PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo će završiti na 50 kuna kao i Dioki.

Gubici su strašni a kapital vrijedi sve manje.

Prodaja nekakvom strateškom kupcu je utopija jer kupaca nema a tvornica ima koliko hoćeš.

Zato mi nisu jasni potezi naših mirovinskih fondova koji kupuju dionice ove propale tvornice.

Ali nisu mi bili jasni niti kad su kupovali Magmu

Vidim ja da tebi toga puno nije jasno, ovo će biti sledeća INA samo mnogi to ne vide a i bolje je da ne vide.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

upitnik9, 13.03.2011. u 10:39

[/quote]
Nisu ti bili jasni ni kada su kupovali INU [bye]

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Babyface, 13.03.2011. u 11:45

[/quote]
[/quote]

Bili su mi potpuno jasni kad su kupovali Inu jer Ina vrijedi tri puta više.

Petrokemija vrijedi tri puta manje

upitnik9, 13.03.2011. u 12:03

[/quote]
[/quote]

Bili su mi potpuno jasni kad su kupovali Inu jer Ina vrijedi tri puta više.

Petrokemija vrijedi tri puta manje
[/quote]
Prvi sam ti na bidu pa u pondjeljak sve to raspali što imaš pa kupi tri puta jeftnije [lol]

Ovo će završiti na 50 kuna kao i Dioki.

Gubici su strašni a kapital vrijedi sve manje.

Prodaja nekakvom strateškom kupcu je utopija jer kupaca nema a tvornica ima koliko hoćeš.

Zato mi nisu jasni potezi naših mirovinskih fondova koji kupuju dionice ove propale tvornice.

E ovo ja zovem stručnom analizom. 😀

Tko su glavni dobavljači petrokemije? Je li ježić i ovdje preko kakve švicarske firme?

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Tko su glavni dobavljači petrokemije? Je li ježić i ovdje preko kakve švicarske firme?

Ježić preko adria oil-a..znači preko italijanske ali ista priča
Uz agrokor jedan od najvećih dobavljača im je bio..
http://www.vecernji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=129307&action=print_popup

sijem žito raste grahorica

Ježić preko adria oil-a..znači preko italijanske ali ista priča
Uz agrokor jedan od najvećih dobavljača im je bio..
http://www.vecernji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=129307&action=print_popup

[/quote]

ptkm je vjerovatno jedna od najvećih neprocesuiranih perilica novca trenutno. Ovo je strava i užas što se dopušta godinama. Čak im se nije isplatilo uzeti je za kunu kao negdje drugdje, već je isplativije pljačkati proračun koji sanira ptkm svako malo. Kao fol od strateškog je interesa pa je zato ne žele privatizirati.

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

akav igrač bi kupovao PTKM sada po 150 kn a nada se 200 kn kad bude privatizacija? da mi je samo upoznati takve …

A i ti si isto našao gdje češ vrijeme gubiti. Bolje da si otišao na seminar o razmnožavanju jednojajčanih algi, nego na BRA

kralo se ovdje punom parom…100-150 milijuna kuna godišnje minimum….da li je pokrenuta istraga?

kralo se ovdje punom parom…100-150 milijuna kuna godišnje minimum….da li je pokrenuta istraga?

…kuna ili kako neki kažu evra ?????????

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

…kuna ili kako neki kažu evra ?????????
[/quote]

kuna, zar ne vidiš što sam napisao…za toliko bi ja reko da je minimalno lošiji rezultat svake godine…boljim upravljanjem nabave sirovina i boljom organizacijom općenito ja bi tu dodao još dodatnih 100 milijuna kuna godišnje da se može poboljšati rezultat….kad bi se gazda bio privatnik a ne ovi državni službenici…

New Report

Close