PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što više reći,već je sve rečeno osim: Kad će taj peee..tak… da te plusiće vidim, vidim ja[proud]

"It's gonna be legen ... wait for it ... dary!!!"

Da, kad dolaze rezultati s obzirom da je 31.7. nedelja? Petak ili ponedeljak?

petak

petak
[/quote]

… da ali ne crni ! [wink]

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Rezultati će nesumnjivo biti dobri. A za dionicu se već danas vidi u kojemu će smjeru.

ja se nadam da će biti bilo kakav plus, jer to bi značilo da smo konačno povezali 2 pozitivna kvartala i to bi bilo ono što NB kaze gamechanger.mislim da je on to dobro prepoznao.iako, po mojim proracunima ni minus od 5-10mil nije strasno.
tehnološki, ne stoji loše, dugoročno joj je otvoren put za prema 300kn.kakve će biti dnevne i tjedne fluktuacije, ne znam.
indikativno je što se ne želi dizati cijena.čim nestane aska i cijeli bid se makne, ali jučer kad se pojavilo 3000 kom na asku odmah je pometeno.na sceni je pametna akumulacija

ne bi me čudio scenarij INE da kad stranci pokupuju, da se onda naši mirovinci sjete da bi i oni mogli povećati pozicije, ali tamo na 400-500kn, jer sad ipak nije zanimljiva.ono što se plaća jeftino nikad se dovoljno ne cijeni u životu. [thumbsup]

Frankly my dear, I don't give a damn!

Najveći industrijski potrošači, kutinska Petrokemija i HEP, moraju imati nižu cijenu

http://www.hanfa.hr/izdavatelji/HR/ostale_propisane/1141/2011-07-20-8635.pdf

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

Za ovaj kvartal ovdje očekujem rezultat oko nule.
U slučaju da bude plus, to bi za mene bilo vrlo pozitivno i obecavajuce, a ptkm bi tada mogla postati jedna od tvrtki koju bih razmatrao kao opciju za dugorocno investiranje.

posjedujem ptkm i ovaj post nije nagovor niti na kupnju niti na prodaju niti na bavljenje dionicama

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Eh, kad bi nam se ovih dana Jadranka ponovo došla poslikat u Kutinu [smiley].

Male transakcije danas (i sutra vjerojatno) sa pokušajima "odvlačenja" cijene ukazuju da je izvješže 1H-11 procurilo pa da se ušičari nešto. No….kao da baš i neide. Ipak da pričekamo još ta dva dana!

marcello

realno, očekujem oko nule, 5 plusa ili 5 minusa nije važno.
iznad 10 minusa je katastrofa, sve ću potući i više me PTKM ne zanima, a sve iznad 10mil plusa je FANTASTIČAN uspjeh!
vidjet ćemo u petak.

meni je danas upalo malo.očekujem minus na izvješću i onda krećem u ozbiljnije skupljanje.
neka mi dioničari ne zamjere ali nadam se opet kupovati i po 180kn.
mislim da ću dugoročno profitirati zbog rješevanja situacije sa plinom i eventualne privatizacije.možda urede mladu za prodaju, što će reći da bi u budućnosti moglo biti poslovanja sa dobrom dobiti, pa bi i cijena kako NB kaže mogla otići nekoliko puta UP.
dakle pucam na radikalno poboljšanje poslovanja i moguću privatizaciju.
to značajno poboljšanje poslovanja nije upitno, pitanje je samo koliko će proći vremena i di će biti dionica.

prodao sam zadnji HT pa ću malo špekulirati ovdje. [smiley]

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

New Report

Close