PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Eto, nakon vala panike, cijena dionice se ipak stabilizirala, a do kada i u kojem smjeru će nastaviti – vidjet ćemo.
Po mišljenju tehničara, daljnji je pad neminovan, no PTKM-R-A je uvijek puna iznenađenja…..

To be continued …

samo ću napisati, ne dajte meštrima da vas šišaju. Ova firma radi preko 40 godina i vrijedi puno.
Da to ne vrijedi svi ugovori za plin bili bi javni i svi bi sve znali. Stvari su ipak malo drugačije i čitajte između redaka. Današnja kupnja i razvoj situacije od jutra dosta govori. Maknite naloge s prodaje (iako ih nema baš puno) i otežajte im malo situaciju. Budite i vi meštri.
[/quote]

A to je jako bitno šta radi 40 godina? Da je pravo radila, danas bi ti imao neke koristi od njihova rada, a ne bacao ovde kukavicu svaki dan. Jedan dan gore, drugi dole, no generalno gledajući ova firma iz godine u godinu gubi pare i jednom ju je država već spasavala otpisom duga prema njoj samoj (čitaj našim odnosno vašim parama), a mislim da sledeći put neće… Ili će u večna lovišta ili će je nekom uvalit za sitne pare ili će je rashodovat i napravit bazene pa nek se narod kupa u bivšoj azotari i leči lumbago i išijas. 🙂

Ove sugestije oko cenovne table i povlačenja naloga neću uopšte da komentarišem. Ta tabla i ti nalozi se zovu market, da neko njime upravlja sopstvenim prozaičnim komentarima kao što bi ti želeo, zvao bi se dirigirani market… a ovde je sve 100 odsto transparentno! 🙂

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

budete vi gledali ptkm opet po 130 kn…
živi bili pa vidjeli

Kada?
[/quote]
brzo…
@yubito

Mogu ja kupiti i 6000 komada, ali zasto…pa bit ce jeftine ptkm, zaista jeftine…
Bude sve to na svoje doslo

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

ovo ponašanje fondo managera je za kazneni progon! nakon katastrofalnog gubitka od -126 milja kuna, oni i dalje pumpaju ovog teškog gubitaša i dižu mu cijenu na burzi, sramotno!

evo kupnje i prodaju kako to uzivo izgleda

james1

DELUX

budete vi gledali ptkm opet po 130 kn…
živi bili pa vidjeli

Kada?

brzo…
@yubito

Mogu ja kupiti i 6000 komada, ali zasto…pa bit ce jeftine ptkm, zaista jeftine…
Bude sve to na svoje doslo
Zadnja izmjena: DELUX (03.11.2010. 12:42)

… iako se ne slažem sa tobom, hvala na slici da se vidi "ponuda i potražnja". Neka ti pređe u naviku ! [proud]

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

ovo ponašanje fondo managera je za kazneni progon! nakon katastrofalnog gubitka od -126 milja kuna, oni i dalje pumpaju ovog teškog gubitaša i dižu mu cijenu na burzi, sramotno!

a šta ako oni znaju nešto što ti(i ja) ne znamo?

nekako mislim da cemo do kraja dana u negativnu blokadu opet

da sad bi se i ja slozio sa bosom ovo je period mega trenda koji je na pocetku i svaki ciklus ima svoje drajvere trzista tako da mislim da je i ptkm dio njega ovaj put gradjevinari su aut

Hvala snupy2 što se slažeš sa mnom…to je jako lijepo za čuti!

Davor Štern ruski čovjek u INA-MOL-U?

Večernji list:

Nastavljaju se pregovori o plinskom biznisu i cijeni plina

MOL ne želi Davora Šterna u Nadzornom odboru Ine?

Vlada je još prije 12 dana donijela odluku o šefu NO-a, ali uprava Ine navodno ne želi sazvati Skupštinu dok se ne riješi plinski biznis

Vlada Ini neće dopustiti drastično poskupljenje plina od 30 do čak 100 posto, a ovaj tjedan nastavljaju se pregovori o plinskom biznisu. Poruka je to premijerke Jadranke Kosor, ali i dalje nije poznato je li Vlada potpuno odustala od preuzimanja poslovanja plinom, što se ugovorom obvezala učiniti do 1. prosinca, a naknadno se počela premišljati.

Vladinim premišljanjem nikako nisu zadovoljni u MOL-u, većinskom vlasniku Ine, pa uprava te naftne kompanije, kojom predsjeda Zoltan Aldott, navodno upravo zbog toga još nije sazvala Skupštinu koja bi trebala razriješiti sadašnjeg predsjednika Nadzornog odbora ministra Ivana Šukera i na njegovo mjesto postaviti Davora Šterna.

Vlada je, naime, još prije dvanaest dana donijela odluku o novom šefu NO-a Ine, ali uprava Ine, prema našim informacijama, navodno ne želi sazivati Skupštinu dok se ne riješi pitanje plinskog biznisa, a nije tajna ni da Davor Štern nije miljenik MOL-a, budući da je vrlo često bio kritičar te kompanije, odnosno načina na koji upravlja Inom.

Nakon što uprava sazove Skupštinu Ine, postoji rok od 30 dana u kojem se ona mora održati, a što kasnije Skupština bude sazvana, kasnije će biti postavljen i novi šef NO-a. U Ini jučer nisu mogli komentirati nesazivanje Skupštine jer je bio neradni dan, a iz Vlade poručuju da su odluku o novom šefu NO-a poslali u Inu.

marcello

I Rusi u borbi za najvećeg proizvođača umjetnih gnojiva?
http://www.business.hr/hr/Kompanije/Preuzimanja-i-spajanja/I-Rusi-u-borbi-za-najveceg-proizvodaca-umjetnih-gnojiva

ma bit će borbe i za Petricu..

Predviđa se daljnji rast cijena gnojiva vani i bojim se da se petrica nebu tu opet snašla.Nebu dobro
http://www.fertillizerworks.com [lol]

Bilo bi najbolje da ptkm poklone mol-u. Tad bi vidjeli kakva bi bila cijena plina.

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

130 kn je puno za ovog gubitaša, cijena se treba vratiti tamo odakle je krenula prije bajki o 40 milja kuna dobiti za 3Q, tj. na 110 kn. to je jedino realno, mada je i to nakon -126 milja kuna gubitaka puno i previše. [bye]

ja bih je na 106 kupio pa što bude

[/quote]

130 kn je puno za ovog gubitaša, cijena se treba vratiti tamo odakle je krenula prije bajki o 40 milja kuna dobiti za 3Q, tj. na 110 kn. to je jedino realno, mada je i to nakon -126 milja kuna gubitaka puno i previše. [bye]

ja bih je na 106 kupio pa što bude

[/quote]
ocjena mi govori da su mi šanse dosta velike
[/quote]
a šta ti grah govori ?
[/quote]

ja bacam šareni grah, znači neizvjesno, ali na godinu svakako prelazim na zeleni,visoki

New Report

Close