bježi, bježi, ali naće će tebe teta Hanfa!! [bye]
a onda usporedba transakcija, pa koliko nickova imaš, pa porijeklo imovine, pa jesi li platio PDV od firme, pa doprinose, a spomeničku rentu [tongue]
…zaboravio si navesti partijsku (stranačku) članarinu !
@Stalker
To je u biti što se ovdje ,u konačnici, i čeka.
Država će htjela to ili nehjela morati prodati svoje udjele.E sad, tu ima mala diskrepanca što bi oni voljeli prodati Ništa d.d. po nekoj dobroj cijeni ,a to neće ići.Tako da očekujem da će se ponovo aktualizirati prodaja Petrokemije,ali i ĐĐ,Dioki.Preko Yare ionako trguju,tako da je ona moj tip za budućnost.
ovo je cisti buy signal u kojem je vrlo bitna cijena gnoja na svjetskom trzististu ovaj kvartal za sad se dobro drzimo oko 500dolara u odnosu na prosijek od 425dolara prosloga q2 a privatizacija je po meni bliza nego sto mi mislimo za mjesec je dana gotova turisticka sezona a dugovi pregolemi i slovenija koja je konzervativna sto se tice privatizecije danas je kapitilurilara a i nasa ce vlada jer drugo nemaju kapital je jednostavno preskup
Ovo je najbolja vijest za PTKM danas….
Vlada Molu: Analizirajte Inu, a dotad se suzdržimo od stjecanja dionica
2. kolovoza 2011 15:06
Vjerojatno se i Vlada ulovila za glavu kada je vidjela 1H Ine – takve zarade nema niti jedna naftna kompanija u svijetu. Strašan novac se izvlači iz gospodarstva putem Ine!
Slijede – nadam se – izmjene u dioničkom Ugovoru i – nadam se – niže cijene plina!
Gluposti. Zarade Ine su napokon normalne, baš onakve "kakve bi i trebale biti".
Jedina žalost u svemu tome je što dioničari Ine nisu normalne domaće osobe nego strana pravna osoba i Država. Da je Ina u rukama dioničara građana RH, pa bili bismo sretni što su zarade napkon normalne, i držali bi fige za to da zarade s vremenom i dugoročno budu što bolje.
Svrha kompanija je da zarađuju svojim vlasnicima. A dužnost čestitih ljudi je biti vlasnicima tih kompanija.
Jedina žalost u svemu tome je što dioničari Ine nisu normalne domaće osobe nego strana pravna osoba i Država. Da je Ina u rukama dioničara građana RH, pa bili bismo sretni što su zarade napkon normalne, i držali bi fige za to da zarade s vremenom i dugoročno budu što bolje.
Svrha kompanija je da zarađuju svojim vlasnicima. A dužnost čestitih ljudi je biti vlasnicima tih kompanija.
ma o čemu ti pričaš!?! INA plaća minimalne naknade za naftu i plin koje crpi u HR, a onda to preskpo prodaje po inozemnim rekordnim cijenama osiromašenom HR gospodarstvu i građanima! to je obična pljačka! ja od ove godine benzin i lož ulje kupujem bilo gdje samo ne kod INE, ne dam da me više pljačkaju!!!!
Neki su čestito govorili koliko je ina važna i koliko vrijedi ali,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
http://www.nacional.hr/clanak/47299/pocetna-cijena-dionica-ine-4000-kuna
Daa li je tko od vas vidio nalog od tisuću i nešto kom na bidu? Cijelo vrijeme pratim gledalicu i kod mene se nije ništa vidjelo.
Ova kompanija s potpisom novog dobavljača plina vrijedi iznad 500 Kn……
Ovo nije nagovor na kupnju niti prodaju…….
@BigBoss
Glupo je bacati bilo kakve brojke.Idem napisati jednu malu prijavicu da se istraži današnja kupovina-prodaja [angry]
@BigBoss
Glupo je bacati bilo kakve brojke.Idem napisati jednu malu prijavicu da se istraži današnja kupovina-prodaja [angry]
…glede transakcije…-sve regularno..!.Inače več nekoliko dana ovdje vidimo diskretno iskrcavanje,žao mi je što se neki prave pametni i ne žele priznat tu činjenicu