PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

2. svibanj 2011.

Prihodi 70% veći, rashodi blaže rasli

Petrokemija je ostvarila 39,9 mil. kuna neto dobiti u prvom kvartalu 2011., dok je lani u tom razdoblju poslovala s 36,4 mil. kuna gubitka.

Prihodi su porasli 70% na 685,04 mil. kuna, a rashodi su iznosili 645,56 mil. kuna čime je ostvaren blaži rast (47 posto).

peyo

Bože dragi kad ćete vi shvatiti da je ovo vječiti gubitaš koji će godinu završiti u minusu kao i uvijek do sad.
Jasno mi je za Miku, on od 2006. čeka 1000 kuna i Amere, Ruse i Izraelce ači bar bi vama mlađima trebalo biti jasno da je ovo dionica za gubitnike.
100 kuna je za ovu dionicu premija. Ma i to je previše

“A man's got to do what a man's got to do”

Hvala na uputama stariji kolega,pa šta to da kupimo po tebi,jer vidim da si stvarno iskusan igrač,sa puno sličica uz avatar,ali čini mi se bez love a i bez dionica?E pa i slika ti je stvarno stara,ko u pokojnika………..uh pa on i je pokojni….sory…

peyo

K+S povećava očekivanje rasta za ovu godinu; ako njima ide bolje mora i Petrici…to je globalni trend…

Google translate:
http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.ftd.de%2Funternehmen%2Findustrie%2F%3Agestiegene-duengemittelnachfrage-agrarboom-beschert-k-s-gewinnsprung%2F60046526.html&act=url

Original:
http://www.ftd.de/unternehmen/industrie/:gestiegene-duengemittelnachfrage-agrarboom-beschert-k-s-gewinnsprung/60046526.html

Ma pero je sigurna stvar.Da ideš prodati sve željezo i obojeni metal iz Petrice do temelja dobio bi veću cijenu po dionici nego sada,ali šta je tu je čekaj -možda ode gore kad zaveze u minus,jer kod nas samo takve firme prosperiraju…..nažalost.Hebiga više nemam municije za dokup.I da -razočaran sam današnjim danom.

peyo

Evo Đuro je krenuo ,a šta Petrica,odličan kvartal ,a niko nikud.

peyo

Da, nije mi jasno zbog cega se nekim ljudima DDJH trenutno cini kao bolji izbor s obzirom na (i dalje) negativne rezultate, dok je PTKM napokon okrenula u pozitivu i nikom nis. Mislim, da se razumijemo, ima i DDJH potencijala i iduce izvjesce vjerojatno nece biti negativno, ali kako stvari trenutno stoje PTKM je ipak bolji odabir.

Zato je najbolje tući na dva fronta,pa šta bolje odradi.

peyo

Zadne možda dvije godine sam u Petrici 🙂 i uvijek je isto – kada se objavi loša vijest – dionice idu gore a kada se objavi dobra vijest cijena dionica pada… jedino je problem što uvijek kada objave dobru vijest ja odmah dokupim malo pa opet popušim 🙂

Ali valjda će i ta faza proći.

Zadne možda dvije godine sam u Petrici 🙂 i uvijek je isto – kada se objavi loša vijest – dionice idu gore a kada se objavi dobra vijest cijena dionica pada… jedino je problem što uvijek kada objave dobru vijest ja odmah dokupim malo pa opet popušim 🙂

Ali valjda će i ta faza proći.

ako nisi primjetio cijena je porasla nakon objave izvještaja. Tvoj problem (a vjerojatno i mnogih drugih) je što bi vi sada odma htjeli da cijena skoči na 300, 400 ili 500 kuna…
Oni koji skupljaju skupljaju polako…i koliko mogu…a kada odluče dići cijenu dionice onda je gotovo…
sigurno oće izbaciti što više kratkoročnih špekulanata:)

Istina ,ja sam prvi koji bi volio vidjeti Peru jako visoko.I Đuricu,i Viru,i IGH,I,I,I,I,I….Ali na taj način kao šta ti kažeš naša cijela burza puši,a i svi mi sa njom.Do kada će tako ne znam ,ali vjerojatno do ulaska u EU,ili dok našu burzu ne spoje sa nekom drugom.To mi se uopće ne sviđa.Još nešta ,pa gdje su fondovi i zašto ne kupuju osim u dogovorenim transakcijama.

peyo

…jutros se vozim u autu kad na radio postaji Vukovar reklama Petrokemija d.d. Kutjevo poslovna jedinica Priljevo, možete kupiti umjetno gnojivo,bla,bla, bla… često slušam ovu lokalnu radio stanicu i prvi put čujem ovu reklamu. Nema šale, marketing radi punom parom, samo burza spava zimski san ! Pozdrav svim "ljubiteljima" PTKM ma gdje bili !

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

New Report

Close