PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Rogers said he is “short” emerging markets and U.S. technology stocks and that prices will rise in agricultural commodities as world shortages intensify.
http://www.bloomberg.com/news/2011-06-10/dollar-bear-rogers-say-he-s-buying-greenback-as-others-shun-it-tom-keene.html

@ stalker i tvrtko

nitko ništa ne komentira jer nema potrebe. Ja im svoje prodajem oko 500-600 kuna…budem vidio…nigdje se ne žurim…

… onda si i ti dobar prodaćeš im u pola cijene i kod tebe će biti sezonsko sniženje cijena!
[/quote]

prodao bih na 500kn ako bi mi trebao KEŠ…za tipa gradit kuću i slično…u suprotnom ne…jer mislim da ovo treba biti nova dividendna dionica tipa HT…

Imam nove poglede za ptkm..

[lol] nek ti se pozlati pogled vec u ponedjeljak pajdo…

"It's gonna be legen ... wait for it ... dary!!!"

Rogers said he is “short” emerging markets and U.S. technology stocks and that prices will rise in agricultural commodities as world shortages intensify.
http://www.bloomberg.com/news/2011-06-10/dollar-bear-rogers-say-he-s-buying-greenback-as-others-shun-it-tom-keene.html

Ovo zahtijeva dopunu!
Short U.S. technology stocks except Apple Inc. 🙂 A ovo zadnje unatoč tome što je imalo rast kao kakav nitko drugi… tj. važno za ove naše špekulante u smislu "kad je nešto puno raslo, to NE znači da neće i još" 😀

Svaku dionicu treba gledati jednu po jednu, a ne tako sumarno: sve rasti ili sve padati, nikada nije "sve isto".

Na ovoj dionici imamo više gamechangera u što jačoj valuaciji cijene ptkm
1. Rastuća cijena gnojiva na svjetskom tržištu
2.Bliži se rok izbora novog plinskog dobavljača, prvi put imamo izbor, dakle više od jednog ponuđača
3. Ulazak u EU, i prepoznavanje potencijala ove dionice
4. Ameropa kupuje gnojivo od PTKM što je potvrda visoke kvalitete gnojiva
5. i jedan najvažniji gamechanger imamo izjavu od CEO Agriuma gdje otvoreno govori da želi kupiti neko poduzeće na ovome prostoru…..

Ovo nije nagovor na kupnju niti prodaju……..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Na ovoj dionici imamo više gamechangera u što jačoj valuaciji cijene ptkm
1. Rastuća cijena gnojiva na svjetskom tržištu
2.Bliži se rok izbora novog plinskog dobavljača, prvi put imamo izbor, dakle više od jednog ponuđača
3. Ulazak u EU, i prepoznavanje potencijala ove dionice
4. i jedan najvažniji gamechanger imamo izjavu od CEO Agriuma gdje otvoreno govori da želi kupiti neko poduzeće na ovome prostoru…..

Ovo nije nagovor na kupnju niti prodaju……..

obzirom da u svim postovima navodiš samo pozitivne stvari za PTKM, očito da je to nagovor na kupnju, tako da ti taj pokušaj ograđivanja od drukanja djeluje – smiješno [rolleyes]

ne dajmo jeftino dionice, neka ih drugi rasprodaju i ruše cijene!

@lopi(na)
Ajd’ nabaci ti nešto loše za PTKM pa da bude forum "uravnotežen" [smiley]
Prolistaj Ingru….možda dobiješ inspiraciju…..

marcello

Očito nekome od fondova ne odgovara višlja cijena, tako je i na ini bilo, sava je izbacio podatke, ja sam ih obradio, došla ponuda od mola i sada znamo kolika je cijena ine…. Ptkm ima viši potencijal rasta cijene……..
Kada ptkm bude imala tržišne uvjete(a sada ih ima, i ima mogućnost odabira dobavljača plina za sljedeću godine) biti će i valuacija tržišna(koja nije)
Ovo nije nagovor na kupnju niti prodaju……
Ovo je nagovor na držanje dionica….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

A sada… spektakl!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

krenilo je žestoko…ovo je samo špekulacija što ću reći: Ina odnosno Vlada nas je sve zeznula…ako nema prodaje INE da li će jadranka ponuditi Petricu na bubanj? tu će biti daleko manji odjek jer se većina ljudi ne bavi poljoprivredom a to i više nema veze jer nema štopanja cijene….

Pumpanje prije istresanja ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Što se događa, ima li netko povlaštene informacije?

14.04.2008.

New Report

Close