PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

As ide samo asevima. Hvala kolega!
AZ upisao novih 2.000 dionica [thumbsup]

marcello

kao što sam jučer napisao, lijepo se složi kupnja i akumulira se određeni broj dionica. bez da se tuče po asku i naglo diže cijena.

kao što sam jučer napisao, lijepo se složi kupnja i akumulira se određeni broj dionica. bez da se tuče po asku i naglo diže cijena.

Koliko ima nikova ovaj što djeli aseve. Barem 3-4 kad ih uspije toliko upisati kroz dan?
Da bi se održala cijena uloži se i 100 dionica. Prodaš sam sebi…..

Zadnje transakcije: Cijena Količina Iznos Datum
163,51 10 1.635,10 18.5.2011 10:48:45
163,50 66 10.791,00 18.5.2011 10:48:45
163,50 24 3.924,00 18.5.2011 10:48:45

marcello

Neznak kako ovo več nekrene počela je 2 faza,potražnje za min.gnoivom.Ili če uskoro [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

nekaj čudno se događa il se meni pričinjava.

podaci SKDD 18.05.2011
9. PBZ D.D. 50 505
10. ERSTE BANKA D.D. 28 400
a gdje je nestala VLADA RH SA 40 000 KOMADA?

nekaj čudno se događa il se meni pričinjava.

podaci SKDD 18.05.2011
9. PBZ D.D. 50 505
10. ERSTE BANKA D.D. 28 400
a gdje je nestala VLADA RH SA 40 000 KOMADA?

2. REPUBLIKA HRVATSKA 822.346 24,61%

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]

ono sta bi ja volio vidjeti kad ce se spojiti broj 1 i 2 iz topa 10 u AUDIO pa da vidimo ko se krije na broju 11 i neznam sta je ovaj kapitalni fond koja mu je funkcija i ko njime upravlja

Jučer veli na radiu jedan striček iz vladajuče garniture kako će prvi poticaji EU za hrvatsku poljoprivredu biti oko 800 mil. eura ili 32,8 % više nego što poljoprivreda dobiva sada. Mislim da bi barem tih 32,8 % trebala dobiti Petrokemija za rješavanje pitanja vlastitog skladišta plina i u srednjem roku za dogradnju/povečanje proizvodnog pogona.
Na taj način bi i poljoprivrednici dobili indirektno poticaje za proizvodnju. [smiley]

Podnevni dnevnik danas: ciljani ulazak Hrvatske u EU je 01.07.2013.

marcello

Jel netko zna nešto više o javnom natječaju za izbor članova Uprave?
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/qoZJJuYHU7bIdjwJ67EWog==.pdf

Meni je ovo neka novina, ne sjećam se da je netko najavljivao nešto.

Jučer veli na radiu jedan striček iz vladajuče garniture kako će prvi poticaji EU za hrvatsku poljoprivredu biti oko 800 mil. eura ili 32,8 % više nego što poljoprivreda dobiva sada. Mislim da bi barem tih 32,8 % trebala dobiti Petrokemija za rješavanje pitanja vlastitog skladišta plina i u srednjem roku za dogradnju/povečanje proizvodnog pogona.
Na taj način bi i poljoprivrednici dobili indirektno poticaje za proizvodnju. [smiley]

Podnevni dnevnik danas: ciljani ulazak Hrvatske u EU je 01.07.2013.

a šta misliš da ih direktno tebi pošalju na račun, pa onda opališ po asku. svi zadovoljni [lol]

Ma nisi ti ko ja lucky. Ti si skroman, bilo bi ti dovljno da ti ugrade klimu u traktor……….

marcello

je li ovaj prekrcaj na 166 bio po bidu ili asku

New Report

Close