hoce li ovo probiti i krenuti u ponor…
Ja se nadam da hoce…
fina mi je bila voznja od 140-180
p.s
Kakvo izvjesce ocekujete
Šta bi ovo moglo značiti???
O D L U K U
O IZMJENAMA STATUTA
6lanak 1.
U Statutu Petrokemije, d.d. – potpuni /proiš’eni/ tekst od 01. srpnja 2010. godine u članaku
6. u predmetu poslovanja kojega čine upisane djelatnosti dodaje se slijedeća djelatnost:
* dobava plina.
… a što ovo ?
http://www.poslovni.hr/vijesti/skupstina-petrokemije-odlucivat-ce-o-opozivu-i-imenovanju-clanova-noa-170364.aspx!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]
neznan ..izgleda mi ka " greška 404" [smiley]
Valjda misli na ovo:
27. siječanj 2011.
Skupština Petrokemije odlučivat će o opozivu i imenovanju članova NO-a
Glavna skupština Petrokemije održat će se 10. ožujka ove godine u sjedištu Petrokemije u Kutini, objavljeno je na Zagrebačkoj burzi.
Izglasat će se i odluka o dobavi plina! To je trebalo napraviti još onda kad se PTKM odvojila od INA-e. To je glavni preduvjet da se ubaci strateški partner!
[thumbsup]
ide PTKM na 130-140…
ide PTKM na 130-140…
…sigurno si mislio na evre, kako kažu naše komšije, oliti susjedi !
pred prošli rezultat je rasla a znamo kakav je on bio. to što sada pada je isto možda pila naopako kao što bi rekao čiro.
nevjerujem da je ovakvo kretanje dionice usko vezano uz rezultate firme kakvi oni vec bili jednostavno mislim da je samo psiholoska igra velikih koji tresu i zadnje drhtavce bas zbog toga izvijestaja koji sljedi kratkorocno pad ocekujem znatni rast od proljeca na ovoj vrednosnici
ako i ode do 130 140 kn vi je necete kupiti jer vam nece biti siguran buy signal,vec ce te traziti potvrdu buy signala, a potvrda ce vam biti na 160 pa da ne bi gubili vrijeme na ekranu i stetili zdravlju pocnite kupovati odmah jer kad na ekranu ugledate fondovske tisucice tada za ptkm vec bude kasno…lijep pozdrav.ptkm tisk atpl dlkv blje
svatko je gospodar svoje sudbine, no ne bih preporučio u idućem razdoblju prodaju ove dionice niti po 200 kuna, a kamoli po 130. Pogotovo bi mi bilo drago kad radnici ne bi više prodavali svoje 106-ice.
Ima razloga za to.
Moje mišljenje već znate-PTKM-up,up.Za one šta pile na rušanje cijene-ispod 160 neće sigurno,jer nas je jako puno unutra i ispod ,a gro je ljudi ušlo na 160 na više.Pa zar mislite da nećemo braniti svoj ulog??????????
Šta veli mika svako je gospodar svoje sudbine,a da sudbinu niste izazivali prošlo ljeto i jesen i dizali ju bez veze…….Sad je burek majstorima preokupacija bauštele pa ljudi da mi odigramo našu igru onako kako ide.Izviješće sigurno neće biti dobro,a znate i sami da je to za pravi skok prvi znak.100 ti put sjetite se INE gubitaša-1700,a preko noći gigant 3600.Igre i igrice,samo strpljivo.SRETNO