Pitanje je gdje će se ovo zaustaviti i kad će uopće otvoriti butigu jer ovo što se jutros dogodilo ne pamtim niti s jednom dionicom. Reci ti meni, hoće li tko to kupiti i po 150? A šteta koja je nanesena… ma tko će to kupiti i zašto su fondovi prekjučer do zadnje minute kupovali po 200 na tisuće komada!? kad je sad došlo do ovog.
PTKM na 183 ??? moje saučešće svim imaocima … a lijepo sam rekao pa što ste toliko zapeli na tom gubatušu, uhvatite se zdravih dionica … toliko se pisalo o PTKM … a sada je burza svije rekla …
da li se ponistavaju i dnevne transakcije nakon sto se blokira trgovina?
mislim da ne. tko je prodao, prodao je.
mi ostali moramo cekati druge prilike [smiley3]
Uf. Žao mi je svih. Izgleda da sam imao dobar osječaj, pa je nemam u profiteju. Možda bi je sada za dan dva trebalo kupit, kad je več na rasprodaji.
mislim da ne. tko je prodao, prodao je. mi ostali moramo cekati druge prilike [smiley3]
ne vidim bas previse smisla u takvom zakonu da se promet blokira, a ne poniste transakcije, jer samo se uzrokuje jos veca panika… sad bi se valjda svi trebali laktariti tko ce sutra prvi stici prodati prije nego se opet obustavi trgovina… ko na placu!
stvarno jadno
Poštovani kolege, znam da ovo danas nije baš bilo u scenariju imatelja PTKM, a ne vjerujem, da će još puno padati, posle svih tih loših vijesti, vrijeme je i za pokoju dobru.Predlažem strpjenje, trgovanje sa ostatkom portfelja a petrica do nadaljneg na HOLD.Sretno![smiley2]
PTKM na 183 ??? moje saučešće svim imaocima … a lijepo sam rekao pa što ste toliko zapeli na tom gubatušu, uhvatite se zdravih dionica … toliko se pisalo o PTKM … a sada je burza svije rekla …
zadnja cijena je 200kn, sve ispod te cijene je poništeno….
Poštovani kolege, znam da ovo danas nije baš bilo u scenariju imatelja PTKM, a ne vjerujem, da će još puno padati, posle svih tih loših vijesti, vrijeme je i za pokoju dobru.Predlažem strpjenje, trgovanje sa ostatkom portfelja a petrica do nadaljneg na HOLD.Sretno![smiley2]
U svakom slućaju za one koji su ulazili preko 215 to je sada hold do daljnjeg…samo pitanje je koliko dugo, po meni do prosinca.
trotters: ” mislim da ne. tko je prodao, prodao je. mi ostali moramo cekati druge prilike [smiley3] ” ne vidim bas previse smisla u takvom zakonu da se promet blokira, a ne poniste transakcije, jer samo se uzrokuje jos veca panika… sad bi se valjda svi trebali laktariti tko ce sutra prvi stici prodati prije nego se opet obustavi trgovina… ko na placu! stvarno jadno
Bravo na blokiranju, a ovi rezultati u bilanci mi izgledaju naštimani(frizirani i to jako negativno)……
cijena plina nije rasla, bili su povoljni klimatski uvjeti, ovo poduzeće mora biti jako profitabilno…..
Ljudi, možda je ipak bolje strpiti se par dana, jer ovako nećemo ništa postići. Ovdje se veliki moraju dogovoriti; ne mogu vjerovati da nisu planirali ili barem ramišljali o mogućnosti ovakvog scenarija.
Ovo ima samo kod nas…[smiley16]