…jutros se vozim u autu kad na radio postaji Vukovar reklama Petrokemija d.d. Kutjevo poslovna jedinica Priljevo, možete kupiti umjetno gnojivo,bla,bla, bla… često slušam ovu lokalnu radio stanicu i prvi put čujem ovu reklamu. Nema šale, marketing radi punom parom, samo burza spava zimski san ! Pozdrav svim "ljubiteljima" PTKM ma gdje bili !
… ispravak krivog navoda nije Kutjevo , nego Kutina [yawn] bože kao da sam okrenuo litru graševine [lol]
Kud Yara tud i ……..Petrokemija:
"Yara’s first-quarter net income after non-controlling interests was
NOK 2,889 million, compared with NOK 1,522 million last year. Excluding
net foreign exchange gain/loss and special items, the result was NOK 2,636 million, compared with NOK 1,217 million in first quarter 2010.
The corresponding earnings per share were NOK 9.15 compared with NOK 4.22 last year.
Predlažem da dignete svi ask za 90% u skladu s rezultatima. To za ovog koji dijeli aseve…. [bye]
Kud Yara tud i ……..Petrokemija:
"Yara’s first-quarter net income after non-controlling interests was
NOK 2,889 million, compared with NOK 1,522 million last year. Excluding
net foreign exchange gain/loss and special items, the result was NOK 2,636 million, compared with NOK 1,217 million in first quarter 2010.
The corresponding earnings per share were NOK 9.15 compared with NOK 4.22 last year.
Uspoređivati Yaru i Petrokemiju je ko da uspoređuješ Messija i Mumleka jer im prezime počinje s istim slovom. [bye]
Nego gdje nam je Mika sa svojim nebulozama?
Ah, da , zaboravio sam on se javlja samo na dane velikog rasta dionice od 3% do 4% i najavljuje cijenu od 1000 kuna.
Barem smo vidjeli što tržište misli o ovoj dionici.
Zaobilaziti u širokom luku dok ne dođe na fer cijenu od 100 kuna
PTKM uopće ne izgleda loše u ovom trenutku.
Ali da se vrati povjerenje investitora u ovu kompaniju potrebno je još nekoliko dobrih kvartalnih izvještaja.Jer jedna lasta ne čini proljeće…ako to ova nova uprava ostvari dionica će biti pravi mali dragulj…potencijala sigurno ima.
Meni se čini da ovakav porast prometa znači da je potencijal prepoznat i da tu nema više nazad.
Još kratko vrijeme dok pojedinci koji ne prepoznaju ovaj biser, prodaju na ovom nivou i ode cijena
daleko, daleko …
Kada fondovi krenu biće to kao da nema sutra.
Promet je bio veći nakon izvještaja,došlo je do određenog rasta cijene i to je to… sad je opet kilavo,status quo,čeka se rezultat 2Q ili neka nova vijest,još nam je i ljetno mrtvilo na pragu,neće cijena više puno ni napred ni natrag, oko 155-165…
Moje skromno mišljnje da će do drugog kvartala cijena otići poprilično …
Koliko sam ili nisam bio u pravu pokatati će se u skoro vrijeme.
1. MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA 869.396 26,02 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 782.346 23,42 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 184.883 5,53 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 160.549 4,81 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 121.485 3,64 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
6. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 95.273 2,85 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 88.277 2,64 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ PROFIT DOBROVOLJNI MIROVINSKI FOND 61.872 1,85 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
9. PBZ D.D. 50.505 1,51 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 40.000 1,20 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 73,47
po mome erste koji izlazi ima jos 20000kom max ako ne i manje
Izlazi Erste banka d.d. a Erste plavi OMF ostaje….da ne bi bilo zabune…banka, jel su to bili skrbnicki računi ili?