PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bio bi red da isti onaj “državni popust” koji će dobiti Petrokemija u odnosu na cijenu plina, dobiju i investitori kada će kupovati Inu.

La vita e bella!

Ne sjećam se više kako je bio poredak prvih 10 prije tsunamija ali čini mi se da nema nekih promjena.
Može li netko potvrditi?

Stanje na dan: 02.11.2006

HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU ZAGREB, HRVATSKA
SZIF D.D. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
PBZ D.D./KAPITALNI FOND D.D. ZATVORENI INVESTICIJSKI FOND ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
HPB D.D. ZAGREB, HRVATSKA
RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
ZAGREBAČKA BANKA D.D. ZAGREB, HRVATSKA
ŠKOJO FRANJO OSIJEK, HRVATSKA
Skrbnički račun:
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB ZAGREB, HRVATSKA

Objektivno, mislim da je vrijeme da se podvuče crta i kaže kako nema više temelja za navlačenje na kupnju na ovu dionicu. Ona će nadalje biti samo špekulativna. Njena vrijednosti ne bazira se na nikakvim fundamentima.
Uvijek sam izbjegavao kupnju INDG ili HOMS upravo zbog takve bilance, a sad se to dešava i kod PTKM.
Vrijeme je da gospoda iz Uprave lijepo javnosti objasne zašto su imali takav gubitak i da li mi svi moramo biti eksperti da znamo protumačiti što se to u bilanci skriva i tražiti mrvice. Naravno da ne moramo, jasno je kao dan da nesposobni i dalje vladaju i da su potrebne velike promjene.
Aposolutno i relativno nema više nijednog argumenta koji ide u prilog Petrokemiji.

Nažalost kratko vrijeme je pokazalo da sam izgleda bio u pravu.
Ne znam gdje je sada gospodin Hakala nisam vidio da piše zadnje 2-3 stranice – pokazalo se ipak da vlada nije odigrala fer prema malim dioničarima.
Prema ovome što se sada događa pa i vijestima koje dolaze očigledno se ide prema sniženju tržišne vrijednosti poduzeća zbog uspješne prodaje u daljnjoj budučnosti.

I još samo nešto – predsjednik jednog poduzeća da najavi ovakve gubitke….
Čini mi se da se previše toga desilo u tako malom vremenu da bi bilo slučajno.
Ovaj gubitak što je na bilančnom izvješču prikazan ipak je veći i od najcrnijih slutnji barem se meni čini tako.
[smiley2]

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

Ma Hakela je prodao ovu dionicu još dok je bila u zenitu. Sad uživa u plodovima svoje uspješne investicije [smiley1]

...samo je smrt siguran posao...

Trebalo je znat da je u zenitu…

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Dajte sačekat bar par dana, pa da vidimo za taj zenit, a Hakela je moderiran za neko vrijeme, al nije prodavao..

PTKM je blokirana, prestrašno. Ne vidim kako će se ovo što su izazvali riješiti [smiley9] [smiley15] i kome je to bilo u interesu?!

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Evo trgovina blokirana na 183,00. Kada sam napisao da je cijena plina od 1 kune katastrofalna po ptkm neki su se smijali.

NJIMA!
(je bilo u interesu)

nema mi druge nego se zae..ti

Kriminal!

ja sam na petrici do sada izvrsno zaradio…ulazio sam i izlazio više ni ne znam koliko puta…neki bi rekli da su to prednosti daytradinga.
Ući ću ja u petricu opet na razini od 150 pa će opet biti lagani uzlet 7.12 oko skupštine, samo ako padne na 150 ne očekujte da ode preko 200!

u ovoj igri nisu popušili navućeni nego pohlepni, svi su se mogli danima iskrcavati na razinama 220-240, a to je u odnosu na 1Q 70% prinos…nerealno je bilo očekivati da ću i ja ostvariti 70% prinossa koji sam u petrici od ožujka i netko tko je u nju ušaou u rujnu [smiley7]
uglavnom da me netko ne bi poslije prozivao, makar sam to već napisao u “što smo tržili…” ja sam prodao kompletnu ptkm prije dva tjedna, ostala mi je 1 dionica (za praćenje u portfelju)

New Report

Close