PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja lagano skupljam,sad je vrijeme kupovine,cijela burza u crvenom… al neće zauvijek… [wink]
nije mi jasno tko to maže jedinice a samo iznosite važeče podatke, evo da popravim malo…

"It's gonna be legen ... wait for it ... dary!!!"

Stvari su ovdje više nego dobre. Dnevni tempo prodaje gnoja je preko 4000 tona i mogli bi se približiti 400 000 prodanih tona u kvartalu. Prihod blizu 900 milja kuna. To je već respektabilno poslovanje i to će se daleko čuti. Koliko daleko saznati ćemo uskoro.

To je otprilike moj izračun od 370-380 000 tona tijekom kvartala, ima 91 dan, da je prosjek 4066 tona dnevno…………

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Koliko je bio prosli kvartal?

probilo je ali nije otišlo gore,,,znači idemo dolje …

nešto si rekao!? [sealed]
[/quote]
nešto sam rekao i jesam li bio u pravu…????
do daljnjega je tako a kasnije up…

Trt mrt dosta je rasla, kratkoročne analize pokazuju da sljedeći tjedan možda može i do 200kn ali može i ostat na ovim razinama 185-193kn.
Ovo zadne čini mi se vjerojatnijim.
Ne vjerujem u spuštanje na i ispod 180kn.

svaka čast na prognozama imaš stotku..

tatazakon…ajd ne moj molim te…istian je da ako cijena pada nema prometa ni prodaje…da ako hoces sakupit nesto moraš platiti i ići po asku…

sve priče su uzaludne…

je li to danas bilo pa asku Bolder?

[/quote]
[/quote]
da bih riječ rekao… [sealed] cijela burza je u padu… a svi znamo da će ovo čudo nakon polugodišta biti hit…

"It's gonna be legen ... wait for it ... dary!!!"

tu se obojica slažemo…i ja sam da bude čudo…jedva čekam..
[/quote]
[/quote]
da bih riječ rekao… [sealed] cijela burza je u padu… a svi znamo da će ovo čudo nakon polugodišta biti hit…
[/quote]

PETROKEMIJA D.D./REDOVNA DIONICA PTKM-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA 869.396 26,02 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. REPUBLIKA HRVATSKA 822.346 24,61 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 184.883 5,53 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 160.549 4,81 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 137.572 4,12 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
6. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 95.273 2,85 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. BA KIĆ NENAD 80.050 2,40 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA +50
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ PROFIT DOBROVOLJNI MIROVINSKI FOND 61.872 1,85 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
9. PBZ D.D. 50.505 1,51 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 28.400 0,85 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
Ukupno: 74,55

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

tatazakon…ajd ne moj molim te…istian je da ako cijena pada nema prometa ni prodaje…da ako hoces sakupit nesto moraš platiti i ići po asku…

sve priče su uzaludne…

je li to danas bilo pa asku Bolder?
[/quote]

apsolutno nevažno…uvijek se nađe neki koji su kratkoročni i riješavaju se dionica…kupnja neće da podigne letvicu jer je bolje u tišini skupljati (što se i radi)….povijesno gledajući, PTKM je uvijek imala najbolji 3. i 4. kvartal… iduće godine neće se morati raditi remont u prvom mjesecu a plin će biti jeftiniji…puno prostora za uštede…radnici će biti na godišnjem (ili đabaleskarenju) ljeti a ne zimi…

pa onda nemoj pričati u moje ime da moram kupiti po bidu kada se ne mora i lijepo se to vidjelo jučer…nitko nije ni rekao da neće u skoroj budučnosti gore…ja sam iznio samo svoje mišljemje da sada pada..

pogled kroz prozor…. [cool] [cool] [cool]
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
poslovanje firme sve bolje….TA-sugerira kupovni signal.. [thumbsup]
trenutno se veći kupac usidrio s par većih naloga na prodaji i lovi sitne ribice…mislim da će ljestvicu dizat vrlo brzzzooo

POKRET OTPORA

New Report

Close