Uprava izmijenjena, jel ima koji "insajder" da pojasni zašto su Nedjeljko Klopček i Zdenka Krstanović "out", a Antonija Perošević-Galović i Nenad Marinović "in".
Mika?
veliko "pospremanje" na 175,00 …..
PTKM-R-A 175,00 1.687 13:12:59
PTKM-R-A 175,00 147 13:12:59
PTKM-R-A 175,04 155 13:12:59
PTKM-R-A 175,05 11 13:12:59
PTKM-R-A 175,05 39 13:10:38
PTKM-R-A 175,09 67 13:10:38
PTKM-R-A 178,00 13 13:09:02
PTKM-R-A 175,00 99 13:05:49
PTKM-R-A 175,02 7 13:05:49
Poštujem svakog investitora, ali prodati 6000 dionica po 175 kuna (vrijednost tvornice od 79 milja eura) ne izgleda mudra odluka. Tko ima tolko dionica nije mu za kruh i zašto ne pričekati još koji tjedan.
možda je neka fondovska poštenjačina prodala ljubavnici kao otpremninu, u svakom slučaju da sam Hanfa kao što nisam, provjerio bih.
Moram dodati da me tvrdnja kolege Mike da je prodaja veća od proizvodnje podsjeća me na travnički sir: njega se naime proizvede 12 tona a proda 15 tona 😉
Uprava izmijenjena, jel ima koji "insajder" da pojasni zašto su Nedjeljko Klopček i Zdenka Krstanović "out", a Antonija Perošević-Galović i Nenad Marinović "in".
Mika?
Klopček je mislim vodio komercijalu i njega očito mjenja Marinović. Ne znam tko je gospodin.
Što se tiče Zdenke Krstanović mislim da je u pitanju umirovljenje. Perošević Galović je jedno vrijeme radila u ptkm, a onda je negdje otišla. Očito da im je dobra kad je vraćaju.
One vijesti koje sam danas objavio su okidač, a svaki veliki pravi investitor može iskoristiti javni interes od velike kompanije koja traži akvizicije na ovome području tako što ju kontaktira……. Pa se može i riješiti dionica, odlično bi bilo kada bi se fondovi udruženo javili….
One vijesti koje sam danas objavio su okidač, a svaki veliki pravi investitor može iskoristiti javni interes od velike kompanije koja traži akvizicije na ovome području tako što ju kontaktira……. Pa se može i riješiti dionica, odlično bi bilo kada bi se fondovi udruženo javili….
Čak ako ne namjeravaju kupiti Petrokemiju ili ako ih u tome svojom nesposobnošću spriječi Vlada RH, ukoliko ne kupe nekoga u okruženju tko bi bio izravna konkurencija PTKM, nakon eventualne akvizicije moći ćemo bolje procijeniti vrijednost PTKM.
WASDE prognozira manjak žitarica u 2011/2012.
U.S. wheat supplies for 2011/12 lowered this month in WASDE report
The United States Department of Agriculture said in its World Agricultural Supply and Demand Estimates report that U.S. wheat supplies for 2011/12 are lowered this month as reduced carryin more than offsets an increase in expected production. Beginning stocks are lowered 30M bushels with a 10M-bushel reduction in imports and a 20M-bushel increase in exports for 2010/11, both based on the pace of shipments to date. All wheat production for 2011/12 is forecast at 2,058M bushels, 15M higher than last month. Global wheat supplies for 2011/12 are projected slightly lower this month as an increase in beginning stocks is more than offset by lower production. World wheat production is projected 5.2M tons lower for 2011/12.
CF Industries, Potash, Mosaic, Agrium higher following WASDE report
http://www.theflyonthewall.com/permalinks/entry.php/CF;POT;MOS;AGUid1442181/CF;POT;MOS;AGU-CF-Industries-Potash-Mosaic-Agrium-higher-following-WASDE-report
Super zatvaranje…. [thumbsup]
vrag je odnio šalu:)
Sa web-stranica PTKM. To već znate ali……
"IZABRANI NOVI ČLANOVI UPRAVE
9. lipanj 2011
Nadzorni odbor Petrokemije d.d. na svojoj je današnjoj sjednici izabrao i imenovao nove članove Uprave tvrtke. To su Tomislav Seletković, koji je i u prethodna tri mandata obavljao dužnost člana Uprave nadležnog za proizvodnju, zatim Antonija Perošević – Galović, članica Uprave nadležna za financije i kontroling, te Nenad Marinović, član Uprave nadležan za komercijalne poslove. Imenovani su na mandat od tri godine. "
Super zatvaranje…. [thumbsup]
sutra bi mogao i ovogodišnji rekord pasti [thumbsup]