PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolege nemojte se toliko uzbuđivati zbog ovih vijesti.
Ovo je samo priprema terena za daljnje radnje koje će vrlo brzo početi.

Opet vam kažem, ponavljam i stojim iza toga, sve što se ovdje radi radi se sa namjerom kao i na nekoliko drugih dionica. PTKM neće odletjeti u zrak, još ne u svakom slučaju, može samo cijena [smiley2].

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

A tko kupuje?????

nakon ovakvih vijesti, pad od 2,8% mi se bas i ne cini ko neka uzbuna… pogotovo kad se naslo KUPACA za 4 mil. kuna do sada… slazem se da je ovaj scenarij kriminalan, kao i na puno drugih dionica ovih dana, ali bilo je i za ocekivati da ce period priljeva novca od Plive biti jedan od, ako ne i najprljaviji period na nasoj burzi do sada…
mnogi su ocekivali (i na ovom forumu) da ce doci 25.10. i da ce sve procvjetati… pa nisu fondovi tu da bi nas darivali…

Sretno svima!

“Please, God, Just One More Bubble.”

davorine , nije to ništa novo ovo je rascjep , između plive i ine , a osim toga se , i očekivao pad likvidnosti , našega tržišta , budući je napuhano,i to jako.

a što se tiše vašega posta iznad , te da su to vaše pretpostavke trebali ste navesti kada ste i napisali one postove , jer sada se pokazalo a i forumaši su vidjeli da ste sklon agresivno nastupati i podržavati mišljenja , koja niti ste provjerili, niti , znate što znače ,več ih prihatite ,
jer neznate napraviti svoje

ali sada imam posla
pa vas pozdravim

A tko kupuje?????

oni koji bolje čitaju financijske izvještaje

He who overcomes others is strong, but he who overcomes himself is mighty.

Bilo u Vijestima u 14.20h na HTV-u da će Petrokemija propasti i da neće biti sjetve na godinu, a ako bude uvoziti će se ili iz Srbije ili Ukrajine!!!!!!!!![smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]

Ma daj ne pričaj priče!
A fondovi kupuju i samo neka kupuju na ovoj razini, jer da su htjeli, mogli su to srušiti i na 189-190 koliko je paničara danas izašlo iz ovoga.

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

struja: ” A tko kupuje????? ” oni koji bolje čitaju financijske izvještaje

Možeš li nam ga ti protumačiti. Što si to dobro vidio u izvješću.

Pozdrav

1. Kratkoročne dugove su zamijenili dugoročnima
2. Imali su veću ljetnu proizvodnju pa je logično da imaju i veće troškove proizvodnje, što je utjecalo na veće kvartalne rashode
3. Rast zaliha po nižim troškovima proizvodnje
4. U sljedećem kvartalu kad bude manja proizvodnja, a slična prodaja, financijski rezultat će biti bolji, jer će se prodavat zalihe
5.Očekuje se povećanje cijene gotovih proizvoda za 15% [smiley1]

He who overcomes others is strong, but he who overcomes himself is mighty.

Mislim da nam svima promiče dosta izgledna privatizacija za koju je sudeći prema glasinama dosta zainteresiranih. Ako je novi BV 270 mislim da država kao vlasnik neće skontirati ovu cifru. Tržište postoji, plin postoji, višak radnika i zastarjela tehnologija također. No ovo je prilično prljava proizvodnja pa bi ju puno bogatijih država rado vidjelo u našem nego u svom dvorištu. Sve u svemu ne treba paničariti. [smiley2]

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."

Riješiti se viška ljudi je najmanji problem – ionako imaju ljudi koji kao u bivšem sistemu dobiše posao preko veze i uglavnom vegetiraju.

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Riješiti se viška ljudi je najmanji problem – ionako imaju ljudi koji kao u bivšem sistemu dobiše posao preko veze i uglavnom vegetiraju.

A da pogledaš malo Zakon o radu pa ćeš vidjeti da to i nije tako jednostavno.
Posao preko veze? Pa svi smo mi Ivo Lončar…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

New Report

Close