Promet od 3.313.563,56 kuna uz pad više od 2% ne govori mi ništa dobro.
Bit će dobro ako to ovih dana ostane tu iznad 200 obzirom da je ovo danas sasvim sigurno poljuljalo optimizam malenih. Ja sam još unutra, ali nakon ovog ne mislim još dugo, samo da bar nešto izvučem na nekih 220+ a ranije sam bio pri tome da namjerno ne dam nalog prije 300. Sad je jasno svakome da to neće ni na 250 ohoho dugo.
Mislim da je hakela privremeno zbanan na ovoj temi, i jedino zato se ne javlja. Rekao bih da je ovo i njega iznenadilo…
odi ti van odavde i prije 220 , nema ništa od ove dionice , pogledaj pomet samo sve ti je jasno onda.
sjecam se da sam jednom procitao , jedan negov post nakojemu tvrdi da j polarodbine , navukao u petrokemiju, e pa sada je valjda , trči od jednog do drugog, i tjera ih da prodaju ptkm
Znam da ništa od toga više, ali do 210-220 će valjda doći za koji dan; ne zaboravi da i sada netko ovo kupuje. A takav paničar nisam da ju danas dajem budzašto.
Ovo je takva namještaljka da to ne da graniči s kriminalom nego to i jest!… sramota. Pojeo vuk magare! [smiley3]
Upravo zbog špekulanata će i cijena rasti više i padati. Tko ima strpljenja neka čeka, tko nema neka ne čeka. [smiley2]
“davorine” ti od velikog optimista ispao glavni pesimist – što te muči…, dokupljuješ ili si utopio pa kaniš ponovo ulaziti…
Ovo je takva namještaljka da to ne da graniči s kriminalom nego i jest… sramota.
a čuj teko je sada govoriti što je i što nije , dali je namještaljka ili nije ,na temelju , par informacija , i na temelju jakoga subjetivnoga mišljenja,ljudi koji imaju tu dionicu.
čekaj ti davorine čekaj , čekaj i cifre koje si prošli tjedan navodio, valjda će na te cifre radi špekulanata. jelda
a čuj teko je sada govoriti što je i što nije , dali je namještaljka ili nije ,na temelju , par informacija , i na temelju jakoga subjetivnoga mišljenja,ljudi koji imaju tu dionicu. čekaj ti davorine čekaj , čekaj i cifre koje si prošli tjedan navodio, valjda će na te cifre radi špekulanata. jelda
Opet, pi.diš.
“davorine” ti od velikog optimista ispao glavni pesimist – što te muči…, dokupljuješ ili si utopio pa kaniš ponovo ulaziti…
Sve je trenutno, možda sutra bude bolje.
Upravo objavili na vijestima.
Petrokemija povecava cijene mineralnih gnojiva za 15%.
A ako cijena plina bude 1 kunu ocekuju gubitak od 150 mil. kuna.[smiley9]
Mislim da je pola – pola, sudeći po komentarima trgovanja, koji se nekim čudom nalaze na temi PTKM?