PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma kakva prodaja! Samo čuvat živce!

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Ovo je nenormalno, koji su to probisvjeti i lažljivci.

Govore o 40 milijuna gubitaka na kraju godine, a sad već imaju -85.278.000 i za ovaj kvartal -62.266.000.
Nema šanse, sve su lagali, apsolutno sve.
Sljedeće godine u pozitivi, nemoguće, to je šund ekipa.
Ovo je tako namješteno.

Onaj tko je prodavao u petak i jučer imao je povlaštenu informaciju o stanju i trebalo bi ga kazniti. A jasno je kao dan i zna se kako se može doći do toga tko je prodavao.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Povodom danasnjih rezultata cu u davorinovom stilu priloziti jednu pjesmicu;

Kad nas brod
tone, tone,
na jarbolima,
stojimo mi.

[smiley2][smiley2]

Ali, kako je netko kazao, svaka kriza je prikrivena prilika. Sad treba biti pametan i procjeniti da li je realnost dosla naplatiti dug (jer ptkm je kao firma ocajna), ili jos ima prostora za zatvarati oci i hvatati valove kad fondovi napuhuju cijenu. [smiley2]

Ako još malo padne rasprodaču portfelj, uzet margin i postati 100% PTKM-aš.[smiley2]

O tome sam jučer napisao gosp. Davorin!!!! UPRAVO O TOME!!!!!! O tome sam pisao!

Povodom danasnjih rezultata cu u davorinovom stilu priloziti jednu pjesmicu; Kad nas brod tone, tone, na jarbolima, stojimo mi. [smiley2][smiley2] Ali, kako je netko kazao, svaka kriza je prikrivena prilika. Sad treba biti pametan i procjeniti da li je realnost dosla naplatiti dug (jer ptkm je kao firma ocajna), ili jos ima prostora za zatvarati oci i hvatati valove kad fondovi napuhuju cijenu. [smiley2]

Sve je u redu, možeš ti pjevati pjesmuljke, ali je očito da se radi o nečem o čemu nisu prije pisali. Takav pad nitko nije očekivao, takvu bilancu još manje, pogotovo ako se uzme da se radi o ljetnom kvartalu.
Mesarić je samo karika, a ovo je došlo vjerojatno iz Vlade da se stanje prikaže lošijim nego što je, kako bi se kasnije moglo reći da je ova Vlada napravila nakon otpisa duga nešto jako dobro.

O tome sam jučer napisao gosp. Davorin!!!! UPRAVO O TOME!!!!!! O tome sam pisao!

O čemu ste vi pisali gospon struja?

Povodom danasnjih rezultata cu u davorinovom stilu priloziti jednu pjesmicu;

Kad nas brod
tone, tone,
na jarbolima,
stojimo mi.

[smiley2][smiley2]

Ali, kako je netko kazao, svaka kriza je prikrivena prilika
. Sad treba biti pametan i procjeniti da li je realnost dosla naplatiti dug (jer ptkm je kao firma ocajna), ili jos ima prostora za zatvarati oci i hvatati valove kad fondovi napuhuju cijenu. [smiley2]

Potpisujem boldano..

[smiley2]

dragi kolege pa nemojte sad biti povođeni vlastitim emocijama, nažalost istina je takva i to je opće poznata stvar da je PTKM dugogodišnji gubitaš i da se sa jednim jednokratnim otpisom ne može promjeniti poslovanje u superpozitivu. Pa PTKM je valjda još otkad je osnovana imala problema sa rentabilnim poslovanjem samo to u bivšem sustavu nikome nije bilo previše važno, ali danas kada preba funkcionirati prema tržišnim načelima stvar postaje jako bitna i naravno da je najava o poskupljenju osnovnog energenta još dodatno utjecala na ionako loše izvješće.

strpljen - spašen![color=blue][/color]

jel mislite da će ići ispod 200kn ?

dragi kolege pa nemojte sad biti povođeni vlastitim emocijama, nažalost istina je takva i to je opće poznata stvar da je PTKM dugogodišnji gubitaš i da se sa jednim jednokratnim otpisom ne može promjeniti poslovanje u superpozitivu. Pa PTKM je valjda još otkad je osnovana imala problema sa rentabilnim poslovanjem samo to u bivšem sustavu nikome nije bilo previše važno, ali danas kada preba funkcionirati prema tržišnim načelima stvar postaje jako bitna i naravno da je najava o poskupljenju osnovnog energenta još dodatno utjecala na ionako loše izvješće.

Ma u redu je to, ali je prosto nemoguće da u ovom kvartalu imaju rekordni gubitak. Eto, to nije u redu i mislim da je namješten, ako se uzme u obzir da su povećali cijene gnojiva, a imali još veći gubitak. Sada bi ih sve trebalo ključeve u bravu i adios forever

ingeler:

Kolega davorine, smirite osječaje, pogledajte mostič i naloze na kupnji, opet neki mali marginaši sa nlozima od 12xx kom, dansa je idelna prilika za dokup, fondovi su to več nanjušili…

Ma u redu je to, ali je prosto nemoguće da u ovom kvartalu imaju rekordni gubitak. Eto, to nije u redu i mislim da je namješten, ako se uzme u obzir da su povećali cijene gnojiva, a imali još veći gubitak. Sada bi ih sve trebalo ključeve u bravu i adios forever

[smiley2]

New Report

Close