a jel postoji mogućnost da iskoriste i navuku naivce da prodaju svoje dionice i ukrcaju se u brod po promotivnim cijenama. barem u teoriji mogućnost je 50-50%. Ako imaš dionice znaš gdje se trebaš postaviti da ih se riješiš, no međutim ako hoćeš kupiti danas dionice, bit će malo teže jer postoji velika mogućnost da te netko pretekne. Ako nemaš dionice petrokemije, onda ti je sasvim svejedno.
Imam dionice PTKM i svima želim sreću, onima što prodaju i onima koji kupuju.

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Uh, koliko vas nije u ovoj prici. Jos. [smiley]

To je odlična stvar, tržište kapitala živnulo, cijene gnojiva i žitarica visoke, rezultati od PTKM sve bolji i bolji dakle timing o privatizaciji PTKM je idealan!

Članak iz Jutarnjeg nigdje ne navodi da je privatizacija sutra/unutar mjesec/unutar godine već onako usputno kaže da će biti privatizacija, a izvor neimenovan!

Al ovakvo raspisivanje o milionima, milijardama, i najave još od subote navečer dugo se nisu vidjele skoro ni na jednoj dionici.

Neznam kome bi smetalo zaustavljanje trgovanja danas već isključivo onima što se žele danas iskrcati. Svi ostali valjda čekaju tu enermnu cijenu iz preuzimanja.

Po toliko pozivanoj "moje dionice" BVPS je 228 kn:
Vaš link

p.s.
nemam interesa u PTKM, rasla ili padala, ali stvaranje euforije zbog članka u Jutarnjem listu (!) od neimenovanog vladinog izvora (!) koji po meni nije dovoljno kvalitetno ni napisan za ovakvu euforiju mi je stvarno apsurdno. Euforija je nastala na nekom drugom mjestu!

Kako bi sretno svima danas koji trgujete na PTKM! [thumbsup]

Gospodo, ovo smo čekali godinama i ova vjera je morala doći na svoje. Samo smo htjeli pravdu i pošteno poslovanje. Od nikog nismo ništa uzeli samo smo štitili ono što je naše. Došlo je i naših 5 minuta.
Inače dnevno se iz Kutine odvozi oko 4500 tona gnoja na razne lokacije, a uskoro slijedi i značajnije financijsko restrukturiranje koje će rashode financiranja skoro pa minimalizirati.

živjeli.

Bilanca će biti extra……… a to samo znači veća cijena u prodaji

a gle ove lažne kupce kako navlače i stavljaju falše "kupovne" naloge na 250 kn [lol]

Uf …koliko postova sa optimizmom i pesimizmom… dionica če odradit svoje brez ovakvih "drukeraša" :)…samo polako i sa malim koracima se stiže na vrh…a sa vrha vidi se dalekooo

imam PTKM i ovo nije nagovor na kupnju ni na prodaju…

[cool]

New Report

Close