PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pojačan iskrcaj iz PTKM! netko nešto zna???? [undecid]

kakvo izvješće očekuju forumaši?
Dajte malo svoja viđenja..
[/quote]
Da netko nešto loše zna već bi otišlo 100 radnickih i ostalih a ne samo 5-6.
Ja očekujem pozitivu veću od 10 milja,od 1 kvartala cijena gnojiva vani je samo rasla, a plin ista cijena, ako uzmemo u obzir da najviše izvoze vanka, zna se…
A sad ovo povečanje cijene INE igra od 7 do 10 mjeseca kad se potpisuju i novi ugovori za dobavljača.
Petrokemija se registrirala kao i dobavljač pa bi moglo biti zanimljivo…
[cool]

"It's gonna be legen ... wait for it ... dary!!!"

Sumnjam da je nešto jak iskrcaj odnsono po mom mišljenju događa se nešto zanimljivo
– generalno mali investitori nemaju para, a velika većina formuaša se koncentrirala na dionice tipa DDJH, ADPL, PTKM i još neke prateći trend koji je prisutan na burzi već neko vrijeme
– budući da je besparica i novih investitora nema (dokaz je mala likvidnost na burzi) mali igrači nisu u mogućnosti održati postojeću cijenu ili je nastaviti dizati bez potpore velikih (u provom redu mislim institucionalnih)

To je moje mišljenje i nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica , a osobno imam interes da dionica ptkm-r-a raste.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Sumnjam da je nešto jak iskrcaj odnsono po mom mišljenju događqa se nešto zanimljivo
– generalno mali investitori nemaju para, a velika većina formuaša se koncentrirala na dionice tipa DDJH, ADPL, PTKM i još neke prateći trend koji je prisutan na burzi već neko vrijeme
– budući da je besparica i novih investitora nema (dokaz je mala likvidnost na burzi) mali igrači nisu u mogućnosti održati postojeću cijenu ili je nastaviti dizati bez potpore velikih (u provom redu mislim institucionalnih)

To je moje mišljenje i nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica , a osobno imam interes da dionica ptkm-r-a raste.

[/quote]

Ukratko, po vama je trenutno više onih koji žele prodati na ovim razinama nego kupiti.
Hvala!

Moji postovi nisu poziv niti na kupnju niti na prodaju dionica, niti na bavljenje dionicama, niti su investicijski savjeti

za tri je tjedna izvjestaj pa ovakve manipulacije su ocekivane ovo je zdrava korekcija i nista vise po mome jednostavno kolicina dionica je pre mala da bi mogli pricati o negativnom Q2 tj.da neko nesto zna a kako vidim top 10kupujem bar u ovom kvartalu a oni bi sigurno znali

Nemam pojma šta se dešava, samo znam da sam danas dokupio 300tinjak komada. Lijepo je ispod 200 kupovati. [thumbsup]

P.S. kupnja se skupila nešto na 192-193

193,01 20
193,00 135
192,65 82
192,60 40
192,54 300
192,51 20
192,34 276
192,30 34
192,08 10
192,06 38
192,03 120
192,01 15

A i ti si isto našao gdje češ vrijeme gubiti. Bolje da si otišao na seminar o razmnožavanju jednojajčanih algi, nego na BRA

Meni niti jedna korekcija nije zdrava ako posjedujem dionicu.
čisto me zanima kakva su vaša očekivanja. osobno bi me mali plus do nule zadovoljilo.
Ipak ovdje treba pričekati da istekne ugovor s Inom i vidjeti što će onda biti.

Moji postovi nisu poziv niti na kupnju niti na prodaju dionica, niti na bavljenje dionicama, niti su investicijski savjeti

pa dobro kad si toliko zagrizao Q1 prosijecna cijena gnoja u kvartalu 375dolara dobit 40mil kn
Q2 prosijecna cijena gnoja 425dolara ali poskupljeneje plina od 10pct dobit negdje oko 10mil kn
Q3 za sad je cijena oko 480dolara i takva su predvidjenja za ovaj mjesec sad kako ce biti za kvartal neznam

Sumnjam da je nešto jak iskrcaj odnsono po mom mišljenju događqa se nešto zanimljivo

[/quote]

Ukratko, po vama je trenutno više onih koji žele prodati na ovim razinama nego kupiti.
Hvala!

[/quote]

Po meni izlazi manji broj malih dioničara sa manjom količinom dionica koji u konačnici neće značajnije utjecati na kretanje cijene u budućnosti.
Ostali mali dioničari čekaju rast cijene.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

tu bi se slozio sa kolegom Goranom ipak ce prsuditi Q2 tek tada ocekujem reakciju velikih a do onda ce isti navlaciti na prodaju jer su mali nestrpljivi i neznaju kamo

[Ostali mali dioničari čekaju rast cijene.

Ili kako bi moreplovci rekli: čekamo povoljni vjetar!

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

http://trzistakapitala.wordpress.com/2011/07/07/buy-in-may-and-go-away/#comment-5507

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Ne brinite, ne padamo zbog špekulacija da FI neće biti dobar nego padamo kao i sve u svijetu zbog Italije.

New Report

Close