Šta je sad bilo- prvo muk, pa jedinica standard ,a odgovora nigdje,e moji dečki…………malo Vas je sa mudima dečki………..
Na negativne poslovne rezultate dionica je mahnitala gore, da li će se i ovaj put povijest ponoviti ili će se veliki investitori odlučiti na drugačiji scenarij ostaje da vidimo.
Slobodnih dionica je sve manje a one su meta velikih igrača, samo kako do njih doći pitanje je sada?
Da li muški dignuti cijenu o do 50 % onako kako to samo veliki znaju (slučaj INE) ili se odlučiti na rušenje u nadi da će marginaši otpasit kao kruške sa stabla.
Uskoro ćemo saznati.
p.s.
Na našen tržištu veliki igrači ne trguju svojim novcem pa ih najmanje briga što će se zbiti sa uloženim sredstvima, niti kome odgovaraju a kad ih pitaju odgovore:
– to je super prilika i mislili smo to već davno prije ali eto nelikvidnost je ta koja nas koči,
Tako da osobno vjerujem da će se dionica dizati bez obzira na fundamente, perspektivu, privatizaciju, strategiju ili slično, jer jednostavno ovo je ZSE a samo neki od velikih ulažu svoj novac
Ovo je moje mišljenje i nije nagovor na kupnju ili prodaju dionice PTKM za koju imam interes da raste.
Potpisujem svaku u postu iznad, u njemu je sadržana sva mudrost ZSE..
Samo bi dodao da je udio marginaša čije bi se pucanje moglo očekivat u slučaju da je odluče potapati zanemarivo mali, naravno ako u obzir uzmemo cijelu sliku.
Sindikalni povjerenik u akciji..
Bolje bi mu bilo da se usredotoči malo i na nadziranje..ipak je on predsjednik NO-a.
Ili da podnese ostavku na tu funkciju.
Moje osobno mišljenje je ako je stvarno moralan i pravedan kako neki impliciraju da bi nakon silnih gubitaka u vrijeme svoga "nadziranja" svakako trebao podnjeti ostavku
http://www.kutina.hr/Naslovnica/Onlinevijesti/tabid/139/ArticleId/9366/oamid/519/Default.aspx
Alo kolega pa jer misliš da bi guzovani odavali svoje prljave poslove sindikatima?????????? Pa Klaus je u NO,kao sindikalni povjerenik,nemojte ljudi donositi sudove na rekla kazala.Pa tog su čovjeka doveli na katedru fakulteta da im objasni kako je obranjena PTKM u to vrijeme.Čovjek je brigadir Hrvatske vojske dobrovoljac.Ponavljam se-ako imate konkretno nešta protiv Klausa izjasnite se ,a ako ne molim vas šutite.
Zašto takvo pitanje recimo ne postavite na INI.Zašto je Dragičević i nakon milionske otpremnine još uvijek u NO INE,zašto je Štern ponovno u NO INE,a Bijele noći nas uništile…………..itd,itd.
nikakvo priopćenje od strane uprave PETROKEMIJE osim da se pokeće proizvodnja.
POTASH već najavio kompletnu rasprodaju za 1q
ili vrijedi ono-ne otvaraj nikad usta osim ako nisi na zubarskoj stolici…
Alo kolega pa jer misliš da bi guzovani odavali svoje prljave poslove sindikatima?????????? Pa Klaus je u NO,kao sindikalni povjerenik,nemojte ljudi donositi sudove na rekla kazala.Pa tog su čovjeka doveli na katedru fakulteta da im objasni kako je obranjena PTKM u to vrijeme.Čovjek je brigadir Hrvatske vojske dobrovoljac.Ponavljam se-ako imate konkretno nešta protiv Klausa izjasnite se ,a ako ne molim vas šutite.
Zašto takvo pitanje recimo ne postavite na INI.Zašto je Dragičević i nakon milionske otpremnine još uvijek u NO INE,zašto je Štern ponovno u NO INE,a Bijele noći nas uništile…………..itd,itd.
Peyo drag mi je tvoj entuzijazam i sam sam u ptkm već godinama do grla, ali ne dijelim tvoje oduševljenje Klausom. Nemam dovoljno informacija i ne donosim pravorijek ali teško mi je zamisliti u istoj ekipi zdravog strateškog partnera koji bi ušao u ptkm (a to svi želimo) i Klausa koji obožava biti kauboj.
Gle možda ima nešta šta ja ne znam,ali imamo kolege iz Ptkm pa svi šute.Ja sam Vam rekao svoje mišljenje i zašto, konkretno sa dokazima, a svjedoka imam cca 2000 radnika RNS.
Kolega
Nemam INA-u
Imam PTKM
Mislim da sam bio dovoljno jasan..ili ne?
Možeš ti o Klausu misliti šta god poželiš ali ostavi i drugima pravo na njihovo mišljenje
Zašto bi se njemu priznavao minuli rad ako to već ne vrijedi i za ostale?
Meni taj čovjek nije sjeo i gotovo.
Mislim da nije dorastao funkciji koju obavlja(predsjednik NO-a)
Općenito, kad čujem riječ sindikat se ježim..ali dobro ostavljam mogućnost da ne rade samo za svoje guzice i da su možda i dobroga ponešto napravili iako ne znam za puno takvih slučajeva
I da..da ne zaboravim
Željko Klaus se u svim svojim istupima protivi privatizaciji..
Pitam se zašto?
Svako ima pravo na svoje mišljenje i ok .Ali sad smo svi zajedno malo skrenuli sa same Petrice i hvatamo se za ama baš sve,a u stvari ništa ne znamo.Moje mišljenje je da je PTKM dobra dionica,i mislim da sam u pravu.Svi hoćemo isto zaradu,a ustvari se bojimo pada.Asve ŠBBKBB mačku o rep.PTKM……….SRETNO.
Nema ovdje puno filozofije. Klaus ako nije znao šta je ekipa radila zadnjih godina glup je ko noć i ne zaslužuje biti predsjednik NO. S druge strane ako je znao što se događa stvar je jasna gdje idu takvi tipovi. Najtragičnije je što je ekipa pokrala radnike koje Klaus tako gorljivo zastupa. Ništa tu nije bilo slučajno zadnjih godina.
Sad je tome došao kraj i upravo je Lovrinčević najavio što sa ovakvim firmama gdje država ima između 25 i 100%. Strateški partner i amen.
Nema ovdje puno filozofije. Klaus ako nije znao šta je ekipa radila zadnjih godina glup je ko noć i ne zaslužuje biti predsjednik NO. S druge strane ako je znao što se događa stvar je jasna gdje idu takvi tipovi. Najtragičnije je što je ekipa pokrala radnike koje Klaus tako gorljivo zastupa. Ništa tu nije bilo slučajno zadnjih godina.
Sad je tome došao kraj i upravo je Lovrinčević najavio što sa ovakvim firmama gdje država ima između 25 i 100%. Strateški partner i amen.
… nema tu previše pametovanja – strateški partner-kapaciteti uduplani !Ako hoće domaće investitore nek se skupe A+A ali ne za 1kn . Sve ostalo su lovačke priče od kojih će imati ili štete ili velike političke koristi oni koji budu donosili odluke. tik-tak… kako neki vele. lovrinčević kaže u drugoj polovici godine, a ako se nešto hoće mora se i pripremit, evo i veljače,al na svu sreću ne jelene
pozdrav!!!!!!!!!!!!!!