PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

radi se o pripremama za redoviti remont…koliko ja znam remont je uvijek trajao oko mjesec dana.

Čim se ova ludara sa inom završi,na redu je PTKM.Evo Vam INA kao čisti dokaz-prvo nitko godinu i pol nitko nio trc ,a sad se otimaju za nju po duplo većoj cijeni.Pa sad si zamislite kolika će cijena naše Petrice biti u jako bliskoj budućnosti.Nije ona dignuta cijenom zbog tri kvartala nego zato šta je nešta gadno procurilo.Ti su se natovarili,i sad čekaju.I ja sam među njima-moja ciljana cijena je oko 500 kuna,a ako krene preuzimanje od strane Mola preko 1000.

peyo

http://www.vecernji.hr/vijesti/umjesto-igre-burzi-mirovinci-bi-trebali-uloziti-skladista-plina-clanak-232843

… evo i drug čačić kaže nešto što svi znaju da treba a nitko do sada ne poduzima ništa. Kreni gardo…
doduše za PTKM budu trebali još toliko koliko košta izgradnja skladišta, a što će imi skladište ako petrica ne podupla kapacitete?

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Kao da je njima u interesu da ptkm dobro radi, bagri je važno da se izvlači iz ptkm.

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Do kraja godine se očekuje otprema još oko 50 tisuća tona gnojiva…Nemoram pričati da kamioni i dalje čekaju na utovar i ekipa s pakirnice radi punom parom;)

Cijena za 1mjesec izvoz u BIH je veća 8 posto nego prošli mjesec, sada tona Urea gnojiva bez PDV-a od 17 posto košta 2606 Kn……

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Do kraja godine se očekuje otprema još oko 50 tisuća tona gnojiva…Nemoram pričati da kamioni i dalje čekaju na utovar i ekipa s pakirnice radi punom parom;)

Nadam se da nije opet ispod cijene koštanja

Čim se ova ludara sa inom završi,na redu je PTKM.Evo Vam INA kao čisti dokaz-prvo nitko godinu i pol nitko nio trc ,a sad se otimaju za nju po duplo većoj cijeni.Pa sad si zamislite kolika će cijena naše Petrice biti u jako bliskoj budućnosti.Nije ona dignuta cijenom zbog tri kvartala nego zato šta je nešta gadno procurilo.Ti su se natovarili,i sad čekaju.I ja sam među njima-moja ciljana cijena je oko 500 kuna,a ako krene preuzimanje od strane Mola preko 1000.

Ovo će Novoselec kupovati kad bude 1000 kn. I onda će ovce uvjeravati kako je to dobra cijena i kako ista vrijedi barem 2000 kn i kako je to dobro ulaganje za buduće umirovljenike kao sad sa INA-om.
[lol]

ovih dana smo vidjeli istresanje malih kojima je trebalo za Božić i N.G. malo keša…rušili su cijenu a sitni isto kupovali…
ovo ide na toplo-hladno, to mi je najbolji opis trgovanja…kada mirovinci kupuju onda je toplo, a kad jednom prestanu onda je hladno…

sve u svemu, da slažem se vekijem o mirovincima i njihovim strategijama (lošim, o.a.):)

Svima nama želim sretnu Novu godinu, objavu privatizacije, strateškog partnera i pozitivno poslovanje…da, to su želje, ali mislim da će vrijeme pokazati da nisu bile isprazne!

Prijatelju 100 posto si u pravu,privatizacija ide sigurno i to nadan se odmah od strane naših mirovinaca,mi u INI postajemo INA GRUPA,sve fi rme kćeri se gase i vraćaju se u maticu INUsa 100 postotnim vlasništvom iste,krenulo je veliko čišćenje izmišljenih radnih mjesta ,strahovito puno sporazumnih otkaza,a šta je najvažnije želi se PTKM vratiti u maticu INU.To je doduše još uvijek neprovjerena informacija ali priča se gadno.Oprostite kolege koje rušate cijenu radi dokupa,ali dajte i malima priliku da zarade jer ćete i tako zaraditi hrpu love.Nemojte ih strašiti sa visokim nalozima na asku pa blagdani su.Čim stane ova ludnica sa inom -na redu je PETRICA.
Ugodne blagdane I uspješnu novu godinu……….u kojoj će svaka kuna uložena u ovoj godini biti najmanje poduplana.

peyo

A kako bi se izvela akcija povratka u INU? Po kojim cijenama?

A kako bi se izvela akcija povratka u INU? Po kojim cijenama?

po 500-1000 kuna sigurno to bude u rukama INE…akcija bi se zvala "korporativna akcija" kupovanja PTKM od strane INA-e na burzi…

New Report

Close