kakva bespotrebna panika bože dragi …
ovo može samo još niže, ali lijepo sam vas upozoravo, na vrijeme na 200 Kuna [sealed]
Ah kolega Lorise, morate i vi jedanput biti u pravu ili dvaput, isto kao i pokvareni sat ^_^.
lagano se vračamo prema gore …dosta je bilo rasprodaje …mislim da je to bilo to da neće niže danas..
nego je li ti i danas do zayebancije!? [thumbsup]
no no, kolega, likovanje je znak slabosti karaktera. Samo da znate, lopta je okrugla ili može i ova: utakmica traje do posljednjeg sučevog zvižduka, [tongue].
Pozdrav svim imaocima PTKM a hvala i zbogom današnjim prodavačima.
ovo može samo još niže, ali lijepo sam vas upozoravo, na vrijeme na 200 Kuna [sealed]
a to sigurno ima veze sa tvojom TA ili?
pametnjakovića na sve strane koliko ti srce želi
kakva bespotrebna panika bože dragi …
Kad već spominješ "Boga"….hm ako nisi znao ima ih dobrih i zlih…
predpostavka je da mi trenutno štujemo krive ,odnosno naše manipulatore,koji se kriju u osobama mnogih moćnika koji upravljaju svijetom.
To su klonovi bez osiječaja,ljudi bez duše….pozicionirani na svim vodećim mjestima…često povezani s šizofreničarima…
Kako objasnit silno bogastvo i megalomanstvo s jedne strane i sirotinju koja još i danas umire od gladi!?NIKAKO,jer je ovih 20% nadjačalo -ponizilo i uvijerilo masu da je moderno robovlasničko društvo jedina alternativa.
Manipulacija medijima je toliko moćna da će nas uskoro uvjerit i da je kupanje u vlastitom dreku dobro za zdravlje…!Nakon toga javi se dva tri budalaša koji su to isprobali i evo ti biznis …
Riješenje je bitI SVIJESTAN,prvo istražit tko sam zapravo ja ,a zatim i tko su "ljudi" oko mene…
mogu li imat povjerenja u sve te ljude…ONDA ČEŠ I SHVATIT ZAŠTO BURZA PADA,ODNOSNO ZAŠTO NEKI UVIJEK PLAČAJU ČLANARINU,A NEKI NIKAD!
itd.itd.
Ulaganje u znanje,otvarat će ti sva vrata …pa tako i ovdje na PTKM
Sretno
[thumbsup]
no no, kolega, likovanje je znak slabosti karaktera. Samo da znate, lopta je okrugla ili može i ova: utakmica traje do posljednjeg sučevog zvižduka, [tongue].
Pozdrav svim imaocima PTKM a hvala i zbogom današnjim prodavačima.
[/quote]
svakako ,al ako smo primili gol,treba to podnjet muški … [thumbsup]
a to sigurno ima veze sa tvojom TA ili?
pametnjakovića na sve strane koliko ti srce želi
[/quote]
Nego maknuo sam PTKM sa svoje gledalice pa možete li napisati kako stoji dionica ?????
Kad već spominješ "Boga"….hm ako nisi znao ima ih dobrih i zlih…
predpostavka je da mi trenutno štujemo krive ,odnosno naše manipulatore,koji se kriju u osobama mnogih moćnika koji upravljaju svijetom.
To su klonovi bez osiječaja,ljudi bez duše….pozicionirani na svim vodećim mjestima…često povezani s šizofreničarima…
Kako objasnit silno bogastvo i megalomanstvo s jedne strane i sirotinju koja još i danas umire od gladi!?NIKAKO,jer je ovih 20% nadjačalo -ponizilo i uvijerilo masu da je moderno robovlasničko društvo jedina alternativa.
Manipulacija medijima je toliko moćna da će nas uskoro uvjerit i da je kupanje u vlastitom dreku dobro za zdravlje…!Nakon toga javi se dva tri budalaša koji su to isprobali i evo ti biznis …
Riješenje je bitI SVIJESTAN,prvo istražit tko sam zapravo ja ,a zatim i tko su "ljudi" oko mene…
mogu li imat povjerenja u sve te ljude…ONDA ČEŠ I SHVATIT ZAŠTO BURZA PADA,ODNOSNO ZAŠTO NEKI UVIJEK PLAČAJU ČLANARINU,A NEKI NIKAD!
itd.itd.
Ulaganje u znanje,otvarat će ti sva vrata …pa tako i ovdje na PTKM
Sretno
[thumbsup]
[/quote]
Očigledno me nisi shvatio jer tvoj post nema apsolutno nikakve veze sa mojim komentarom, pogotovo u kontekstu u kojem je napisan.
vidim da se ovdje ne moze nista pametno i iskreno napisat, ostali su samo drukovi i drukađije.
u svakog 6 oči u strahu [lol] zato ni ne pišem ni ne čitam…
doduše nisam skužio jel druk na gore, ili na dolje?
nego, sutra će vam ovo past opet, kako sam i najavio, bez obzira što sam kupio i što ću još kupovati.
pisali mi tu, ne pisali, ovo će po svom.
aj vidimo se poslije izvješća na 180, tamo ću se ozbiljnije ukrcat, a morti bude i jeftinije
[thumbsup]
Dva dana prije FI si počeo pisati na ovoj temi. Drukaš za pad da bi jeftinije dokupio. Stvarno si proziran!!! [lol]
[/quote]
Evo kako to rješava KOC iz sigurne fotelje na moj PM !