Može nečija prognoza, koliko bi do kraja godine bila dionica ptkm uz poz.izvješća i eon kao dobavljač plina…? [cool]
Pozdrav svima!
ozbiljno razamtram prodaju dionica PTKM, a u dioničarskim vodama nemam iskustva pa tražim savijet da li je to pametno sad ili treba pričekati?
Ako ti trebaju novci onda ćeš prodati, jer većina odmah proda, najbolji savjet ti je da sam odlučiš, ja nemam ništa protiv da prodaš, još i navijam da prodaš……. [thumbsup]
Ovo nije nagovor na kupnju niti prodaju, autor teksta posjeduje dionice ptkm………
Pozdrav svima!
ozbiljno razamtram prodaju dionica PTKM, a u dioničarskim vodama nemam iskustva pa tražim savijet da li je to pametno sad ili treba pričekati?
Ako ti trebaju novci onda ćeš prodati, jer većina odmah proda, najbolji savjet ti je da sam odlučiš, ja nemam ništa protiv da prodaš, još i navijam da prodaš……. [thumbsup]
Ovo nije nagovor na kupnju niti prodaju, autor teksta posjeduje dionice ptkm………
[/quote]
Hahhah! hvala na odgovoru!
nije mi hitno ali vidim da cijena raste pa kao i svi zasto nebih više zaradio ako ce cijena rasti! [cool]
koje je vase predvidanje?do koje cijene bi realno mogla ići?
Pomalo u sjeni tržišta, Petrokemija (ZSE:PTKM-R-A) je odradila sjajan tjedan, sa solidnim prometom i cijenom koja ide konstantno u pozitivnom smjeru. Jučerašnja zaključna razina od 175,9 kuna najviša je zaključna vrijednost ovih dionica od 28. listopada prošle godine. Sasvim je sigurno riječ o pozicioniranju investitora pred objavu rezultata za drugi kvartal. Petrokemija je u prvom ovogodišnjem tromjesečju poslovala s neto dobiti od 39,5 milijuna kuna, nasuprot 36,4 milijuna kuna gubitka u istom razdoblju lani. Istodobno je povećala ukupne prihode za 70 posto, na 685,04 milijuna kuna. Porasli su i ukupni rashodi, i to po stopi od 47 posto, te su dosegnuli 645,56 milijuna kuna.
http://www.seebiz.eu/zagrebacka-burza-petrokemija-najjaca-od-28-listopada-2010/ar-4924/
Pozdrav svima!
… prodaj ih i usreći sebe, a pogotovo drugoga ! [thumbsup]
http://www.fertillizerworks.com evo ovo je za sve one koji su mi poslali molbu oko stranica za cijenu gnoja na svjetskom trzistu
mogu ja cekat do sutra na bidu kad se maže po asku
Dečki nemojte ništa prognozirati kratkoročno jer ovo je ipak Petrokemija. Sutra možemo opet na 100 pa če biti kuku lele ubole me pčele. [lol]
Dečki nemojte ništa prognozirati kratkoročno jer ovo je ipak Petrokemija. Sutra možemo opet na 100 pa če biti kuku lele ubole me pčele. [lol]
Možemo prognozirati od 2 mjeseca sljedeće godine kada će ptkm sklopiti novi ugovor za plin…….. a izbor neće biti samo ina…..
… i za onoga koga ubodu pčele to je dobro za zdravlje (u malim količinama), stvara i jača imunitet organizma , još ako oliže med s prstiju aaaaaaaaaajjjjjjjjjojjjjjjjjjjjjjj mmmmmmmmmmmmmmmmmm!