PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.vecernji.hr/biznis/zbog-viskova-recesije-jeftinog-plina-bit-ce-jos-dvije-tri-godine-clanak-211246

… i ovo ide u prilog !

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Lijep plus danas, izgleda da tržište nagrađuje fantastičan kvartalni rezultat PTKM. Baš sam napisao na jednoj temi, na ZSE ne možeš u pozitivnu blokadu, ako ti firma ne roni stotine milijuna kuna, iako bar mi je drago zbog vas [smiley]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

tako je , nek puknu svi dušmani a naročito oni koji znaju 3Q tjedan dana prije svih i sad palamude o teh. analizi.

tako je , nek puknu svi dušmani a naročito oni koji znaju 3Q tjedan dana prije svih i sad palamude o teh. analizi.

[lol] [lol] [lol]

Čekajte…
Još nije sigurno po TA da se radi o uzlaznom trendu, iako može biti.

Budes ti puknuo [bye]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Budes ti puknuo [bye]
[/quote]

od tuge ili veselja pitanje je sad ! [smiley] [angry] [thumbsup]

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Lijep plus danas, izgleda da tržište nagrađuje fantastičan kvartalni rezultat PTKM. Baš sam napisao na jednoj temi, na ZSE ne možeš u pozitivnu blokadu, ako ti firma ne roni stotine milijuna kuna, iako bar mi je drago zbog vas [smiley]

molim te nemoj se ljutiti, ali stvarno si čudan
od 126 miliona gubitka, par miliončića nije loše upucati na burzi i podići cijenu, tako se daje podstrek Upravi da radi još bolje do kraja godine i napravi bar 200 mil. minusa, tako se to radi u firmama gdje država upravlja, nitko ništa ne zna a pare cure bolje nego gnojivo,naplaćuju se političari,nadzor i svi čekaju kupca, koji nosi 1 kunu i preuzima obveze,ako

fondovi kupuju.

jako žestoko se bida..

Raste i PTKM i INA, a to ne ide ruku pod ruku.
Netko uskoro mora zveknut u pod, znat ćemo za koji dan

Pa prijatelju ovo je slobodna zemlja,pametni ljudi pametno ulažu,a a ti si izgleda lijepe novce izgubio na PTKM.I sada se nađi ili spadaš u pametne ili dalje gubiš………..malo vas je u igri i jedan mora spušiti,jedan se vratit na svoje a jedan zaraditi……….sory

peyo

Nego, gdje je Cartman? [proud]

New Report

Close