Dokaz kolio je ova dionica važna i koliko će biti profitabilna. Akcija na rušenju cijene je očito "sindicirana". Hanfa nema pojma šta se dogadja, presporo je to za njih…..?
Zadnje transakcije: Cijena Količina Iznos Datum
172,71 10 1.727,10 21.9.2011 11:18:34
173,50 22 3.817,00 21.9.2011
Srećom ask se ne lijepi na to………
HMM…koliko misliš da je ikome važna ova dionica !?Recimo da postavimo to pitanje kompetentnim osobama na vodećim mjestima u Remetincu Polančecu ili Sanaderu!Više se nikome ne može vjerovati na riječ svi gledaju samo svoje interese,došlo je vrijeme da doslovno gaze i otimaju…
Glede profitabilnosti sjeti se INE kad je u vrijeme krize roknula na cca 950 kn …Kad je kriza prodaju se i gače,fundamenti su u drugom planu takodj.zarada i profit .Ukrizi je borba za svakog radnika i preživljavanje firme,,,i nažalost naša budučnost
Zato ponavljam budite oprezni ,,, [thumbsup]
Ako samo jedan iz top 10 krene u rasprodaju(sjetimo se HYPO 2008/09) …da bi pokrio gubitke npr.u građevinarima bit će plača !
Nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica!
Nije nagovor…., nije moj milokliz…., da nisi izišao iz PTKM (ili ti je možebitno i ovo preskupo) vjerujem da ne bi pilio grančicu na kojoj sjediš.., bez obzira na "realnu" mogućnost budućeg događanja…, evo ti komad za bešćutno copranje….
Nije nagovor…!!??, baš me zanima da li se na prste mogu nabrojati forumaši koji ne pišu iz uskih osobnih interesa…, ma daj…, pa ajde već jednom zatucite i ono malo dobroga što je ostalo na ZSE…fuj…. [tongue]
@ Alfon
Pričekajmo rezultate Q-3 i vrijeme prije izbora, bit ćemo pametniji! Ne da mi se puno pisati……. [proud]
Znaš koje su opcije za oprezne i neoprezne: kupi – ne kupi, prodaj – ne prodaj ili….hold.
Priče o tome kaj je bilo kad je bilo i kaj bi moglo biti ako bude…..ne igraju na burzi. Ovo nije Vojska spasa nego……legalni kriminal, naročito za one koji imaju na raspolaganju tuđi novac.
Ostalo je tvoje tendenciozno lupetanje!
ja sna je uvatija na 172,71…..sad moze gore……
Bravo Jasna!!! [lol]
@Alfon…
Nije nagovor…., nije moj milokliz…., da nisi izišao iz PTKM (ili ti je možebitno i ovo preskupo) vjerujem da ne bi pilio grančicu na kojoj sjediš.., bez obzira na "realnu" mogućnost budućeg događanja…, evo ti komad za bešćutno copranje….
Nije nagovor…!!??, baš me zanima da li se na prste mogu nabrojati forumaši koji ne pišu iz uskih osobnih interesa…, ma daj…, pa ajde već jednom zatucite i ono malo dobroga što je ostalo na ZSE…fuj…. [tongue]
ja sam napisao da sam trenutno vani ,a vani sam iz razloga kojega sam i iznosio…moja procijena !Na prošloj krizi sam popušio(skoro) i rekao sam sad je dosta ovaj puta neću.. [thumbsup]
E sad malo o tebi dal si ti i dalje ostao neuk-needuciran, naivan i misliš da nema krize,odnosno da će ista zaobić velesilu Hrvatsku,ili si ti jedan od onih koji su i onda na sve strane pjevali borbene "ide to gore",ala Hrvoje Stojić dok se HYPO nije iskrcao…itd
Jesam.., ja sam ostao i dalje neuk-needuciran i naivan, jednom riječju moron..,
Ehhh…što ćeš ne možemo svi biti poput tebe.., moraš i ti na nekome zarađivati…, dok mi pjevamo naše borbene… [thumbsup]
Uostalom što se brineš i nadolijevaš ulje na vatricu…, ići će to vjerojatno niže, a opet možda će i ići više… i bez tvog i mog piskaranja….
Dokaz kolio je ova dionica važna i koliko će biti profitabilna. Akcija na rušenju cijene je očito "sindicirana". Hanfa nema pojma šta se dogadja, presporo je to za njih…..?
HMM…koliko misliš da je ikome važna ova dionica !?Recimo da postavimo to pitanje kompetentnim osobama na vodećim mjestima u Remetincu Polančecu ili Sanaderu!Više se nikome ne može vjerovati na riječ svi gledaju samo svoje interese,došlo je vrijeme da doslovno gaze i otimaju…
Glede profitabilnosti sjeti se INE kad je u vrijeme krize roknula na cca 950 kn …Kad je kriza prodaju se i gače,fundamenti su u drugom planu takodj.zarada i profit .Ukrizi je borba za svakog radnika i preživljavanje firme,,,i nažalost naša budučnost
Ako samo jedan iz top 10 krene u rasprodaju(sjetimo se HYPO 2008/09) …da bi pokrio gubitke npr.u građevinarima bit će plača !
[/quote]
koji si ti lik.
a bome i lažljivac [lol]
a šta ako neko iz top 10 počne kupovat, budući je i kupovao AZ nedavno, a mislim da će opet.
i nije prodavao Hypo već neki skrbnički račun u Hypo banci iza kojeg ko zna ko je bio.
[/quote]
koji si ti lik.
a bome i lažljivac [lol]
a šta ako neko iz top 10 počne kupovat, budući je i kupovao AZ nedavno, a mislim da će opet.
i nije prodavao Hypo već neki skrbnički račun u Hypo banci iza kojeg ko zna ko je bio.
[/quote]
ne znam tko će ti kupovat ,ali znam tko bi mogao biti potencijalni prodavač,ne brini imaju samo cca 400,000 komada [thumbsup]
http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Bank-of-China-stopirala-trgovanje-sa-Societe-Generale
Bože moj kakve gluposti…., ne znam što imaju u glavi ovi koji su ti dali 100-tku …
Dionice su u vlasništvu OMF-ova i jednog dobrovoljnog, a Societe Generale SB je je banka skrbnik, ne vlasnik, nego skrbnik…
…[bye] pameti…
Bože moj kakve gluposti…., ne znam što imaju u glavi ovi koji su ti dali 100-tku …
Dionice su u vlasništvu OMF-ova i jednog dobrovoljnog, a Societe Generale SB je je banka skrbnik, ne vlasnik, nego skrbnik…
…[bye] pameti…
ahaa,sad sam shvatio-primjer- štediša vlasnik novčanih sredstava koje je uložio prije par godina u Ljubljansku banku ima sada skrbnika na papiru ,a fige u đepovima …baš lijepo
sappy teško je ljudima objasnit u detalje ovakve bombastične vijesti koje ne pišemo ni ti ni ja ,međutim one su činjenice koje itekako utiću na smijer kretanja dionica…
OMF-AZ uskoro bi mogao pjevat onu Joletovu pjesmu -Ajooj,ajooj…
to je samo moje razmišljanje …
[thumbsup]
Da se podsjetimo:
PETROKEMIJA D.D./REDOVNA DIONICA PTKM-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA 869.396 26,02 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. REPUBLIKA HRVATSKA 822.346 24,61 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 184.883 5,53 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 160.549 4,81 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 148.064 4,43 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
6. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 95.273 2,85 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. BAKIĆ NENAD 89.345 2,67 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ PROFIT DOBROVOLJNI MIROVINSKI FOND 72.462 2,17 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
9. PBZ D.D. 50.505 1,51 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. PBZ D.D. 27.106 0,81 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 75,42
…[bye] pameti…
ahaa,sad sam shvatio-primjer- štediša vlasnik novčanih sredstava koje je uložio prije par godina u Ljubljansku banku ima sada skrbnika na papiru ,a fige u đepovima …baš lijepo
sappy teško je ljudima objasnit u detalje ovakve bombastične vijesti koje ne pišemo ni ti ni ja ,međutim one su činjenice koje itekako utiću na smijer kretanja dionica…
OMF-AZ uskoro bi mogao pjevat onu Joletovu pjesmu -Ajooj,ajooj…
to je samo moje razmišljanje …
[thumbsup]
[/quote]
ovo nije nikakvo razmišljanje nego bezočno laganje.
jer ti konstanto lažeš.
ne znam kako moderatori puštaju tvoje postove, ali to već ide njima na čast.
a širnje lažnih informacija sa namjerom uznemiravanja građana je kažnjivo djelo